banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• TiborTamas
    Én is el akartam adni régebben az account-om, csak megszivattak vele, így inkább meghagytam. Sajnálni én is sajnáltam volna, de nálam lenne az a pénz. :)
    Új account-ot így is kezdtem a T95E2 miatt, de nem költök rá semmit, és hát nem egy leányálom prém nélkül, stock tankokkal játszani + eleinte gagyi legénységgel. Ez rá is ébresztett, hogy tuti nem húznám ki újra azt a sok tankot, ami eddig megvan (időm sem lenne). Nem mondom, hogy rosszul megy rajta (~500 meccs, ~3k wn8), de annyira nem élvezetes a stock tankos küszködés. Főleg most a 13 90 lánc, motor és löveg nélkül (aranylőszert pedig az AMX 40 óta egy darabot sem használtam, mert gyűjteni kell a kreditet előre). Kifejlesztem a Bat-et, aztán hozzá sem nyúlok ahhoz az account-hoz. Majd elajándékozom, ha esetleg valakinek kellene... :)