World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na a t14-et fogom holnap megvenni. Majd pár sorba leírom a véleményem.

A prém tankok alapból elit státusszal rendelkeznek, ezt a többi, nem prém tankkal is el tudod érni, de csak ha mindent kifejlesztettél rá. Annyit jelent, hogy a csatákban szerzett XP-t goldért át tudod váltani szabad XP-vé, amit aztán bármelyik tank fejlesztésére fel tudod használni.
kabel15
Sziasztok!

Premium tankoknál az ELIT STÁTUSZ lehetővé teszi, hogy az első csatában szerzett XP-t átválthassam szabad tapasztalati pontra.
Ezt hogy kell érteni? Minden nap első csatájában? Vagy ha megveszem a tankot az első csatában amit vele megyek.

BattleTag: kabel15#2672

Így van, tettesd hülyének magad, már úgyis hozzá vagyunk szokva.
Ha lenne nehéz tankod... Mivel az acc neved nem árulod el, valószínüleg inkább csak artyval mész.
A nyomorék artyk azzal trükköznek, hogy bekapcsolják az autoaim-et, amikor meglátják a támadót. Ilyen módon hiába mozogsz, neki folyamatosan szűkül a célkereszt.

Érdemes ezért spirál vonalban támadni, azt nem bírja követni, bár vannak érthetetlen helyzetek.

Batchat-el rámegyek az artyra, egyet belelövök, ez rám fordul közben, a test is fordul, tehát szétesett a célkeresztje és mégis telibeb.sz, miközben nekem ki kell várnom a teljes becélzást a battal, különben mellé menne <#falbav>
Utoljára szerkesztette: András77, 2014.12.26. 10:12:20
Dehogynem! Ha rálátok akkor nehéz tankal is telibelövöm ívesen 707 méterről a másikat.

A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.

mijki
Szerintem ez inkább az ágyúd kaliberétől függ, mintsem a tankok szintjétől.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Lightoknál az adott típustól, meg tiertől függ. Artynál már többnyire igen, de azokból is vannak trükkösek, amiken vannak relatíve vastagabb részek, amiket ha HE-vel találsz el, ráfázol. Az meg mindkettőre áll, hogy kockázatos, mert ha láncot találsz el, az benyeli a sebzést. Lightra elsősorban ezért nem szoktam repesszel lőni, gyorsan mozgó célponton teljes biztonsággal testet találni szinte lehetetlen.
voivod32
Neked meg ki adott büntetőpontot?! Ugye nem az akire gondolok?!

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

c3nak van viszont a legjobb kredit/xp szorzoja!
oddball jo leirta.
kar h sokan ugy hirdetik a velemenyt h 10-20csata utan eladta egy eve mar.
Heavy/TD-vel az azonos szintű light/arty-kra már lőhetek HE lőszerrel?Nagy eséllyel átviszi őket?Esetleg még 1 szintel feljebb?Csak mert eddig mindenre AP-val lőttem,de ha mondjuk előre látom mi következik HE-t töltenék a jövőben.
R3nton, mi a neved a játékban ? Meghívnálak E25 szakaszba, ha nem bánod.<#law>
Igen.
Csak most olvastam, de teljesen egyetértek !
Jó a T14, nyugodtan megveheted. Voivod harcostársammal szinte mindenben egyetértünk, ebben sosem . Nekem semmi bajom vele, főleg, ha amerikai vonalon kell, teljesen bevállalható tank, nekem jobban bejön, mint a C3.
Ha az a célom, hogy minél gyorsabban célozzak, akkor a vertikális stabilizátor és a célzásgyorsító hatása összeadódik?
Az "összes tank" viszont nem lő át ívben a pálya egyik sarkából a másikba.
Az összes tanknál ugyan az a "TD mód" van ez nem tünt fel? Egyedül a zoom skálázásában külömböznek azt leszámítva, hogy artynál nem hozható elő a görgővel az arty nézet.
Utoljára szerkesztette: aru, 2014.12.26. 03:40:52

A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.

Te most tényleg ennyire... vagy csak tetteted magad? "TD mód" az, amikor az arty féreg nem szatellit nézetből lő ki, hanem közvetlenül, mint a rendes tankok. Mind a kettő teljesen irrealisztikus, de már az is nagy előrelépés lenne, ha az artyk csak a szatellit nézetükből tudnának lőni... A többi tanknak meg semmi köze nem lenne az artykat ért változtatásokhoz.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

De 'op a TD' ugyebár ! 😄

It\'s a trap!!! :)

JeffDunham
😄

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Master91
ez az Archer td
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
RAKÁS SZAR
Az hagyján, de még azt is írják hogyha kipróbáltad és úgy adtad el, akkor már nem adják vissza így se. Na mind1.

Bueno nacho
Sajnos nem annyira rózsás a helyzet, nemrég úgy módosították a dolgot, hogy csak legfeljebb 2 hónapja eladott tankot igényelhetsz vissza.
Forrás: klikk

A világon 10 féle ember létezik. Aki ismeri a bináris számrendszert, aki nem, és aki tudja, hogy ez a vicc valójában ternáris.

Én anno hülye voltam és miután mindenki szidta, ezért jól eladtam csata nélkül. A múltkor megpróbáltam visszakérni, de csata és egyéb bizonyíték nélkül nem ment a dolog.
wn8-at totál leszarom 😄
de egyébként igen, a páncélja nem rossz, de a gun az elég hurka rajta 😊
Sunsetjoy
Sokan így szeretnék látni az ellenfél táras tankjait 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://img-9gag-ftw.9cache.com/photo/ad64mAM_460sv.mp4

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Én nagyon szeretem ezt a Shermant, páncélja is jól tud pattintani, 800+ sebzésre meg már lila wn8at ad a játék.

WoT: Nishizumi77

M3 Lee gunját használja 😊
mivel én sosem használok goldot így csak az AP-jéről tudok nyilatkozni 😄 ami nem valami erős...
papír tankok ellen oké... szemből kiszedni vele egy KV-1-et.... na az már necces 😄

de amúgy vicces amikor mindenki megbámul 😊 de 10/4 az a tank szerintem....
Köszi, átgondolom. Gyűjtő nem vagyok, ha értelme nincs akkor lehet hagyom....
Bár más eladott prémtamkom csak az a sok kicsi szutyok volt amit az évek alatt kiszórtak ünnepekkor.

M4A2E4 Sherman

én is ezt kértem vissza 😊 vigyázz mert amúgy nem egy nagy szám 😄 szóval ha alázás miatt akarod vissza akkor felejtős, ez a 92mm pen nagyon csekély
viszont kurva ritka tank, szóval ha gyűjtő vagy akkor hajrá! 😊 írj nekik! 😄
Utoljára szerkesztette: foxbat88fx, 2014.12.25. 22:15:45
látom azóta sem írtak 😄
1 percen belül megkapja!!!! (elvileg)
Srácok, van még az a lehetőség hogy egy korábban eladott prémtankot visszakérjen az emberfia?
Emlékszik valaki hogy a CBért kapott shermannak pontosan mi volt a neve?

Köszönöm. Sokat segítettél, segítettetek.

Sziasztok!
Ha SMS-el vásárolok goldot egy barátomnak azt mikor kapja meg?

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

patchaou
Mert lehetetlen feladat elé állítana minden programozót, hogy az artyknál ne legyen normál nézet... arcpálma

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Ötös prémek, amik nekem vannak.

T14: igazi bulldózer Tier5-ben, de kb. 40%-ban igényli a goldot. Leggyorsabban ez céloz. Arctámadva ki lehet vele nyírni AP-vel is egy KV-t.

Excelsior: nem olyan szívós, de mobilabb, ugyanúgy igényli a goldot. Azzal kb. annyi penje van, mint egy Churchill I-nek normállal.

Churchill III: én ezt érzem a leggyengébbnek a három hevi közül. Lassabb, lomhább, a tornya védtelen, a pontossága is rapszodikusabb. Gun depression indokolatlanul fos. Igaz a penje nagyobb, de a legtöbb hatos ellen overkill a 180, és nincs robbanója sem az SPG-k/papír TD-k gyors lebontására. Mondjuk legalább KV ellen sem kell APCR-t vele tölteni.

Chi-Nu-Kai: ennek van a legjobb ágyúja és kamoja. Viszont ha lőnek rá, már többnyire baj van, mert hihetetlen törékeny tud lenni. Sebessége nincs, hogy kikecmeredjen a bajból. Nyílt mapokon egész jól el lehet vele lenni.
Utoljára szerkesztette: Oddball29, 2014.12.25. 20:13:30

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

patchaou
És meg lehetne csinálni a teljes játékhoz is. Magasabb ligákban több xp és kredit hozammal, így motiválva lennének az emberek hogy többet hozzanak ki magukból.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Milyen TD mód? <#conf> Tudtommal shiftre még mindíg csak arty nézet van! Ha elveszik a normál nézetet akkor azt bizony minden tanktól elveszik, mert az az alap nézet!

Replay van? Hátha rájövük hol hibáztál és magyarázható a dolog... 😊
Utoljára szerkesztette: aru, 2014.12.25. 20:06:29

DasIsFuck

limitálni kellene 5-6-7 db lőszerre a magaddal vihető prémium lövedékek számát.
ennyi cw,e-sport részlegre is bőven elég lenne..

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

ez a liga nem lenne hülyeség
voivod32
Nagyon jó kedvében van a wg ma. Már legalább a harmadik fragtolvajt lövöm ki, és még csak be sem kékültem!

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

patchaou
A kisebb klánoknak akkor sem volt kevesebb esélye a nagyok ellen amikor csak aranyért lehetett prémiumbogyót venni. A kisebb klánoknak ezer megy hátrányuk van gold hiányán kívül. Csak néhány példa... kevés aktív játékos, többnyire gyenge/közepes játékosok akiken a prémlőszer sem sokat segít, és főleg az eleve esélytelenség (ez hülyén hangzik így 😊 ) szóval nem sok esélyük van azok ellen akik komolyan veszik, akarnak, gyakorolnak és tisztában vannak a játék mechanikájával, fegyelmezettek stb... De ha már az indok az, hogy kredites prémium lőszerrel több esélyük van a cw-n a kis klánoknak akkor azt is megoldhatnák valahogy, hogy ezt a lőszert csak cw-n lehessen használni.
Tudom ez már más tészta, de szerintem a legjobbat az tenné ha valami liga rendszert vezetnének be, hogy a kis klánok átlag- vagy az alatti kvalitású játékosokkal ne az ultralila, profi,szponzorokkal megtámogatott klánok ellen kelljen játszaniuk.
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2014.12.25. 19:27:02

DasIsFuck
Hát mondjuk azt a Panzer 3 K-t biztos megvenném most ha már bent lenne, de nagyon másról nem hallani pl amik kellenének a német nehéztank(bár ha lesz is vmikor addigra már nem lesz rá szükségem, jelenleg eggyetlen egy töltő híján vagyok a mausba amit készülök most megvenni),szovjet med(matildán kívül más nincs),szovjet-amcsi td.
Már csak vmi francia abnormália kellene t5-re és akkor teljesíteném a minden nemzetből legyen prém követelményem😊

hát vársz amíg lesz több és veszel egy normálisat, de te tudod, szerintem a matilda egy kurva szar valami, és hiába papíron med olyan dög lassú, hogy megbolondul tőle az ember
DasIsFuck
Miért mire költhetném még?😄

Ha nem garázs helyre vagy tankra költöm olyan érzésem van, mintha cammot vagy a legénység nevére pazaroltam volna😄

Egyedül a felszerelések levételére nem sajnálom, de az nagyon olcsó és megéri egy 500-600k-s cuccot 10 goldért levenni.

Most nézem. A t14 46-os pontossága megrít. Bár a harcérintkezés úgy is max150 mêter lenne.