418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Persze, E75-el, 6e körüli pattintás, igaz arty nem volt és top tank voltam 3-3 tier9 tank oldalanként, malinovka hegytető, felmentem és finoman ráztam, mozgattam a tornyát, nem bírták belőni. Az E75-nek meg a bélának is jó a tornya, de mozgatni kell töltés közben jobbra, balra finoman, lehet rendszertelenül is, már a sebességre értem és a legtöbb lövést lepattintja.

Ez a k.rva dinamikus szakasz bugos, mint az állat. Kicsit korábban tudtam csinálni szakaszt, most meg egyszerűen nem. Nem kapta meg a meghívómat és utána próbálta ő is, de én sem kaptam meg. Ez már kb a 10. csatám, hogy meg lehetett volna a ht-14, éppen 12:03-kor kaptam ki a második ellenfelemet és meg akartam hívni egy kv85-t, akinek 1 fragje volt. Egyszerűen nem működik.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2015.05.28. 18:00:41
  • yossarianHUN
    Hűha.
    "A modok szarok, fosok, optimalizálatlanok, gagyik, kit érdekelnek, minket nem, le vannak szarva, egyébként is betiltjuk a g*cibe, dögöljön meg, jó mégse tiltjuk, de akkor is szar, fos, mintha érdekelne, háhá dehogy érdekel, felőlünk megdögölhetnek, modok, ki hallott már ilyet, gagyi fos az összes, blablablabla..."

"Nem megy az XVM az új móddal? Oké, domination elnapolva."
  • bekescsaba
    Nekem Is7-el lett meg. Himmelsdorf sidesreap.....Egy Kv4, egy E100 és egy nagyágyús RHM nem hitte el, hogy nem tudják belőni az oldalamat. Hagytam, had gyakoroljanak....-)
  • mordawn
    Domination Rita blogja alapján később lesz:
    - "Domination" mode on 9.8 is delayed, according to Storm: "It's because of mods. XVM doesn't work with it because the UI got changed somewhat in it." (so mods are now causing content delays?)

Aslain modpack már van :)
  • Angelus1991ster
    T28 HTC HT-12-jét valaki megcsinálta E-75-el, E-100-al?
    VK4502Bélán és Mauson kívűl.
  • bekescsaba
    csáó!

Miért nincsen autoaimem?

Az előző pecsben sem volt már, de az Aslain modba épített auto aim indicator segített ezen. Hiába nyomom a jobb gombot, nem rakja rá a célkeresztet.
  • walert
    A dinamikus szakasz jól működik, már tegnap többet hoztam létre. Valamiért nem akarnak szakaszozni az EU szerveren, ez lehet amagyarázat. Az ASlains modban található autoaimról nem tudok véleményt alkotni, mert még nincs kész az Aslains. De a Domination mód most sem műáködik

Domination mod miko' lösz?
  • Tarathiel2
    Nem kell ahhoz semmilyen autoaim meg hack, ugyanolyan RNG mint az összes. Itt egy ilyen lövésem 5:45-nél:

Itt meg egy másik menet közben:

Utoljára szerkesztette: Tarathiel2, 2015.05.28. 16:49:44
  • joe662
    Hahah néha eleresztek 1-1 lövést a re ha úgy gondolom találhat.
    Sajna ö megúszta de a kollégája nem

• Angelus1991ster
    Sziasztok! Akiknek van Android-os telefonja, azoknak/nekik/önöknek bátran ajánlom ezeket az applikációkat.
    Tank Inspector: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dreamfarmgames.wot.armorinspector.android2&hl=hu

És wot tudásbázis:
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.enigmapro.wot.knowlege&hl=hu
  • András77
    Ja, lehagytam egy szintén durva funkcióját, ha eltűnik az ellenség, attól még ugyanúgy követi! Az autoaim esetében azonnal leereszti az ágyút, ha nem pont oda néztem, ez nem, hanem rajta tartja a cél utolsó ismert helyén a következő lövésig, sőt, ha mozgott az eltűnés előtt az ellenfél, akkor még követi a mozgást egy ideig. Durva, ez viszont tényleg durva funkció, kézzel csak nagyon komoly gyakorlattal lehet megcsinálni szerintem.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2015.05.28. 16:14:59
  • András77
    Megkértem egy magyar srácot és kipróbáltuk és működik a dinamikus szakasz, szóval tényleg ismeret / tudás hiány miatt nem fogadják el, de az lesz, hogy feldobok egy xwm-t és zöldtől felfele próbálkozom csak.

Más téma, hogy mivel nincs aslain még, úgy kellett összevadásznom a modokat és ma tényleg véletlenül felraktam az aimbot-ot az autoaim helyett, amit szoktam használni.

Hm. Érdekes, ha valaki már jól tudja használni az autoaim-et, akkor bizonyos helyzetekben nagyon durva előnyökhöz juthat az aimbot-al. Gondolom ezt bannolják, úgyhogy ha lesz aslain le is töröltetem vele, de mindenesetre kipróbáltam mit tud:
    - Megpróbál gyenge pontra célozni, de ez a funkció nagyon óvatosan használható csak, figyelni kell takarásokra. Összességében több a sebző találat vele, mint a sima autoaim-el, nem meglepő módon
    - Amit nem értek benne, néha ő maga lő automatikusan, ha tisztának látja a célt és ez nem mindig jó, sőt meg is zavarja az embert, ez a funkció ne kéne bele szerintem, dehát a nooboknak készült
    - Na és a lényeg, hogy mozgó ellenfél esetében megpróbál elé célozni, ami kétélű fegyver. Én a terep és a tank mozgásából próbálom kitalálni a várható helyét és oda lövök, ez a bot meg inkább csak egyenes vonalban, sík terepen mozgó tankok esetében működik, azokat meg kézzel is elég könnyű eltalálni.
    Az igazi ereje ott jön elő, hogy kritikus helyzetben kézzel nem lehet ilyen pontossággal lőni meg manőverezni is, illetve sok mozgó cél esetében pokoli reflexek kellenének, hogy több tankot is tudjon az ember lőni. Mondok egy példát, 2 zerg scout rohan malinovkán oldalt a víznél, részben takarásban, t57heavy a tank, ráteszem az autoaim-et az elsőre, két lövés, megvan, másikra, két lövés, megvan, ezt összesen 8-10 másodperc alatt, 4 sebző lövés gyors célpontokra. Ez kézzel nem hiszem, hogy ment volna, inkább 2 találat, ami lehetséges.
    - Artyk - ha eddig volt is kétség, most már nincs, a legtöbb sutyerák arty nem autoaim-et használ, hanem botot, ha full gázzal repesztő scoutot eltalál, ez kb 80%-ra igaz. Használtam autoaim-et, de messze nem lehet annyira eredményesen eltalálni vele egy teljes gázzal repesztő scoutot, néha igen, de még autoaim-el sem könnyű, bottal már igen, mert előre céloz és a splah elkapja, gyakorlatilag mindig.

Abban biztos vagyok, hogy ez bannolva lesz egyszer valamikor, mert komoly előnyei vannak, bár nem könnyű használni, kell ehhez is gyakorlat és gondolkodás, hogy mikor veszem igénybe és mikor nem.
  • walert
    a Domination móddal mi van? Úgy volt, hogy ma jön vagy nem? Tegnap kiadtak egy kisbetűs részt hogy sosem jön ?
  • besti
    Nálam semmi gond vele.
  • McFrost
    XVM béta jól működik?
  • András77
    Túl szép is lett volna ez, hogy ilyen könnyen megcsinálja az ember a szakaszos küldetéseket. A funkció jó, de tényleg kell még idő amíg megérti a nép és lesz olyan, aki soha nem fogja fel, miért előnyös.
  • MrSnail
    Most ez olyan, h nekem pl. írhatnál egy 5 soros szerelmes levelet is chat-en arra sem reagálnék, mert ki van kapcsolva. 90%-ban úgyis csak acsarkodás megy, persze nem vagyok álszent néha bekapcsolom, hogy acsarkodhassak de nagyrészt ki van kapcsolva sokkal jobb így, nyugodtabb. Persze ez nem ezt jelenti, h mindenkinek ki van, sőt lehet nekem is vissza kell majd kapcsolni ha lesz valami ilyen küldetésem... :/
  • popey8
    Mit vártál? A játékosállomány ~90%-a nem olvas fórumot, de még a wot oldalt sem, ergo azt sem tudják, h van ez a dinamikus szakasz lehetőség. Ebből 80% egy kő darab értelmi szintjét se üti meg, szal azzal sem érsz semmit, ha csata közben elkezdesz nekik magyarázni, h fogadják el a meghívást.
  • patchaou
    Ne is mond. Sokszor látni azt is, hogy olyan alap dolgok mint az irányítás is komoly feladat számukra. Némelyik játékát nézve a lelki szemeimmel látom amint felváltva figyelgeti a billt/monitort/egeret, sőt a fejét is megvakarja jobbra kanyarodás előtt, hogy olyankor mi is a teendő.
    Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.05.28. 13:36:54
  • Sunsetjoy
    Szerintem kell minimum 1-2 hét, amíg azok (vagyis többen), akikkel összejöhetne, értelmezik és elfogadják a dinamikus szakasz előnyeit. Ha meg mondjuk (pl. xvm nélkül) szobanövényt hívsz meg, akkor kevés az 1-2 hét. :D
  • András77
    Na jó, ez így nem fog menni úgy látom. kb a 4. vagy 5. olyan csatám, hogy 1-2 fraget behúzok és utána rimánkodok egész csata alatt valakinek, akivel meglenne a 3, de se kép se hang, engem meg teljesen kizökkent a játékból ez a szenvedés, hogy dinamikus szakaszt alakítsak. Megvárom dorfot újra a kv2-vel és berongyolok vele, mert egyedül is majdnem megcsináltam az előbb a 3 frag 3 percen belül küldetést, pár másodpercen múlt csak.

Én mindig tudtam, hogy alacsony a szellemi színvonal, de hogy egyszerű, semmi dolgokat sem képesek egyesek az agyukban dekodólni, ez azért elég érdekes és szomorú képet fest az általános intelligenciáról.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2015.05.28. 13:29:19
  • András77
    hm, nekem a bal gombra semmit nem csinál, ha ráklikkelek. Leszedem a modokot és megpróbálom úgy
  • patchaou
    nem rémlik hogy használtam a jobb egérgombot meghívásnál.
    délután megnézem, de most perpill nemtom, mivel megadta magát a tartalék billentyűzet :/

Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.05.28. 12:44:27
  • András77
    Egy kérdés, mert lehet, hogy az én készülékemben van a hiba. ctrl-t lenyomom, jobb klikk a "+" jelen a játékos neve mellett és utána jobb klikk az invite player-en

Kéne lássak ezután egy leveles borítékot a neve mellett? Mert semmit nem látok és sorozatban a 3. csatám, hogy simán meglett volna, ha az illető elfogadja, de se kép se hang. Nem tudom, hogy csak egyszerűen agyhalott és fogalma nincsen mi zajlik körülötte, vagy valamelyik mod belepiszkál és nem megy ki a meghívó.

Most is kv2-vel viszonylag könnyen behúztam 2 frag-et és a csata hátralevő része azzal telt, hogy rimánkodtam egy kv3-nak, hogy fogadja már el és még két másik tanknak, de ők normál szakaszban voltak, nem tudom akkor is meghívhatnak-e, lehet hogy náluk ez nem működik, de a kv3 igazán elfogadhatta volna. Remélem nem valami mod szívat per pillanat és nem megy ki a meghívóm. Ez is ilyen 15k csatás 3100 personal rating, szóval a szobanövénynél nem sokkal értelmesebb kategória, nem tudom tényleg, nem gondoltam volna, hogy ez ennyire szenvedős, hogy valaki csak ráklikkel az elfogadom gombra és kész, de mégsem müxik.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2015.05.28. 12:41:38
  • patchaou
    Én akkor is elfogadom, ha éppen nem szakaszos küldim van. Semmit nem veszítek és talán beeshet egy szakaszos medál (nem mintha érne valamit :)
  • András77
    Jó tudni, de valamiért nem akarják elfogadni nekem, sőt volt aki a kedvenc ujját mutatta a jelzéssel, mikor írtam a csata elején, ha lesz frag, akkor menjünk már szakaszban. Tipikus agyhalottak, mert neki semmi hátrányt nem jelentene. Lehet, hogy visszarakom az xwm-t és zöld vagy afeletti játékosokkal próbálkozok csak, mert ők már talán megértik, hogy nem velük akarok k.baszni, hanem egy teljesen semleges dolog nekik.

Utoljára szerkesztette: András77, 2015.05.28. 12:18:32
  • Antimat
    Sőt!
    Az amcsi T34-gyel mentem Murovankán, egyedül, fel a hegyre. Volt 2-2 arty oldalanként, engem a csata derekán kilőttek, 1 kill után. Ezek után megnéztem, mi az aktuális egyéni misszió, ami be van kapcsolva (4 kill a szakasztól, min. 2 különböző fajta tankból), és meghívtam a már 3 kill-lel álló GW Pantherünket. Írtam neki, hogy a missionhöz kell, el is fogadta a halott (!) csapattárs felkérését, és így teljesült a küldetés elsődleges feltétele... Ez eléggé leegyszerűsíti azért a küldetések teljesítését.

Utána mentünk még egy kört a sráccal, ő artyval, én meg hoztam a T37-et, és végül kiderült, hogy egy 33 éves román gyerek az illető.... ugye ha nincsenek előítéletek (és/vagy információk). Arra az infora, hogy magyar vagyok (végül is ő kérdezte meg előbb, hogy honnét valósi vagyok), csak annyit írt ő is , hogy "So close.."

Utoljára szerkesztette: Antimat, 2015.05.28. 11:57:08
  • Antimat
    Meg lehet, sőt!
  • Mnemomic
    nálam a fejlesztett szóba sem jöhet azt nem bírta a gép csak a simát azt is teljesen alapon.
  • patchaou
    nálam (és ismerősnél is) jobban fut a HD, igaz fejlestetten. csak sajna nálam az öreg lassú winyó nem bírja :/
  • Mnemomic
    Én az SD klienst szedtem le, mivel úgyis teljesen alap grafikával játszom. De még így is szebb lett a játék főleg az miatt, hogy az árnyékok hiába vannak kikapcsolva így is van valamennyi árnyék főleg a tankok alatt. De egyelőre nem vettem észre, hogy negatívan hatna az fps-re, viszont a dobott az élményen, mert most tényleg olyan mintha talajon menne a tank.
  • András77
    Nyomom előre a T150-et és sikerült 2 frag-et behúznom 2 perc alatt, ami nem rossz egy tier8 csatában. 4 csapattársamnak is volt frag-je az első 3 percben, meghívtam őket dinamikus szakaszba, mondom kipróbálom a funkciót, hogy működik-e így és akkor mehetnék a ht-15-re végre. Azt hiszi bárki is, hogy elfogadják? Pedig külön kérleltem az összeset a chat-ben.

Az egyik állítólag afk volt és a csata után megnéztem a másikat és mindjárt megértettem mindent bad player. Gyanús is volt mert növényzetre hajazott a neve és kb úgy is viselkedett, mint egy szobanövény, de egy fraget azért bemákolt, szóval jöhetett volna.

Victory!
    Battle: Kharkov
    Vehicles: T-150
    Experience received: 3 854 (x2 for the first victory each day)
    Credits received: 46 242
    Battle achievements: Steel Wall, Mastery Badge: "Ace Tanker"
    Utoljára szerkesztette: András77, 2015.05.28. 10:53:57
  • András77
    Lejárt a szerkesztés idő. Egy kérdés a dinamikus szakasszal kapcsolatban. Ha van mondjuk egy IM küldetés, mondjuk ölj meg x db ellenséget és látom a csata közben, hogy az egyik csapattársam már 2 fragnél jár és ha akkor alakítunk szakaszt, az ő addig szerzett 2 frag-je beleszámít az eredménybe?

Feltételezném, hogy igen, tehát így könnyebb az IM jóval, de valahogy mégsem tűnik logikusnak. A kérdés persze az, hogyan programozták le.
  • András77
    Na meg is lett a 3x pattintás, himmelsdorf halálutcában a bélával és nem is igazán a teste fogta a lövéseket, inkább a tornyát mozgattam finoman. 4 ellenfél, igaz, kisebb tier tankok voltak (de persze aranyoztak, szóval majdnem mindegy végül is), alig bírt sebezni, pedig lőttek szerintem mindennel, ami volt nekik, hallottam az arany sistergését is. Ez a béla annyival jobb az E75-nél, hogy a tornyával ugyanúgy lehet játszani de a testét nem lövi be mondjuk egy t34 szemből, az E75-nek általában be tud b.szni alulra, de ennek nem, ki lehet rakni az elejét.

Vicces volt látni a letargiát az ellenfélen, amikor már nem is próbálkoznak, hogy meglőjenek. Ott van szemben 4 tank és egyszem béla bedarálja őket.

A másodlagos persze nem sikerült, mert egy arty kapáslövéssel kilőtt, mert nem tudtam, hogy elég lesz-e a pattintás, rámentem a maradék ellenfelekre és persze, hogy az arty kilőtt, mert az artyk annyira pontosak, b+ wg, most már komolyan azt mondom. Mióta próbálom a bélával ezt a küldetést, ugye ki kell rakjam az elejét neki és folyamatos arty tűz alatt vagyok.

Na mindegy is, mert a bélával nem nehéz ez a küldetés, 17 csatámba került, de úgy, hogy az első 10 csatában 1 értelmes pályát kaptam csak, a többi mind nagy nyílt pálya volt 2-3 dög nagy artyval, egyáltalán nem lehetett pattogtatni. 4-5e pattintás simán benne van egy átlagos csatában városi pályán, úgyhogy csak egy kis plusz szerencse kell és megvan a 6e pattintás vele. A 2e sebzést meg ha máshogy nem, aranyat töltve, de összelövöm.

A HT15-re éppen nem lett volna elég 6e pattintás + 3,8e sebzés és 1,9e saját hp, mondjuk ha a tetű arty nem szed ki, akkor sebeztem volna még és a ht-15 szintje is meglett volna.

Egyszóval a bélával kb 40-50 csatával tényleg lehozható mindkét komolynak mondható ht küldetés.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2015.05.28. 10:29:25
  • Tarathiel2
    Ha az Updates mappát nem számoljuk, akkor 12 GB most az SD, előtte olyan 16-17 volt.
  • Tono34
    Nálam AMD van, de minden rendben volt. Telepítésnél problémázott egy kicsit, de megoldotta magának.
  • mordawn
    Kicsi, közepes és nagy boost-okat lehet majd nyerni küldetésekkel. Megadott időtartamokra (pár óra) megnövelik az XP, legénységi XP, kredit stb. bevételt.
  • Kronos79
    Lehet, hogy eddig elkerülte a figyelmemet, de mi ez a personal reserves cucc? Nincs benne semmi nálam, de 3 valami aktiválható lenne.
  • suba53
    Csak a Locastan HD minimap volt fenn.
    De este letöröltem az egész játékot, majd újra telepítettem.
    Kíváncsi vagyok délután hogy fog működni.
  • Simulacrum
    Nálam most 13Gb az SD, nem tudom mennyi volt, de szerintem kisebb lett.