A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #353939 Én leszedtem a gold detektor panelt és csak sima sebzés kijelzésem van. Hol érdekel engem, mivel vertek be? Azért nem kell, hogy felhúzzam magam rajta, teljesen felesleges.
Egyébként azt látom, hogy ebben az aranyesőben az HE méltatlanul alul van értékelve, pedig nagyobb kaliberben egy teljesen jó taktikai eszköz. Pl. wz111-ben én azzal szoktam nyitni, hogy beb.szok az ellenfél ágyúja mellé egy HE-t, ami meglepően gyakran rongálja, ritkábban ki is üti teljesen az ágyút hosszú másodpercekre és utána is baromi pontatlan lesz neki, meg még a legénység sem szokta megköszönni. Ezt nem csak a papír tankok ellen teszem meg, hanem bármi ellen, pl is3 ellen már sok 1:1 harcot nyertem így meg, máskülönben esélyem nem lett volna, annyival jobb az ágyúja. Persze az ágyú rongálásra, kilövésre csak következtetni tudok, mert nincs skill egyik parancsnokomon sem, de nagyon nagy segítség lehet. Tipikus példa, egy érdekesen beállt is6 ellen minden agyas aranyat töltött, de pattogtak róla, amíg én a wz-be HE-t és b.szott az szét mindent benne, modult, legényt, teljesen harcképtelen lett, ágyú és ammo sérült, parancsnok, lövész és végül ki is lőttem 4 HE lövéssel, amíg az "aranycsapat", a 3 agyas játékos sem sebzett többet benne, mint én a 4 HE lövéssel.
Az arany lőszer meg olyan dolog, hogy persze nagyobb átütés, de pattanhat, amíg az HE jóval megbízhatóbban működik, bár érdekes 0 krit találatok ezzel is vannak.