418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
#355010 A szememben meghaltál! -
TuskoMobile #355009 KV3-at eladni xD Az az egyik grind tankom remek csatákat lehet menni vele oposkodni kicsik ellen -
Pares #355008 Ember, fél perces töltési ideje van minden lövés után, ráadásul az ágyúkitéríthetőség miatt a simán átlőhető lfp-t mutogatod mindenkinek (és ez még csak nem is az egyetlen simán belőhető weakspot). Ehhez hozzáadódik, hogy óriási célpont, lassú és arty csemege. Lézerágyúnak meg végképp nem nevezném. Aztán ott vannak még az olyan anomáliák, amikor azt a 299 átütéssel rendelkező lövedéket elnyeli a lánctalp, ami még csak le sem esik, csak besárgul. De a scoutokba lőtt 0 damage criticalt még meg sem említettem. Te csak annyit látsz az egészből, hogy beléd ver 1200-at (+25% rng esetén), és háborogsz. De ezt már párszor mintha leírtam volna, annak ellenére mindig előjössz ezzel a trollkodással.
ui.: Mellesleg ha annyira OP és noskill tank, akkor miért nem fejleszted ki?
Utoljára szerkesztette: Pares, 2015.05.26. 12:39:26 -
#355007 KV4-ben az a jó, hogya fostos KV3-at el lehet adni ha megvan. Brrrrr -
#355006 Jólvan. Leszarom. -
Kryon #355005 IS-3, T 34, T 28 prototype úgy csapja át auto-aimmel és/vagy kapáslövéssel, hogy azt se tudja ijedtében merre vonuljon vissza. :)
220 mm alatt már jobban kell célozni, de úgy se megoldhatatlan, persze eléggé bosszantó, amikor már a 3. lövés megy teljesen máshova, mint ahova szántad, ő meg közben szépen csipeget. -
TuskoMobile #355004 Szerintem az espé tankot bemutathatná valaki vagy olyanok akiknek hasonló effijük van
Egyik fél IS3-al a másik meg sp-vel küzdhetne az igazáért.
Bár gyanítom még így is mindenki azt gondolná amit előtte mert eszméket semmi nem pusztítja el.
Mondjuk engem konkrétan meggyőzne ha egy KT-t és egy IS3-at is bemutatnátok sp ellen de nem lepacsízott meccsen hogy hagyom magam hanem mindent bele megmutatom.
-
#355003 pl Párduc 2,Párduc,Tigris ezeknél egy minimálisat sem kell célozni csak lőni, nagyon is számít, hgoy célozni kell egy tankon és hogy a célzott felület mekkora, illetve mekkorák az esélyeid, hogy nem találod el tökéletes célzás mellett sem ezeket adott esetben.
Ezek felett el lehet suhanni csak az nem lesz egészen fair értékelés vagy vélemény.
Értem én, hogy a nagyon jó játékosok miért ignorálják ezeket, de szerintem nem fair.
Nekem soha nem volt bajom az SP-vel, én eleve a nehéz,lassú tankokhoz voltam szokva,kedvelem a páncélos tankokat is és érdekes módon nálam elég jól működik nagy átlagban a páncél az sp-n.
Ez már a wr-embe is megmutatkozott, hisz kimagasló jó wr-em volt végig vele, összehasonlítva bármi más tankommal. -
András77 #355002 Olyan értelemben rohadt meddő ez a vita, hogy én nem félek az SP-től, persze tudom, hogy a kapáslövéseimnek a felét kb hárítani fogja, de a helyezett, célzott lövések bemennek elég jó hatásfokkal. Van még ilyen tank, elég sok, hogy bizonyos szögekben, főleg szemből meg kell célozni pontosan, aztán amennyit az RNG enged, annyi bemegy. Az SP tetején levő gyenge pont elég nagy, a lövedék röppályája miatt ha feljebb vagyok, akkor mindegyik betalál, ha lejjebb vagy vele egy szinten, akkor meg kb minden 2. lövésemre számítok, hogy betalál. Illetve rohadtul nem félek tőle és körbefutom, a 240 alfa és a 7 sec töltés idő kombónak nincs elrettentő ereje, pláne ha normál lőszert használ, de mindig aranyra számítok vele szemben, mert az a gyakoribb.
Az teljesen mindegy szerintem, hogy med, egyedül a használható legénység szempontjából van jelentősége, de nehéz tank stílusban kell használni. pont. Nem a medekhez kell hasonlítani, hanem a nehéz tankokhoz, ez evidens dolog.
Érted, például az amx40 könnyű tank, de nem hiszem hogy felderíteni indulnál vele, éppen így az SP-nek sincs meg a medes mozgékonysága, cserébe van páncélja, hasonlítsd csak szépen a nehéz tankokhoz, hiszen a játékmód ahhoz áll közelebb. -
TuskoMobile #355001 xD
Szerintem vagy 100x felvette/ék hogy sikerüljön ilyen szépre -
bornofakone #355000 Ha kv220-al nem tudsz megenni 1 at2-t...akkor igencsak gondok vannak :D
Amúgy leírtad a legrosszabb eshetőséget, összefutni csata végén 1 full hp-s enemy-vel mikor te már régóta húzod a beled...ez semelyik tank ellen se 1 jó forgatókönyv, viszont ilyen alapon mindegyik tankkal problémád lehetne. Értem én h neked az e3 meg az at-2 nem jön be és utálod, de azért ne kezd el minden bánatod, hülyeséged rávetíteni, és innen nagyívű kijelentéseket tenni h (ha már az at-2-t utálod) akkor az egész at vonal ilyen v olyan...stb.
Na mind1, részemről ennyi volt, megint 1 R3nton-i magasságokba szárnyaló beszélgetést folytattam le, de legalább nem unatkoztam :D
Utoljára szerkesztette: bornofakone, 2015.05.26. 11:59:42 -
Kryon #354999 Vicces ez a WR. Néhány tankkal, amikkel úgy érzem tudok is játszani és átlagban jó köröket szoktam menni egy bot szintjén van a WR-em, vagy inkább alatta. Míg vannak, amikkel csak úgy essünk túl rajta alapon grindolok és mégis jó a WR. Elég ritkán érzem úgy, hogy bármennyire is tőlem függött volna a csata. -
#354998 a: ne beszéljünk már úgy az SP-ről mint med, mert bár a besorolása az, valójában egy kis alfás heavy.
d: melyik tanknál nem így van?
-
#354997 teljesen irreleváns ilyen távolság+nulla szög nélkül. -
lammaer #354996 Miféle cheater videjó ez, hogy ennek oda megy a skuló akkor távolságból ahol a célkereszt közepe van? :) -
lammaer #354995 KV4et én akkor is utáltam ha benne ültem :)
-
#354994 Vagy olvasni vagy értelmezni nem tudtok!
Mellesleg miért olyan kurva nehéz felfogni azt, hogy:
a:az sp páncélja t8-ban, mint med igenis op.(a páncél!!! op, nem a tank, mert az ki van egyensúlyozva a lassúságával és kis átütésű,viszonylag pontatlan ágyújával)
b:igen sok gyenge pont van rajta amivel azért nem nehéz megsebezni
c:rengeteg keményebb dió is van a tierbe az sp-től
d:ettől függetlenül, ha nem találod el a megfelelő pontot akkor nagyon valószinű, hogy pattint az sp.
-
TuskoMobile #354993 -
#354992 Franc se akar, csak nincs 1 épkézláb pálya ahol lehetne normálisa játszani.
Meg a 3 csőből nem szokták beírni, hogy épp hova megy az átlőhetetlen gibbasztott fos vagy az egylövésező teanyaló moslék és főleg ha nem top tierbe vagy akkor meg a pályák 90% csak abban az esetben játszható ha a csapat kevésbé hülye..
"Annyira sok hp-ja azért nincs, 450 van neki, ha jól emlékszek, mint 1 mednek (de lehet csak 350)...nem 1 nagy hp pool."
tegyük fel pz3/4-el csata végén valahogy megmarad a full életed és szembejön egy ilyen, ha bot még akkor is 2X megöl auto célzással, mire te odáig jutsz, hogy kilődd a fél életét(nyilván arany nélkül).
Meg a sok élet olyankor sok, mikor csata végén kellene egy ilyet 450 életes at-t megölnöd már adott esetben kevesebb mint fél hp-val akár.
Én t5-öt nem nagyon szoktám már normál tankal játszani, néha churchil 1 vagy vk3001h, de általában a prém tankokkal megyek amik vannak és azokkal(t-25,matilda4,kv220 és még a chi-nu-kai-al) is sok ilyen esetekben amikor csata végén ez van, mert tudom, hogy bármi más td lenne ott, simán lehoznánk a végén a meccset.
Van akinél a wt e100 veri ki a biztosítékot, hát nálam az E3 meg az fvtd és a 6-os brit búza.
-
#354991 Jó kérdés. KV-4-et még Én is utálom ha szembe van, a proto is kemény dió ha nem forgatja el a tornyát és az IS-6 sem ízi ellen szemből. Az SP ezekhez képest papírmasé. -
András77 #354990 Nekem csak egy kérdésem van, ha emberek ennyire szenvednek az SP kilövésével, akkor mit csinálnak a keményebb tier8 tankok ellen? Elfutnak vagy mit? Ha egy SP gondot okoz nekik, el nem tudom képzelni mihez kezdenek mondjuk egy kv4-el, protoval és a többi kemény legénnyel. -
bornofakone #354989 :DDD -
#354988 Mivan? -
#354987 Nettó faszság amit mondasz, mert ez a játék nem arról szól, hogy 10-ből 10X oda megy a lövés ahova szeretnéd, hogy menjen.
Innentől meg csak az számít, hogy mennyivel több esélyed van lepattani x tankról vagy y tankról.
Mekkora az eltalálható felület és mennyire tűri ez meg a xmm-nyi félrehordást adott esetben.
Az sp még ebből is igen pozitívan jön ki.
Erre jönnek még azok akiknek fogalmuk sincs, hogy hol kell lőni.
Meg mióta mentesít ez fel valamit, hogy én tudom, hogy hol kell lőni?
-
Mongi_76 #354986
Üdv Parancsnokok!
Várunk mindenkit aki unja a randomban az egyedüllétet, csapatozáshoz vagy a küldetésekhez keres partnereket vagy csak egy jót beszélgetne hasonszőrű emberkékkel :)
Mit kínálunk?
- segítőkész játékosokat, akik segítenek bármilyen gondod lenne
- vidám társaságot
- egy olyan helyet ahol elmosódik a klánok és egyéni játékosok közötti rivalizálás és távolságtartás
- egy olyan helyet, ahol nem az számít mennyi a WN8-ad vagy az effid, hanem hogy milyen ember vagy :)
- ingyenes TS-t bárkinek aki csatlakozik a szövetséghez akár klánnal, akár egyéni játékosként
Ha érdekelne egy ilyen lehetőség, megtalálhatsz minket a TS szerverünkön és a Facebook csoportunkban.
TS szerver IP: ts3.wotszovetseg.hu - jelszó nincs, de várj egy adminra hogy jogokat adjon!
Facebook: Magyar WOT szövetség
Rólunk bővebben a wotinfo.hu-n olvashattok, a kezdőknek menüpont alatt találhatjátok ismertetőnket.
További sikeres játékot!
Mongi_76 (HUNBO) -
#354985 Vagy csak mert ennyit számít, hogy jó ágyúsüllyedés és jó páncél...
-
#354984 Próbálj esetleg a Lego racer-rel játszani. Ott nincsenek artyk. -
#354983 SP vitához csak annyit szólnék hozzá, hogy volt egy számomra (de talán az ellenfél számára is) emlékezetes SP vs SP "párbajom". Nekem volt kb 300 hp-m míg neki 1200. Már csak mi voltunk életben és kb 200 méterről kezdtük el lőni egymást. Tisztán látszott, hogy szerencsétlennek fogalma sincs arról, hogy hol is kellene lőni azt a tankot, amit egyébként ő is vezet... pedig megnézhette volna a saján hogy hol adagolom neki a jóságot. Mielőtt végeztem vele már az enemy csatát végigváró tagjai is nekem szurkoltak. Én megúsztam egypálcásan és nyertünk. Mi ebből a tanulság? Az SP csak addig OP amíg a vezetője tudja használni és az ellen totál fogalmatlan, ellenkező esetben semmit nem ér. -
TuskoMobile #354982 Általában az történik velem hogy ha már megindulnak akkor át is jönnek határozottan bázist foglalnak és kiszedik sarokból az artyt mert nem marad sok erő a megállításra elszállingóznak a csapattársak nincs türelmük már amelyik nem ment hegyet mászni.
Persze itt még nem dőlt el semmi minden a hilltől függ kidarálja be a másikat
Ennek az okát vizsgálva könnyű rájönni amúgy a játék logikájára ott ahol összeverődik a csorda kialakul nem csak a csorda szellem hanem a "csoportmunka" is.
Utoljára szerkesztette: TuskoMobile, 2015.05.26. 10:10:18 -
András77 #354981 Ezt én se értem, hogy beáll egy csomó kőkemény tank szembe, akkor otthagyom őket. Miért kell vesztes helyzetben vergődni? A legjobban amitől kiakadok, amikor alacsony hp-s tank kitolja az orrát akkor is, ha ott mereszti az ágyúját egy csomó ellenfél. Miért, könyörgöm, miért? Van kb 0,001% esélye, hogy nem lövik ki, de akkor is megpróbálja. -
TuskoMobile #354980 Vitát végignézve a konklúzió az hogy a maga a játék egészében egy unfair szemétség kár tovább vitázni mindig van aki nagy előnyöket elvez a másikhoz mérten és a szomorú hogy vannak nagyon gyenge tankok akik semmit se ez a baj.
Persze itt jön az újabb vita ez egy játék-e mert akkor kéne balanszírozni vagy egy szimulátor és akkor elvan intézve hogy az életben se voltak igazságosak a dolgok ez egy nagy vízválasztó most mi is a wot szimu vagy fps lövölde?
Vagy talán valami zavaros keveredés ahol a készítők se tudják már mit alkottak meg és hol áll a fejük csak tekergetik állandóan valamelyik tanknak a statját.
SP-nek meg vannak előnyei hiába nem tetszik itt sokaknak ha akarnék ebből a 15 csatából összetudnék rakni egy mókolt videót ahol látszik hogy erős páncélzatú kis dög de elég csak a stat ilyen rövid idő alatt ennyi lepattanó kevés tankkal jönne össze ami t8. Persze lassú és az alfája meg kevés de talán szándékosan csinálta a wg.
Utoljára szerkesztette: TuskoMobile, 2015.05.26. 09:59:59 -
TuskoMobile #354979 ünnep volt xD meg ne lepődj meg nyáron se sok iskolás ott lesz gép előtt:))
Majd szeptembertől jó a reggeli szezon -
bornofakone #354978 "próbáltam elégszer, elgé pontos ágyúkkal és nagy átütésekkel" Ha megvan a nagy átütés, akkor inkább a kupolát lődd...az biztosabb ennyi.
Annyira sok hp-ja azért nincs, 450 van neki, ha jól emlékszek, mint 1 mednek (de lehet csak 350)...nem 1 nagy hp pool.
A többi meg WOHA WUT?!
Vágod hogy kb. mindent akarsz?! Írtad h közelről gond nélkül belövöd...gondolom akkor a maus-al is bajod van h 100m-ről belövöd de 400-ról nem....Nem értelek komolyan, miért akarsz 1 td ellen távolsági harcot játszani?! Ez még nem is olyan dolog amit nem választhatsz. Meg komolyan, a legtöbb tankra igaz h távolabbról kisebb az esély arra hogy átüsd vagy semmi esély. Egyenlő esély?! Hol?! Melyik álomvilágban?! Azt te alakítod ki, hogy egyenlő esélyeid legyenek. Mi van akkor ha 1 heavy tank hulldown-ba van?! Akkor egyenlőtlen a küzdelem...mert ő jól helyezkedett és úgy alakította ki magának a helyzetet h ő legyen előnyben, akkor arra is rikácsolsz és mutogatsz mint az AT-kre?. Nem, olyankor tuti hogy változtatsz a megközelítésen és kész.
Az meg könyörgöm miért baj h beszorulsz 1 csőbe és nem tudsz flankelni....néha meg kell ám baszódni. Mindenki megszokott. Fordított szitu....nem csőbe van a td, open field-en kapta el a med meg flankol...akkor ilyenkor mi a helyzet?! Az természetes ha a TD baszódik meg, de ha heavy vagy med az nem?! :D
DasIsFuck
Ezt viccnek szánta a wg? Az a torony nagyon gyenge...:D Mintha 1 nagy KT torony lenne...a kupola is ordít hogy ide tessék lőni, meg 150-s gun, gold nélkül...az emberek 95%-a használni se tudná....bár az nekem jó, mert 2k hp-val igazán jó csemege :D -
András77 #354977 A WR a legrosszabb mérés szerintem, milyen átlagsebzés és mennyire erős arany használat mellett? Az SP-nél nem megkerülhető ez a kérdés, mert az arany lőszer klasszisokkal jobb, mint az alap, tehát azzal nagyon komolyan feltornászható az átlagsebzés és indirekt módon a WR is. Persze aki sokat aranyozik, az szinte kivétel nélkül letagadja úgyhogy a bemondás alapján számolt arany használat eltérhet a ténylegestől.
A WR eléggé csalóka dolog lehet, nem is szokták nagyon nézni, mert persze, van összefüggés az egyéni teljesítmény és a WR között, de általában unikum szinten lehet csak annyit hozzátenni a csatához, hogy a győzelem egy játékoson múljon. Máskülönben meg vannak tankok, amikkel jó a WR, mert éppen ezt dobja az MM. Nekem pl a kv220-al, átlagos sebzés mellett is jó a WR, mert valahogy mindig úgy alakul, de tudom, hogy ez a teljesítmény nincs összhangban a WR-el. Van ellenpélda is, amikor jó az átlagsebzés egy tankon és csapnivaló a WR.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.05.26. 09:28:22 -
#354976 Vagy csak mert a játékosok többsége képtelen a helyén kezelni a tankokat, de ez köszönhető a sok éves power creepnek...
Lényegtelen az is, hogy mennyi lövést vagy pattint le, ami számít, hogy igen könnyen le tud pattintani akár nagy átütésű ágyúkat is, ez szerintem nagyon sok szituációban jól jön és pl,egy tigirs vagy párduc 2 hiába sokkal jobb ágyú mégis megoldhatatlan, mert nincs esély a lepattanásra..
Érdekes, hogy amióta megvan az SP nekem folyamatosan 60% körüli wr-em volt vele, egy másik tankkal sem volt hasonló még(egyedül a vk36 ami most is még 59-en áll)
Cent 1-el voltam még így, az is kisértetiesen hasonló tendenciát mutatott mint az sp.
Egyedül az ágyú miatt a sebzés az amit igen nehéz vele csinálni és nem is ilyen halálpontos, de ezeket leszámítva több mint korrekt tank.
-
lammaer #354975 Igazságod vagyon sok dologban, esetleg arra azért gondolhatsz hogyha csőben vagy és nem tudsz flankolni - mert sokszor tényleg nem lehet, akkor egyszerűen ott kell hagyni azt a csövet és átmenni másikba - vagy csak úgy csinálni mintha elmennél és kihúzni-kicsalogatni az illetőt a csőből, és utána már flankolható-kereszttűz alá vehető.
Himmelsdor halálutcára nekem bevált "taktikám" - ha sikerül ezt megértetni a halálutcában tartozkodó többi játékostársammal - hogy miután látjuk ki van az utca túloldalán szépen visszavonulunk a mellékutcákba hogy miután kijön az ellen a mi oldalunkon szépen lőhessük minden irányból. Kimondottan a déli oldal jó ebből a szempontból mert ott ugye egy rendes 4-es kereszteződés van a cső végén.
Csak persze nehéz rávenni sokszor a többieket hogy hagyják már ezt az utca végéről való weakspotra lövöldözősdít, hanem tanusítsanak 1 percnyi türelmet amig kijön az egér a lyukból... -
#354974 at 2 lövegpajzshoz annyit, hogy 5-ből 1 kb eltalálja úgy, hogy átüsse, próbáltam elégszer, elgé pontos ágyúkkal és nagy átütésekkel és így is lószar eredménnyel járt.
és 11 körül átütéssel meg sokszor még oldalról sem lehet bevinni vagy, hogy nagyon sok helyzetben nincs lehetőség megkerülni, avagy mert lassú a tank amiben ülök vagy mert túl sok hp-ja van és nem bírnám időbe kivégezni vagy mert a pálya szar, ami mindig szar, szóval általában a többin múlik+a szar pályán...
E3-al ugyan ez, egy rohadt csövön hogy kerülöm én meg?
pl himmelsdorfon halál egyenesbe egy e75-el szembe jön, hogy kerülöd meg?
nem mégsz neki szemből, mert minek, de megkerülni sem elhet, mert a másik oldalt amúgyis védi vagy 3-4 tank, t10-es közegbe ez elég arra, hogy 1-2-re meghallj,középen sem lehet elmenni.
De még közelről el is lehet lőni, viszont mikor a pálya olyan, hogy 150-200m-es kemp távolságban van és ott kéne továbbmenni, na ott már bnem tolerálható.
Mert gold nélkül nincs esély átütni ilyen távolságból,megkerülni meg az estek 80%-ban öngyilkosság, főleg lassú,nagy nehéz tankoknak az.
Ha meg van arty,ami szintén van akkor meg csak idő kérdése, hogy kilőjön, szóval tipikusan felejthetetlen játékélmény...
At-k-ról szintén ugyan ezt mondom, nem az az érdekes, hogy 100méterről simán átviszem mindennel, hanem, hogy olyan távolságból ahol már nem tudom reálisan célozni a weakspotját esélytelen és nem is magas szinteken számít ez igazán, hanem t5,t6 vagy t7-ben, ezeknél kurvára unfair helyzeteket hoznak le főleg ha olyan tankban ülök ami fizikailag képtelen egyéb okok miatt arra, hogy egyenlő eséllyel szálhasak harcba vele.
-
András77 #354973 Látom nem bírjátok lenyelni ezt a dolgot és mindig felböfögitek, hogy az SP egy OP tank, mert autoaim-el szemből, normál lőszerrel a vérpista nem tudja belőni a tier6 tankjával (sarkítottam, hogy megértsd).
Ahogy írták, ha ennyire jó, miért nem rohan mindenki és veszi, mint a cukrot, hiszen a legolcsóbb tier8 prém tank????
Na vajon miért? Mert a páncélja arra jó, hogy kb minden 2. lövést megfog és ennyi a tank. Ez sem kevés természetesen, de hát ettől SP, cserébe dög lassú, nem tudsz flankolni vele, helyezkedni is problémás, gyenge, 170-es alap átütésű ágyú (legalább a pontossága elfogadható sok skilles legénységgel), alacsony alfa, amihez egy 7 másodperces töltésidő társul, semmi visszatartó ereje nincsen, megkerülnek és széttépnek és alig bír ráforogni, egy lendületből érkező bulldog simán megkerüli, nem lehet lekövetni a toronnyal, akkor sem ha a testet mozgatom hozzá. Most azt a részét hagyjuk is, hogy az artyk, mivel lassú célpont szeretik és nagyon kövéreket bele tudnak b.szni, átütik folyamatosan felülről. Az arany lőszere jó, de viszi is a bevételt, ha egy csatában már látom, hogy 5-nél többet el kell lőnöm, mert jönnek a tier9 ellenfelek pont velem szemben, akkor már tudom, hogy fölöslegesen játszottam, alig marad kredit.
Ha valakit egyáltalán érdekel, statpadderkedni kifejezetten nem jó, a sok aranyköpő, meg a korábbi tényleg brutál erős páncélzat miatt (a wn8 a teljes élettörténetet nézi, egy nerf beb.sz neki) viszonylag magasan vannak a wn8 szintjei. Én már l.szarom ezt, xwm-t is töröltem, mert többször vezetett félre, mint ahányszor segített, de a wn8 szintek kb megmondják, hogy mit lehet egy tankból kihozni, tehát érdemes azért ránézni, nerf meg buff ide vagy oda. Mondjuk én tényleg nem értem ezeket, funnolnak egy SP-vel úgy, hogy alap lőszert nem vagy csak minimálisat használnak? Mi a bánatos francnak, amikor annyi jobb tank van?
Tehát ha full arannyal tolod, akkor kb eléred egy átlagos tier8 tank szintjét, de nincs bevételed és itt figyelembe kell azt is venni, hogy med besorolású a súlya miatt, de inkább nehéz tank stílusban kell játszani, ennyi a titok. De aki full arannyal tolja, az nem normális szerintem, pontosabban csak elb.ssza az idejét fölöslegesen.
Más, az első csatám a BL9, jó, sőt nagyon jó.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#354972 Nicsak mi van itt!
Javaslom a WG fejlesztőinek, hogy kössék fel magukat vagy mossák ki az agyukat mosóporral...
Nagyon-nagyon kívánom, hogy ez így ebben a formában egy következp 9-es im reward tank legyen, hogy minél több játékosnál kiverje a biztosítékot és tántorítson el az im-ezéstől...
de nem baj közben az is-nyo..öt jöhet t8-ra meg valami t54-et is lehozhatnának a jelenlegi mellé, sőt t95-öt is hozzák le, meg az oniózus Tigris l/56-ot is szívesen látnám t8-ban, hisz milyen jó lenne már ott. -
bornofakone #354971 Azért az at vonalat ne hasonlítsd az e3-hoz, mert ez lazán nettó baromság. T5-ben at-2 tényleg okoz fejtörést jó pár játékosnak, mivel noobok, 1 pz4 és egyéb 110mm-s pennel rendelkező tankoknak gondot jelent tény és való a sebzése, de legfőképp azért mert nem tudják meglőni a lövegpajzsát...v lusták megkerülni (mert 90%-ban a medeknek van 110mm átütése), viszont az ilyen kv1, t1 heavy és egyéb 120mm+-s pennel rendelkező tankok röhögve viszik a kupolát. AT-2 viszont 1 valamit nem szeret, és nem tolerál, mégpedig ha a lövegpajzsára és gun-ra rászórunk HE-t. t5-ben nagyon sok a derp gun, és azok eszik nagyon a hp-t. Kis szutyok artyk is sok hp-t tudnak lekapni róla. De at2-től felfele már korántsem lesz ilyen egyszerű a helyzet, at8,7 tankokon baszott nagy kupola van tank tetején. Ha azokat nem tudod belőni a rossz fordulási képességükkel és flankelni...hát sztem az nem a tank hibája. Szval at15, tortoise maradt, ők meg egy kaptafára készültek. Papíron nagyon szép páncéljuk van, csak hát tele van lyukkal az egész tank, ott hugyozod keresztbe ahol nem akarod, ha ismered hol kell lőni. (ha nem arról megint nem a tank tehet), tortoise...a tetves nagy kupola, komolyan kell ennél még több? Mióta hd lett, az autobounce ufp-ját lenerfelték 76 mm-re asszem, amit szinte bármivel át lehet lőni (amivel azon a szinten összefuthat). Igaz tortoise is random, mert több zóna van rajta, de csak megint ismételni tudom magam, tudni kell hol kell lőni. Nagyon nagy távolságokból van esélye pattintani de tortoise-al és at15-el pont a közelharcot kell erőltetni, láncolni, és láncon tartani, ez a kulcs sztem annál a tanknál.
Viszont e3 szintű páncélzathoz hasonlítani....(tierhez mérten) nettó baromság tényleg. E3-nak tényleg jó a páncélzata, SZEMBŐL. Viszont ha kicsit is oldalt áll, már lőhető a görgőknél, az oldala tetves papír, a seggéről meg ne is beszéljünk, nem szabad ellene szemből harcolni, ami néha elkerülhetetlen, de ugyan már, ennyi előnye legyen annak a tanknak is. Nem lehet minden tank csak "ráviszem a célkeresztet és már sebzem is". E3 ellen tényleg gondolkozni kell, taktikát változtatni, tipikusan medeseknek való kihívás sztem. Heavy és más td-vel viszont pain in the ass....HA! hulldown, ha nem akkor azért a hasát nagyon nagyon szépen lehet lőni.
Utoljára szerkesztette: bornofakone, 2015.05.26. 08:46:46