418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
#354970 Megnézném, hogy nem 30m-es távolságból te hgoy lövöldözöd be azt a sok sebezhető pontot.
Basszátok meg, egy t8-as meden ilyen páncéé aki szerint ez nem op az menjen költözzön ki holdra...
Sok sebezhető pont, jah és melyik tankon nincs weakspot, persze nem mindegyiken kell célozni bármit is...
Lassú? az, de a páncél igenis működik rajta, méghozzá elé gjól, jobban mint egy 8-as meden az illendő lenne.(itt hozhatnám azokat a moslék tetves t8 medeket mint a cent1,pershiog amik jobb páncéllal bírnak mint egyes t8-as nehéz tankok, én imádom a cent 1-et,de rohadnék el mikor olyan szituk zajlanak le, hogy én lazán szétszedem frontból a tigris 2-t míg ő képtelen beütni, oszt ő lenne a nehéz tank, én meg a med..ilyenkor legszívesebben feljelenteném magam sportszerűtlen játékért)
SP ágyúja annyira nem jó, de sniperelni azért elég és megfelelő távolságból, normális átütés mellett rohadtul nem gyerekjáték belőni, csak el kell fogadni, hogy modnjuk is3,kv4,is6(so-so) és pár kemény td/med-et-t sak arannyal lehet átütni szemből vagy nagy távolságból.
Szerintem rohadtul megéri azt az árat amennyiért adják. -
#354969 Én ugyan ezt le tudnám írni a retard E3-as gennyekkről amiket normál lőszerrel nem lehet belőni, érdekes a jadg e100-on be lehet lőni a kupolát, miközbe annak még az alját is gond nélkül be lehet vinni, gennyszopó e3-onak persze még se a kupolát,se az alját..esetleg 50m-ről el is lehet találni azt az icike-picike kis weakpsotot...
az at mocsadásokról is le tudnám írni ugyan ezt, rohadna le a szárnya aki az at2-t és társait t5,t6-re be merte rakni, annál unfairebb tetves moslék nem nagyon van, legtöbb tankal alap lőszerrel még a weakspotra sem elég az átütés... -
#354968 De fasza.
Hazajövök munkából, van 15 percem letriplázni az IS-em.
Előszőr tier 9-es csata, vereség utána 2 tier 8-as vereség.
Utolsó csatában a csapat fele 2 percnél meghalt.
Miért én kapom a félhülyéket mindig és miért nem kapok egyszer vére egy #%@!#-ott tier 7-es csatát?
Külön öröm, hogy már csak duplázni tudom.
Aki azt, mondta hogy reggel jobb csapatok vannak, az hazudik!
Utoljára szerkesztette: Mardel, 2015.05.26. 07:21:14 -
#354967 Ez azért túlzás... -
#354966 Én ezt értem, de mi van, ha elmész B0-ba, hogy bevédj egy egész vonalat, zászlódtól mondjuk jössz 3-4 kockát. Oda érsz, eltelik 2-3 perc, és akkor nézzük mik a lehetőségek:
A: te csapatod gond nélkül végig vágta magát vagy ezen a vonalon, vagy a másik vonalon (ugye tipikus wg pálya, 2-3 vonal, folyosó, ez egy map), nem láttál szinte ellenfelet
B: te csapatod elhalt, másik vonalon jön a falka, vagy 8-10 ellenfél, kb. tudsz lőni 4-5 öt és bedaráltak téged is
C: mákod van, itt jön a sok ellen, sokat tudsz lőni, sok a sebzésed.
na velem mindig ezek voltak AT-kkal, lassabb tankokkal. Ha mentem a csapattal, nem láttam ellenfelet, mert ilyen jing-jang módjára ők a másik oldalt lemming traineltek. Ha nem mentem csapattal, hanem külön ágon mentem, engem daráltak be.
Nem szeretem már a lassúságot.Jpz-vel haladok általába a támadással, de kurva szar érzés, hogy beforgatom magam, meg harcolok, aztán lő össze vissza 0-kat, pattanókat, ezek meg arannyal lehugyoznak. És 400 valamennyi csatám van Jpz-vel, ha minden igaz noobmeter.com-on még mindig én tartom a rekordot, szóval szar se vagyok vele és nem is idegen nekem. De már rég nem olyan mint volt, és 1 patch notes-ba se írtak róla semmit hogy változtattak e volna rajta valamit khm..
-
R3nton #354965 Jó helyezkedéssel elvesztett csatákat lehet megfordítani az AT-kkal pl. Messziről erős a páncéljuk és botrányosan nagy a DPM-jük. És még azt se mondanám, hogy nem szórakoztató velük játszani, csak más. -
#354964 hatékonyság alatt ezt értem:
viszonylag minden statja jó
mozgékony,top speed jó, már ez szinte hatékonnyá tud tenni egy tankot ebbe a szarba (mivel páncélzatra adni nem érdemes )
hányszor halunk / bukunk azért, mert ellenfélnél 3-4 light van, és egy kupacba lerohannak egy egész oldalt? vagy med rushok? igen, van mikor meg fogjuk őket, 10ből 3x. Mozgékonynak lenni jó ebbe a játékba, nagyon is jó
a legtöbb szituban többször jövök ki jobban azzal hogy egy jó mozgékonyságú tankkal játszok, mint azzal hogy egy lomha valamivel játszok (pl AT-k, nem is vittem végig, számomra nem hatékonyak, lehetnek akármilyen ágyúval felszerelve. az, hogy 10-15 csatából 2x éppen jól fogom ki, mert felém rohan az ellenfél lemming vonata, és tudok sebezni éppen valami szép nagyot összesítve, szerintem szar.
akkor inkább kérem a Hellcatet, ide-oda megyek ahova kell, vissza tudok vonulni úgy hogy valszeg túlélem, hatékonyabb vagyok a csatába)
na pont ezért szar a JPZ. mert nem hatékony. Túl nagy a páncél, de a mozgás/sebesség meg 0.
Igen, szép az az 1k/lövés, csak hogy kurvára 23-26 másodpercig tölt, és kurvára nem oda fog menni a skuló ahova te szeretnéd. és akkor 24 másodperc alatt rád jön 2 ellenfél és neked reszeltek, mert a csapat sehol sincs. És nem is sebeztél, mert a lövedék elment boré, vagy pattant olyan szituról amit egy Inden Pz. is átütne. -
bornofakone #354963 finally...valaki aki átlátja az egészet.
Köszönöm :)
-
R3nton #354962 Azért, mert gyors és bárhol ott tudok lenni. A lényeg nem ez, azért 0 hatékonyságúnak nevezni egy tankot például amivel nagyobb az átlagsebzésem, mint egy meddel ami az egyik kedvenc tankom ráadásul, enyhe túlzásnak érzem. -
#354961 no skill
miért kéne meddel annyit sebezned mint egy td-nek?
jó hogy nem lightal akarsz
Utoljára szerkesztette: Master91, 2015.05.26. 00:19:36 -
R3nton #354960 Aha azért lett 1600+ avg sebzésem a tier8 AT-15 TD-vel. M26al van kb 1400. De ha 1500 felett vagyok meddel átlagban már örülök. -
második felvonás ...
-
stork13 #354958 Ha nem lenne ott az a szám, akkor mivel szívnád a vérét? :D
Arra amúgy sem lehet adni semmit. -
#354957 akkor no skilles vagy te is?
ejj ejj
ja, igen jók, csak hatékonyságuk közel 0 -
R3nton #354956 Aha, mint az összes többi TD. Érdekes most, hogy elkezdtem kihúzni őket (ráadásul nerf után), én miért nem látom őket szarnak? Még ez az AT volna is bitang jó, hiába lassuak, ez a Tortioise is király cucc...No skill szarok ezek a TD-k megmondtam én...:D -
#354955 Lehet is sajnálni, mert lassú, szűk, pontatlan szart kapnak
Mármint volt mikor nagyon jó volt, de már vagy 1-1.5 éve használhatatlan. -
R3nton #354954 Mindjárt elkezdem sajnálni a jdge100 tulajokat. Én azt nem értem, hogy alapból miért nincs 500+ átütése, a goldnak meg lehetne 1200+ átütése végülis 450+ vagy 1200+ tök mind1 :D Nevetséges az a tank. Mondjuk a 2 angol is az. De azok legalább nem lézerágyúk. -
#354953 gondolom ez neked csak azért derogál mert te csak akkor jeleskedsz amikor a csapatod kikap de nagyon és akkor tudsz a másik hátáról vitézkedni te retardált ... -
Gyuszopapa #354952 80% esély.KB: mintha lemennék ide a játszótérre lepofozni az óvodásokat és még büszke is lennék rá. -
Ez csak izomból jött össze ...
-
#354950 Ja, kurva jó mikor nagy nehezen tudsz lőni egy ezrest, aztán cseszik rád az aranyat, vagy már rég tunkolják a segged mert elhalt a csapat
csak azért nem adtam el,mert tierX -
R3nton #354949 Egyszerűen nem tehetek róla, elgurul a gyógyszerem, mikor lesebez belőlem ilyen 1200 HP-t valami retek low, és ha még hallom sisteregni az aranyat, akkor szinte agyvérzést kapok. -
Pares #354948 Hagyd már azt a szegény szerencsétlen JagdE100-at. -
TuskoMobile #354947 Már megvettem teszten azóta xD
Mentem vele pár kört nekem bejön xD Azért ennek van páncélzata saját tierjében.
itt* egy jó csata ha nem vagyok ilyen rohadt béna még talán sikerül is bevédeni a bázist és herónak lenni
http://www.megafileupload.com/19zG/replay_last_battle.wotreplay
-
R3nton #354946 Én mindig is venti párti voltam meden. Lehet mondani, hogy de ha nincs light akkor...de általában van és ő fog észrevenni előbb, még akkor is ha tiéden van optika az övén meg nincs. Azokon használok, amikre nem lehet töltésgyorsítót vagy stabot rakni. Cromwell pl vagy BC25, igaz BC25re kell a CW miatt is. Nem mintha az utóbbi 2 évben túl sokat CWztem volna xd -
Simulacrum #354945 Egy kis érdekesség. Mindig is örök kérdés volt nálam, de látom több fórumon is a medekre rakandó harmadik felszerelés. Rammer, stabi az egyértelmű. Harmadiknak venti vs. optika az általános kérdés. Én mindig is optika párti voltam, mert szeretek spotolni, szeretem használni az álcám, ezért minden medemen optika volt a harmadik. Most viszont két közepes tankomon is cseréltem. M48-on azért, mert így is rettentő jó látótávja van, kíváncsi voltam a venti segít-e egy kicsit a lövegen, a másik tank pedig az Objekt 140. Lehet, hogy placebo, de eddig a mindkettővel megtett 3-4 kör alapján azt kell mondanom én úgy érzem sokkal jobbak így, pontosabban nekem jobban megy velük így (mindkettőn van BIA is). A topiklakók közül volt-e már olyan, aki ezt a dolgot próbálgatta és véleménye van róla?
A mostani kérdéshez hozzászólva. Sose vennék SP-t, brutálisan gyengének érzem ellenfélként, mármint könnyű célpont sok sebezhető ponttal. Én örülök, ha SP jön szembe velem. -
R3nton #354944 SP OP lol. Aki ezt gondolja, az vegye meg, de 5 kör után megnézném az arcát :D Egy szemét tank. Még a páncélja hagyján, amúgy be lehet lőni, pláne a nagy weakspotokat, de a gun meg az a mozgékonyság epicfail. Akkor már a sima M26 50x jobb tank.
Jdgpze-100 az igazi retardoknak való ;) És még goldot is lehet tölteni belőle, hogy még a T110e3 lövegpajzsát is belője szemből :D -
Kryon #354943 Ha szerinted annyira OP, akkor IS-6-ra vagy akár 112-re mit mondanál? Azokat sokkal nehezebb átlőni.
SP-re jó armorpenes ágyúval, auto-aimmel is rá szoktam próbálni, általában viszi. Inkább gyengébb átütéssel cumi. -
yossarianHUN #354942 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
yossarianHUN #354941 Sóhaj. Ha ilyen komoly fejtörést okoz ez az összetett probléma, akkor a teszt vidóval azt akartam, hogy
1. lássátok, mennyire más eredmény jött ki ebben a videóban a lövegpajzsot lőve, mint az előzőben
2. nagy vonalakban képet kapjunk a várható páncélzat változásáról az SP-nek
A goldot meg még szép hogy megeszi, az Isten szerelmére, mert HEAT-tel lövik, amit a rétegelt páncélzat úgy benyel, mint kacsa a nokedlit... -
Kubukli #354940 Pajtás, terelsz megint.... csak a szokásos.
siemkakto.pl
Utoljára szerkesztette: Kubukli, 2015.05.25. 22:16:03 -
yossarianHUN #354939 Vita? Szó se róla, olyan csökkent értelműekkel, akik rendszeresen kifejtik a vágyaikat Varsó vízkészletének ciánozását, illetve úgy általában a lengyelek gázkamrába dobálását illetőleg, nem szoktam vitatkozni. Legfeljebb nevetek rajtuk, és kicsit sajnálom őket:) -
yossarianHUN #354938 Pajtás, nekem megvolt, és egy hónap után eladtam, akkora szarrakás volt. Az UFP-je felső részét 200+ pennel simán szét lehet lőni, a tornya teteje egy nagy weak spot, a tornya nyaka szintén, az első láncgörgője a világ legzsírosabb célpontja, ha már kicsit is nem pont feléd néz a tank. -
TuskoMobile #354937 teszt videó készítőt kellene megkérdezned ez ügyben mit akart azzal xD
alul azért szépen megette még a goldot is a falánk szörnyeteg -
Kubukli #354936 Szintén.
A vitakultúra Csimborasszójával nem tudok mit kezdeni.
Azért a következő IM problémánál megint előveszlek kicsi vudu baba.
Utoljára szerkesztette: Kubukli, 2015.05.25. 22:09:01 -
András77 #354935 Tehát op tank -
lexlutor #354934 es ki az a hulye aki a lovegpajzsat lovi akarmiben ulve??????
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.05.25. 22:04:46 -
TuskoMobile #354933 e100 az más elég nagy és biztos célpont xD
de teszten megnézem most max ha nincs bizonyíték akkor nyertél de ha tudok csinálok egy jó videót belőle akcióközben mennyit bír ki
T8-csatában és vs T10 -
yossarianHUN #354932 Valóban ledózeroltál ezzel az egy képpel:) De szeretem, mikor valaki ilyen fölényesen hülye. -
Kubukli #354931 Szóval azt megint benézted, sebaj.
Ne pörögj rá, elég volt a kabalámnak panaszkodni :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Azért egyet csak Neked iderakok, hogy mi ment az utóbbi 1-2 napban:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!