A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #354011 Hahahaha, legázoltam a jó népet, pedig ez most ráadásul a gyengébb legénységgel volt, mert a Rudy-val kapott embereket raktam a KV2-re és azokat képzem vele. Ha van hatodik érzékem, akkor a végén bátrabban nekimegyek az artyknak, nem lett volna ennyire necces vagy kiszedtek volna az égi patkányok. Egyébként az arany köpés téma: a T25 tutira aranyat köpött a lepattanók után rám és mi a fenét tudtam volna kezdeni vele? Kicsi tekerem a tankot, picit rázom, ennyi, meg megpróbálom kiütni RoF-ból. Illetve amikor kellett én is aranyra váltottam, kész, ha kell használom, ennyi.
Azért amikor egyedül maradok egy csomó tank ellen, köztük a 3 arty csótány, nem gondoltam volna ilyen befejezésre.
Victory!
Battle: Winterberg
Vehicle: KV-220
Experience received: 5 200 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 61 351
Battle achievements: Top Gun, High Caliber, Radley-Walters's Medal, Kolobanov's Medal, Pascucci's Medal, Mastery Badge: "Ace Tanker"
KV220 Ace
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.05.14. 21:43:23