banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• bornofakone
    vk45B pedig a megoldás rá, nekem 5. csatára sikerült, kell hozzá szerencse is, akkor a legegyszerűbb ha t7-8 tankokkal dob össze a sors (jártam így, csak akkor a f.sz rossz végén álltam), nekem t10-ben sikerült szerencsére, városi mapon.
    vk45B az áltimét eszköz erre jelen pillanatban, vele van a legnagyobb esélyed rá hogy megcsináld a missiont, azon kívül talán még t32 jó kis hull-down-s pályán t9-k ellen.
    1 pár tankkal már csináltam meg persze, 1-2 hete kb. is-4-el 10k dmg-t blokkoltam, és mellé 5k dmg-t lőttem, meg a hp-m nagyja is elveszett (ergo HT15-re is kiváló lett volna), de már e75-el is megcsináltam 4x. 1x sikerült KT-val is blokkolnom a hp-m 3x-sát t6-s tankok ellen...de akkor meg még csak stug-s küldetésnél jártam :D
    Az említett tankok a garázsomba vannak, de pl. is-7-el is esélyes vagy sütivel :)
    Apropó süti...talán még vele érdemes próbálkozni vkB-n kívül igazán, de a lényeg az h olyan ellenfeleket kell keresned akik nem tudnak átlőni, vagy csak nehezen golddal, és állni előttük, nem lőni rájuk, csak mikor már sűrűsödik a helyzet :D A küldetés nehezebbik része számomra a túlélés :D