418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
#355050 mint a WG mint a Gajin oldalról számomra is -
lexlutor #355049 nekem mar szimpik!
a tajgai ruszki ganajturok mar kiestek a jatekbol! -
TiborTamas #355048 "32-bit systems are temporarily not supported, the support of such systems will be added in the future as a part of the game optimization process"
Az azért komoly. :D Szerintem sokan örülhetnek most azok közül, akik kaptak/vettek részvételi jogot és 32-bites rendszerük van. Nem tudom, hogy nekem megérne-e egy rendszer újratelepítést egy béta teszt... (Mondjuk mindegy is, mert nálam ez fordított: 64-bites rendszerem az van, de hozzáférésem a játékhoz az nincs. :D) -
#355047 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
itt semmilyen matrica nincsen.
A paszta valami undorító csiriz volt,a gap padok is összevissza voltak a vga-n.
Miután megvettem,a Wot alatt 80+fok volt a vga,a wolfenstein high-on is szaggatott,ekkor hívtam fel valakit aki ért az alienekhez.
Elvittem hozzá,szétkapta,és megmutatta,hogy mi a gond.
Ic diamond-al megkente őket,a gap padokat rendesen a helyére rakta,és láss csodát,minden maxon 67-69,fok vga+a proci is.
Nincs throtting,és szaggatás.
Igaz azóta lassan 1 év telt el,úgyhogy nemsokára újra mennem kell hozzá.
Tervben volt egy gtx 980m upgrade de az most a problémáim miatt elmarad,talán jövőre,most csak ssd-t tudok venni.
Amúgy nemsokára értekeznem kell Alienékkel,mert lejár a gari,és meg akarom hosszabbítani,sose lehet tudni.
Bár eddig hibátlan a masina
-
#355046 Ne lepődj meg, holnap indul az AW early access nem is rossz tartalommal, szerintem azért is adják ki az új bughalmazt. -
András77 #355045 Nekem senki ne mondja, hogy ebben a qrva MM-ben nincs valami elb.szott algoritmus. Ma gondoltam kihúzom a bélát és jól is ment az aladárral, egészen az utolsó 7 csatáig, amikor is sorban elvesztettem mindet, de valami nagyon csúnyán. Arty kb 3x szedett ki full vagy full közeli hp-ról és ne ma pusztában ácsorogtam várva az áldást. Ez hogyan van, hogy előtte zsinórban jó csaták, legalábbis olyan értelemben kiegyenlített, hogy vereségnél is tudtam valamit kezdeni mindig, nem így az utolsó csatákban (használd paraszt a szabad xp-t, gondolom).
Béla beizzítva, pattintós küldetés kiválasztva. Első csata, artic, nem jó, de lehetne rosszabb is, csakhogy az agyhalott tím előre rohan, mint a mérgezett egér. Írom nekik, hogy b.sszák meg, jöjjenek vissza, 3 arty van, szétszedik őket és így is lett, engem meg körbevettek utána. Következő csata prokhorovka, 3 arty megint. Saját artynk végig ugatott, hogy miért nem támadok, már meguntam a szenvedést, mondom megpróbálom, előre mentem, de az arany és arty splash esőt nem sokáig bírtam. Utána írtam neki, ezért te isten barma, ezért nem megyek előre te utolsó noob.
Itt be is fejeztem mára, ennyi elég volt a mélytorkosból. Érdekes egyébként, hogy végig 2-3 arty az aladárral és bélával, sőt volt 4 is. Ahogy átléptem könnyű tankra, ahol a 3 artys küldetésem van, 1 arty Hova lettek az artyk? -
lexlutor #355044 az amikro a lovesek csak pattognak, lenyeli a lanc, belemegy a foldbe zsinorba, pattog tiszta helyezetekben az tuiti bukta, akarmit is csinalhatsz. -
#355043 Á, ma a T67-emet öléte meg egy 100 wn8-as Chinu, érdekes hogy abbana csatában minden 2. lövésem critical, chinut is csak egyszer tudtam megsebezni, az agyhalott meg leláncol, vezető megöli, stb., én meg csak egyszer tudtam belelőni, mert a maradék vagy crit vagy mellé.
A legjobb az volt hogy maradta végée stug III elelnnél is meg nálunk is, 4 kill mindkettőnél de anynira be voltak fosva hogy inkább lehoztáka csatát döntetlenre... -
#355042 fura, hogy az alienware-ről is sajnálják a jobb pasztát, azért gondolom/tam, hogy ugrik a gari, mert ilyenkor vmi matricát tesznek oda, amit ha letépsz (szerelésnél elkerülhetetlen) akkor ugrik a gari, aliennél ezek szerint nincs -
#355041 Az
Nem,pont ez a lényege,ha normális keretek között van a dolog,akkor ezért még nem szoktak ugrálni.
-
#355040 alienware? nem ugrik a gari ettől? -
#355039 tényleg sokkal jobban kéne futnia pont van egy tesz youtube-on -
#355038 Esetleg gép kitartása,ha gyári paszta van a procin,vga-n akkor átpásztázni valami jó minőségűvel.
Nekem a gyári paszta valami csiriz volt,amit úgy immel-ámmal raktak rá,saját szememmel láttam,mikor a vásárlás után 2 héttel szétszedettem.
Mondjuk ez a játék is megér egy misét,mert nem valami fostalicska laptopom van de ha minden maxon van,akkor kb 50fps.
A GTA5,és a Wolfenstein full ultrán meg 80fps
-
Frankie69 #355037 Pont azzal szenvedek, és sajnos amit leírtál teljesen igaz. Még nem utáltam soha egyetlen td-t sem annyira mint ezt a rakás szart. Rengeteg a mellé lövés, ha pedig végre eltalál valamit, az természetesen lepattan. A páncél semmit nem ér, mindenki keresztül hugyozza. Régebben nagyon jó kis vadász volt, de sikeresen szarrá nerfelték. -
lexlutor #355036 megoldas?
letorlod a picsaba.
ennyit tudnak a feherorosz "fejlesztoknek" titulalt csocselek.. -
Styx36 #355035 Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. Miért alacsony az fps-em?
Lenovo y50-70 laptopom van i7-es procival gtx 680 4gb-os videkártya és 8 gb memória.
Ha rendesen játszok, hogy minden maxon van úgy 20 fps körüli és már játszhatatlan.
Ha leveszek mindent kb közepesre, de a legtöbb lowon van akkor van 60 fps-em ami már tűrhető.
Szoktam streamelni twitchen és a többi játéknál nincs ilyen gondom. Ha megy a stream akkor max 30 fps-em van több nincs sose.
Van erre valamilyen megoldás?
Videokártya drivert frissítettem ,de nem változott semmi. -
#355034 Kedves Admiral_IS az EKO klánból!
Itt válaszolok neked mert játékban nincs merszed felvenni a barátlistára.
Először is, oda mentem, egyszer belelőttem utána 16 mp-ig töltök, mit kellett volna csinálnom?Úgy is téged lőtt volna nem engem. Eléd állni meg nem tudtam, annyi eszed meg nem volt hogy feltedd a láncot és hátrébb húzodj.
Másrészt, mielőtt osztod az észt, a statodat nézd meg "buzigyerek" hogy téged idézzelek link, ésszel kell játszani. -
#355033 ez a fos Foch valamikor jó volt valamire?
az biztos, hogy jelenleg teljesen értelmetlen a léte ebben a játékban, kizárólag ultraerős idegzetű mazochistáknak való!
az ágyúja egy köpedék, távolról nem találsz el semmit, ha pedig közelebb mégy legalább ott a remek páncélja, ami tök fölöslegesen van rajta, mert a békaszem bevonzza a lövéseket, minden találat sebez rajta -
Kryon #355032 Vagyis olyan gyorsan töltenének. -
#355031 Dehogynem van értelme most jönnek az új bugok, amit 9.9-ben fognak javítani
Pont ezt mondtam 9.7-re is, és lám jött is a női legénység bug és most jön a javítás.
a 9.7 ad értelmet a 9.8-nak így lett értelme a 9.7-nek is. Ez egy kölcsönös viszony a bug készítők és fejlesztők között, akik egymásnak teremtik a munkát. -
Kryon #355030 Ha akkorát lőnének és olyan gyorsan céloznának mellé mint egy átlagos tank, akkor szerintem rendben lenne az arty. Úgy le lehetne reagálni, de ha egy lövésből kiszed, vagy viszi 3/4 HP-d + modulok és legénység, akkor már mit reagál le az ember? Nyugtázza, hogy ezt a csatáját is elkúrták... -
Simulacrum #355029 +1 én a női legénység bugfix miatt. -
TuskoMobile #355028 xD
Hát nem azt mondom hogy jó így a game de jobb volna eljutni 1.0 teljes gaméhoz ami tökéletes minden benne van és jókat lehet vele játszani persze álom de olyan szép volna ha már kész lenne.
-
#355027 Kábé két év óta most várom először a könnyített missziók miatt :) -
WR104 #355026 Sot, egyenesen csatakat lehet vele nyerni....ugy az ezetek 1-2%-aban. 98%-ban az ilyen nyomorult egyedul marad 1-2 artyval 6 tank ellen akik bedaraljak es bukta. -
TuskoMobile #355025 idegesítő ez az örökös update mintha valami nagyon fontos volna ami jön inkább csinálnák meg rendesen 1x
Más játékoknál van értelme állandó updatet tarrtani mert mindig meg hekkelik és a csalókat csak úgy tudják kizárni de itt nincs sok értelme nem is szűrik őket xD. -
András77 #355024 Ezt most komolyan nem hiszem el. Foglalok, egy s51 arty ellenében. Felbukkan, nem spotolt korábban, nem tudja, hogy hol vagyok korábban, szóval akkor kellett becéloznia és úgy ahogy van kilő, kb 2 másodperccel azután, hogy becélzott valószínűleg autoaim-el.
Szóval azért most már tényleg elmehet a jó büdös q anyjába a wg ezzel az artykkal. Egy s51, narancssárga f.sz, maximum autoaimet rak rám, a távolság 300-350m, nincs közel egyáltalán, nincs ideje célozni. Lehet, hogy ez volt élete lövése, de ezt akkor sem szabadna csinálnia ennek a buzi játéknak, tényleg nem. Ez egyáltalán nem ritka eset, hanem a f.sz arty RNG, legyen bármekkora a célzóköre, akkor is eltalál.
Nem tudom melyik ágyú volt rajta, de a pontosabb is 0.76-os, azaz rohadt pontatlan, a nagy ágyú meg 0.9. Célozni nem volt ideje, akkor állt meg, akkora célzóköre lehetett, mint a fél képernyő és telibe kap.
Elhiszem hogy a hülye szerencsétlenek is kell sikerélmény, de b.sszák már meg, ne úgy adják meg neki, hogy mindegy céloz, mindegy mit csinál csak nézzek felém és belémb.sz akkorát, mintha 2-3 tier8 tanktól szedtem volna be a találatot.
Kiszedek 8 ellenséget és egy ilyen f.sz "legyőz", mert felém nézett és lenyomta a bal egér gombot (meg előtte a jobb gombot az autoaimhez).
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.05.26. 17:11:01 -
mordawn #355023 Na ja, pl. egy Stronghold bug rögtön indulásként: 98-problems-on-ru-server -
#355022 Ha az a 2-3 lövés bemegy egy full hp-s tank esetén, azért az már nagy segítség a csapatnak.
Utoljára szerkesztette: Lunki88, 2015.05.26. 16:56:27 -
#355021 A fene enne meg hogy nem hagyjak a ruszki plebszeket betatesztelni... A szokasos bugos szar peccs. -
WR104 #355020 Hol irtam azt, hogy eszetlenul lehet vele elore menni!? En az irtam, hogy a tok hulyeknek csak az ilyen tankok nyujtanak "nemi" jatekelmenyt mikor bepocolnak egy szikla vagy roncs moge es megvarjak mig a csata megtalalja oket. Akkor lonek 2-3-mat es orulnek, hogy pattog roluk az ellen. Persze megdoglik mikor adaernek, de addigra felszabadul bennuk annyi endorfin, hogy boldogan ranyomnak megint a csata gombra. -
Pares #355019 A JagdE100 pont nem az a td, amivel eszetlenül lehet menni. Percekkel kell előre gondolkodni, priorizálni kell a célpontokat, kire lősz, kire inkább nem, nagyon jól meg kell gondolni minden lépést, hogy hová mész, stb. Egy-két rossz döntés, és megdöglesz 0 sebzéssel. -
WR104 #355018 Igy kezdodott a hetvegem(es fejezodott is aznap be). Tudom, hogy rng meg veletlenek meg, hogy a 276-os pen nem sokra eleg T9-ben sem, de inkabb nem eroltettem tovabb a jatekot.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#355017 És vannak akiknek a munkájuk a vezetés. És ha már idekanyarodtam, mivel nagyon hó vége van:
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.05.26. 16:08:32 -
#355016 12 lövésből 5 hajlandó eltalálni az ellent, abból 3 lepattanó
köszönjük RNG
hogy a tetvesbüdösroha................................................................................................................................................nyjukat ba..nák széjjel ezek a
rohadalom kapzsig.cik akik ezt így kitalálják -
#355015 Gondolom le kellett volna hoznom 300hp-al
-
WR104 #355014 Plusz mindenkinek mas a celja a jatekkal. Van aki veresen komolyan vesz minden csatat masok meg platoonban futkaroznak light tankkal a mezon es probaljak osszeerinteni a csovuket menet kozben es orulnek ha sikerul . Na ezek a fajta jatekosok valami csoda folytan nem igazan szeretik egymast.
De nem kellene ezen csodalkozni mert az autovezetes pont ilyen es mindenki tapasztalja a sajat boren.
Egyesek versenypalyanak nezik a kozutakat es mindenki buzi aki nem megy legalabb masfelszeresevel a megengedett sebessegnek.
Masok normalisan haladnak a szabalyok betartasa mellett mig vannak olyanok akik a-bol b-be akarnak csak eljutni, de vezetni azt nem tudnak. Nekik inkabb lovagolni kellene mert a lo gondolkozik helyettuk.
-
András77 #355013 Az biztos, hogy egyébként, ha 10 embert megkérdezel, akkor 12 különböző tankot fognak mondani, mint ami op.
Mielőtt megvettem, annyi rosszat hallottam erről a szegény aladárról, hogy milyen semmire való tank, közben meg sorozatban jönnek a jó csaták. Az igaz, hogy ez a tank csak fullosan ér valamit, de feltűnő a teljesítmény ugrás, amint elérte az elite állapotot és itt tényleg elit kell, lánctalppal, ágyú, motor.
Szerintem az lehet ezzel a tankkal (is), hogy a fejlesztési ágon egyedül a tornyot muszáj kifejleszteni és a sok agyas meg megy vele így félig stock állapotban és szidja, pedig nem kéne.
A t55a HT küldetéseket javítgatom most, mert a pattintósnál elakadtam, kell a béla hozzá, és mivel nagyon szenvedősen tudtam összehozni a legtöbbnél hiányzott a mellék küldetés eddig, ami viszont jó kreditet, garázshelyet stb ad. A két új tankom, a t57nehéz meg az aladár meg sorozatban szállítja a legkeményebb ht küldetéseket is.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
WR104 #355012 En nem neveznem op-nek sem az artykat sem a monster sebzeses td-ket csak egyszeruen el tudnak baszni eleg sok csatat.
De ahany ember annyi fajta modja van elvezni a jatekot.
Van aki az eszet hasznalva light vagy med tankban talalja meg a jatekoromot mig masok az eszuket es a pancelt kihasznalva a heavyket szeretik(de itt mar elofordul az esz hianya eleg surun).
Es vannak a tok hulyek akiknek csak az arty meg az "atombunker" td pancel nyujt nemi jatekelmenyt, de legtobbszor az sem. A tobbi tank szinte sir a kezuk alatt mikor jatszanak veluk. -
#355011 +1, erről beszélek