World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha csak annyi az infó amit leírtál akkor pontosan abból. Ha valakinek 20k csatával 45%-os a winrátája akkor az többnyire olyan dolgokat tesz ami nehezíti a csapatát a nyerésben. Ha történetesen egy ilyen a top tank, akkor az már régen rossz. Ha pedig a szakasztársa is hasonló kvalitásokkal bír, akkor már két játszani nem tudó van a topon, akik emelett rendszerint meg is értik egymást és tanítják a másikat nagyobbnál nagyobb faszságokra.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Szinte érzem ezeknek a bűzét.
Z-világháború zombijait látom magam előtt ahogy wot-oznak.
angelus1991ster.blogspot.hu
Bár T9-ben azért ritka a vagon lövöldöző balf@sz.
De mi a válasz?
Utoljára szerkesztette: Kubukli, 2014.12.28. 17:42:08

Utoljára szerkesztette: Kubukli, 2014.12.28. 17:44:02
Valamelyik nap is:9-es csata nyomorék IS-8 a bázis mellett campingezik jó legalább nem csinál semmi bajt.Persze hiányzik a tevékenysége a fronton.Bele-bele lövöldöz a tömegbe a balfasz ki is szedi az egyik csapattársunkat.Még neki áll feljebb.Artynk nem volt szívbajos mielőtt még több bajt csinált volna ráfordult és kicsapta mint a szart.Csodállatos.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
arcpálma
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2014.12.28. 17:32:32
angelus1991ster.blogspot.hu
(Megvan minden t9 td a garázsba, legalább 100+ csatával, kiv. a wtpz4 és a su-122-54, wtpz4-el sokat jtászottam teszt szerón, igaz nerfelve lett nem 1x, de JT ágyúval nem lehet annyira szar.)
Szval fos: Ha már próbáltad nem kell bemutatnom, az biztos hogy az a 400-s alfa t9-en 1 td-nek vicc, nem lehet komolyan venni, főleg hogy szokásos 120 mm-s gun betegség, alig ad 400+-t, inkább 360-380-kat lősz ami megint csak vicc...Az a baj, hogy én nem tudtam ráérezni 150-200 csata (nem tom mennyit mentem vele, azt tudom hogy szenvedés volt, t95-el jobban élveztem a játékot mint a fossal), de hol az volt a jó ha agresszív voltam, hol pedig az, ha snipeoltam hátulról. Pen-je megvan hozzá, igaz a gun pontatlan volt nekem nagyon, hektikusabb volt mint a bl-10. Nagyon sokat szívtam az miatt, hogy fontos célpontokat nem találtam el, akár csatadöntő lövések másfele repültek, mint ahova kellett volna. De azért lehet vele snipeolni, és a rof is egész jó, azt szerettem benne, hogy ha meleg volt a helyzet, könnyen helyet tudtam változtatni.
Szval ötletként talán azt javasolnám, hogy próbálj meg érzéssel játszani vele, tudd hogy mikor kell assault td-ként nyomulni, és tolni a támadást (főleg t8 tankok ellen pl.) és mikor maradj hátul support szerepkörben (főleg t10-k ellen). Normális avg. dmg kb. asszem így is össze jött nekem vele (2500-2600), szval lehet azért alkotni a tankkal, de szerintem akkor volt igazán jó, mikor újonnan jött ki az ág, azóta az új ketyerék nagyon elhalványították.
10-s fos nekem ki van fejlesztve, de inkább vennék e3-t, jpze100-t, obj268 v 263-t mintsem foch 155-t. Tegnap is lazán megettem 1-t tortoise-al 1v1-ben, ledpm-eztem a g.cibe, úgy hogy a 3 lövéséből 1 a lövegpajzsomra ment, 1 betalált, 1 meg az űrbe szállt (szentségelt is miatta).
Legközelebbi teszten próbált ki a 10-st, elvileg szarabb mint a 9-s.
Most tekintsünk el attól, hogy az egyik Pavel_Wysskywsczky_PL, a másik pedig Wojtek_Wscwscykywslya_PL nick néven fut és 20k+ csatával a win rate 45% alatt van mindkettőnél.)
Utoljára szerkesztette: Kubukli, 2014.12.28. 17:18:44
Veszélyes hulladék az, ami rendelkezik veszélyességi jellemzők közül eggyel vagy többel, illetve ilyen anyagokat vagy összetevőket tartalmaz.
|Származási hely: Degec|
megyek 6 kört, mind 2000 feletti sebzéssel, mind bukó.
7. körben minden lepattan, mellémegy (mintha hirtelen elfelejtettem volna játszani) sikerül vagy 200 sebzés, persze az lesz ötszörözős kör, háhogyne 😄
nagyobb ágyúja már nem lesz, ez meg elég karcsú, mit lehet ezzel kezdeni?
érdemes a fos155-ért gürcölni?
Mai legjobb csatám
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ha kizoomolok ilyen . Nincs bokor , és fa .

Ha meg ráközelítek ismét láthatók a bokrok , és fák ( szerintem ez csalás ) Ismét telepíthetem újra ...

Karácsonyfadíszek ?

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
- ok kivenne a muholdnezetet, de a mostani celzodot beepitene: ertem en h az utobbival elvezetesebb, de sokkal pontosabb is a loves.
- nagyobb splash - hova nagyobb? 8 meter nem eleg? egyszerre 3 tankot fog egy loves beteriteni.
- ok h max 700-800 sebzes, de 3xos rof mellet, min segitene, 3x akkor splash mellett?
- pancelzat csokkentene meg ezt is, de ennek a kalkulalasa szerintem elegge bonyas lenne, meg aztan behozna a misztikus tetopancel modositot.
- kivenne a modulsebzest
- automastikus arty figyelmeztetes: ez megis min segitene? 3xos splash mellett?
Eleve nem hiszem h hozzajuk nyulnanak, de amiket taglal abban annyi buktato van h csak hosszu teszteles utan lehetne latni, h jobb avgy rosszabb. nekem osszeseggeben par jo gondolat mellett sem tunik jobbnak.
mondjuk olyan aprosagok fel sem merultek:
- minek van 400 meteres latotavjuk mint egy mednek?
- mi vana td moddal?
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2014.12.28. 14:34:02
A TD nézetet elvehetnék tőlük.
AMX 12 száguldok 60-al a mögöttem lévő utcából kifurdul a FV304 200 méterről fordulásból kicsap persze hihető és életszerű a dolog.
Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2014.12.28. 14:25:59
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Utoljára szerkesztette: ilovearty, 2014.12.28. 13:27:17
Full HP-ról, fél másodperccel azután, hogy felvillant a lámpa. Gyakorlatilag abban a pillanatban, hogy felfogtam hogy spottoltak, és rátenyereltem a rükvercre, kaptam a sallert. Hogy a féreg anyját az ilyennek. Aztán még volt pofája szmájlizni a chaten a patkánynak.