A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
AlucardHuN #354307 Jajj mindjárt megesik a szívem az artykon... főleg hogy manapság láttam olyat is hogy oldalanként 6 féreg van. Most lassan megint ott vagyunk mint a "nerf" előtt. Sőt néha rosszabb. Hosszú idő után sikerült Passuccit szerezni, mert kis dögök olyan akkurátusan kilövik a lightot is hogy öröm nézni.
Elképesztően easy a kezelésük is, egyedül városi mapon kihívás ( múltkor Tiger-el hülyét csináltam egy Is 6-ból, akinek egyszer megengedtem hogy meglőjjön, 9% hp-n volt mikor a 7-8-as nemtudok melyik amerikai szarkupac ellőtte azt maradék 80% hp-mat... nagy tudás kellett hozzá, egyébként alig sebzett. És lám milyen fura, artyk nélkül is jó csaták vannak, a heavyk ilyenkor olyan helyeket tudnak kihasználni Hulldown vagy sidescrape céljából amiről nem is álmodhatnak. A sok gyökér tüzér nélkül is működik a játékmechanika.
És hogy csak álló célpont ellen jók? Jó vicc, még én is lőttem már ki mozgó célpontot, pedig noob vagyok velük. (havernak t6 franciája van, én t4-ig vittem németet mikor hasonlóan arról volt szó h pontosak e)