banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Gyuszopapa
    Hát kb. mindegyik a dolgok jelen állása szerint az elmúlt pár nap alatt az összes light fosta rám a goldot bármiben ültem.
    Ez most a helyzet és nem kell hozzá kék vagy lila szín a pirosak is,nehogy már gondolkodni kelljen.Be van nyomva prémium és kész.
    A játékosállomány egyre a béka feneke alá kerül.Ma is amiket láttam nem tudom hogy sírjak-e rajta vagy nevessek kész voltam agyilag.
    Aki tud játszani a játékkal az OP járművekben kucorog,ha éppen nem olyanban ül akkor fossák az aranyat kompenzálni a hitvány jármüvet.
    Sajnos én épp most 4-5 olyan járművet húzok(Sturer,Comet,Type-58,T25/2,stb.) ami számomra kegyetlen szar,ennek ellenére nem goldozok velük mert nem tehetem meg free-ben játszom.A szopóállarc az rajtam van rendesen.De most ez van majd csak átvészelem őket.