A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #354033 E75-el nagyon nehéz, nekem 1x sikerült ilyen pattintás, igaz akkor még csak dupla kellett, de tripla is meg lett volna. Egy időben figyeltem folyamatosan a random csatákban, ha jó kört ment valaki, hogy mit pattintott, illetve az acélfalat néztem és akkor ránéztem a részletezőre.
E75-t 3-t láttam, bélát kb 10-t, ebből 2 volt 4x, tehát obj260-ra is elég. Mást semmit. Maus-t, E100-t láttam sokat pattintani, de ezeknek nagyon sok a saját hp-ja, azért nehéz velük, én nem láttam olyan csatát, ahol mással sikerült volna a 3x. Szóval igen, böszmeteg egy küldetés, ráadásul az van, hogy a stug, t28 még teljesíthető, de igazából a t55a szint az ami eléggé kihívás.
Ki kell fejleszteni a bélát, nincs mese, még mielőtt lecserélik, mert a kismaus nem tudni, mennyire lesz használható, meg mennyi saját hp-t adnak neki.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.05.15. 09:39:39