banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    A kérdés mindig az, hogy tudsz-e kezdeni valamit az információval, amit kiíratsz a képernyőre. Most nem arról beszélek, hogy elméletben mindenki iszonyatosan felkészült és másodpercek alatt lereagál minden helyzetet és az ellenfél legkisebb rezdülésére is reagál és párhuzamosan x darab mozgást és információt tud követni, hanem a gyakorlatra. Ezt ugye mindenki maga látja, esetleg érdemes kipróbálni.

Ha valami haszontalan, nem használom, sőt legalább annyi hibás döntés és idegeskedés származik a használatából, mintha nem is lenne, akkor le vele.

Az xwm is jó példa erre, már egyáltalán nem hiányzik, sőt szerintem hasznos, hogy nincs. A gold detektor sem hiányzik, egyrészt előre nem lehet pontosan megmondani, hogy mi jön, mert sokan váltogatják a lőszer típusokat (én is), másrészt legalább annyiszor hátráltatott, mint segített. Sokkal inkább arra figyelek és reagálok, ha valaki be tudta verni az arcom, akkor számíthatok a következőre és teljesen mindegy, hogy skillből oldotta meg a játékos normál lőszerrel vagy arannyal.

Lánccal heat-et felszedetni meg erősen lutri, ráadásul nekem nincsenek olyan reflexeim, hogy ezt lereagáljam, de aki képes erre, annak csak gratulálni tudok. Nagyjából tudom, hogy melyik tankok a heat-es arany köpők (t69 pl) és ha tényleg nincs más lehetőség és tényleg nincs más megoldás, akkor és csak akkor megpróbálom lánccal, de én ilyenbe nem fogok máskülönben belemenni, hogy felkínáljam az oldalam, nem érdekel ki lő rám és mivel. Arról nem is beszélve, hogy miért feltételezzük, hogy csak egy ellenség lő rám? Túl sok változó ez, szerintem nagyon kevesen képesek ezt jól lereagálni, a többségnek csak hátrány, de legalábbis semmit nem tud vele kezdeni, akkor meg minek? A lényeg viszont az, hogy ezt sem az arany detektor alapján teszem, hiszen ha már lő rám az ellenfél, akkor késő, előre kell(ene) cselekednem.

A borsiggal csináltam sokat, mert arra gyakori a HE lövés, hogy amikor semmi fedezékem nem volt, keresztbe álltam és néha, ritkán ugyan, de a lánc megfogta. Azzal mást nem lehet csinálni ilyen helyzetekben.