banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lacibacsi
    Próbáltál már artyval játszani? Legpontosabb, meg legjobban használható eszköz? Mi van? Ha nem artyval vagy, akkor azt érzékeled, hogy telibekap valamelyik. De azzal tisztában vagy, hogy egy telitalálatra mennyi mellélövés jut? Tudod te, hogy mennyi időbe telik valamit becélozni, ha mozog? Tudod mit jelent a +-4 fokos oldalirányú kitérés (pl. Su-14-1 topágyú)? Azt, hogy gyakorlatilag csak álló célok ellen használható!
    Ha meg sokáig állsz egy helyben, akkor megérdemled a sorsod... Mi a baj a BA móddal? Egy parancsnoki/felderítő szakasz (aki az önjáró lövegek szeme) pontosan így látja az ellenséget. Ráadásul itt csak egy arty teszi azt amit szeretnél. Mi lenne, ha egy egész ütegnyi arty lőne, összehangolt tűzvezetéssel? Amikor engem kap telibe egy arty, akkor én is szidom még a meg nem született rokonait is. De attól még ez része a játéknak és nem fogok neki írogatni, hogy ..... clicker, meg hasonlók. Sőt. Ha valami artysafe helyen kapom be a cumit, még gratulálok is neki. Szóval nem kell sírni az artyk miatt és nem kell bántani az artystákat sem. (Ja, én is az vagyok. Kb minden 10. csatám artyval van. Sorry)