banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• bornofakone
    Valaki keretezze már be ezt nekem plz, vagy legalább rakjuk már ki a fórum tetejére h R3nton ezt írta 'Nem OP a legtöbb" :D

Egyszerűen sokkot kaptam :D Amúgy a második felét kiegészíteném azért picit, hogy igazából minden class-ról elmondható, kivéve a lightok.
    De nekik még nem jött el az idejük, majd a med és arty nerf után, azt is kedvelni fogják a lowak :D

Apropó arty nerf (amiből nem lesz semmi addig míg az AW ki nem jön :D), tegnap próbáltam is-4-el játszani...és hát bakker, az utóbbi időben elfelejtettem milyen szar is heavy-ben csücsülni nyílt mapon 4-4 artyval oldalanként :D (túl sokat játszok medekben és light-ban mostanában, azokkal meg szeretem az artykat :D)

Szval qrva artyk :D