418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• yossarianHUN
    A videó egyáltalán nem bizonyítja hogy OP. Aki tudja hol kell lőni, szétszedi egy pillanat alatt, arról nem is beszélve, hogy ha már egy kicsit is be van forgatva, az első láncgörgőt lőve simán sebezhető. Ennyi erővel azért is hisztizhetnétek, hogy nem tudjátok leszedni az E-100-at az UFP-jét lőve.
  • Mardel
    Jt 8.8 :D

Tegnap kharkovon rejtettem a hasát, se a tiger II se a kv-13 nem tudott velem mit kezdeni szemből.

16-ból 16-ot pattintottam. :D
  • Simulacrum
    1 (9) (11.1%) A kilencedik csatát sikerült ma megnyerni. Annyit csaltam, hogy csak artyval mentem, de ez akkor is durva kicsit.
  • yossarianHUN
    Pics, or didn't happen. Addig magyarázz nyugodtan.
  • TuskoMobile
    előbb azért megnézem teszten de hát te linkelted a videót is xD vagy pont ellen példa?
    Azért érezni zavart az erőben vagy anomáliákat a pajzson kapitány?

Mert nem könnyű eldönteni mikor mivel tudom sebezni volt többször alkalmam találkozni vele T34-el is szóval ismerős tank mert megjegyzi az ilyet mindenki
    harcolni meg muszáj ellene mert nem kérhetem meg a télapót hogy hozzon nekem egy sp frag-et
  • Kubukli
    Te nem politikus vagy? A mondás az volt hogy jó lenne letudni a TD12-t.
    Aztaqrva mekkora ködösítő.
    Ja nem lehet... azt mondtad melóba mentél :)

Utoljára szerkesztette: Kubukli, 2015.05.25. 21:30:08
  • András77
    +1, ha ennyire OP, meg viszonylag olcsó is, akkor miért nem veszik meg? Persze majd jön a kifogáshalmaz, hogy miért nem tudják megvenni, de továbbra is op szerintük.
  • yossarianHUN

Maradjunk annyiban, hogy vegyétek meg, aztán óbégassatok az OP-ságáról.
  • TuskoMobile

lyen T8-as tank nincs több de 10-ben is vetekszik másokkal az meg nem semmi
  • yossarianHUN
    Szóval ötven csatát vesztettél zsinórban? Picture or didn't happen.
  • Kubukli
    Melóból jövet meg-e volt-e' a piros ÖTVENSZER?
  • popey8
    El se hiszem...

Mindezt egy olyan csatában, ahol 4 TD volt odaát és az elsőt szépen el is lopták előlem. Lélekben már szinte fel is adtam utána, de aztán vhogy mégis összejött a dolog másodlagossal együtt. Szerencsére úgy alakult, h az első kettőhöz csak én fértem hozzá, a harmadikat megvártam, míg egy tomato lesebzi egylövésesre és utána kilőttem. Nem gondoltam volna, h pont a kis alfás Cromival fog sikerülni.

• András77
    Ha nem bírod belőni szemből, akkor ott komoly gondok vannak. Nyilván ne számíts arra, hogy minden lövésed sebezni fogja az SP frontját, de ilyen terminátornak feltüntetni nagyon durva túlzás. Az SP-nek 170 penje van, ha te nem lövöd be, akkor ő sem fog téged. Ha aranyat köp, az egy más történet, de te is használhatsz aranyat ellene.

Egy közepesen gyors med már körbefutja. Tényleg nem értem ezt a vergődést ezen, hogy OP-nak tartják egyesek az SP-t, mert nem lövi be minden lövésük szemből.

Egy hull down t34, akkor micsoda? Azt csak he viszi, vagy nagyon szerencsés lövés, különben pattint és ő meg köpi a 400-as skulókat rád. Egy alját rejtegető Jt8.8? proto? kv4? és a többi. Az SP még annyival szerencsétlenebb is, hogy nem az alja a leggyengébb a frontján, hanem a teteje, amit szinte lehetetlen elrejteni. Ha az SP-vel gondod van, hogy lövöd meg a KV4-t?

Az SP titka annyi, hogy bizonyos távolságból az RNG sz.patás miatt valóban nehéz pontosan a gyenge pontját lőni, de nekem nem okoz gondot és ha SP-vel megyek nem fogom kirakni a tornyát, hogy nesztek ide lőjetek, mert op dög vagyok. Nyílt terepre meg aztán végképpen nem. Szétszednek, mint pincsi a lábtörlőt. Ennyit arról, hogy mennyire op.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2015.05.25. 20:24:42
  • Gyuszopapa
    Nem.
  • lexlutor
    hulyek ellen minden op.
  • Gyuszopapa
    Igen van egypár csak nem így nyíltan kiállva a mezőre.
  • Gyuszopapa
    Ember ezt próbálom elmagyarázni.Hogy hülyék ellen ami a játékosok 75% jelenti legalább OP.
    Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2015.05.25. 20:04:03
  • Pales27
    sok olyan tank van amit ha rossz helyen lőnek nem tudnak kilőni ez olyan dolog
  • lexlutor
    minek akarnam kiloni szembol 3-400 meterrol???
    konkretan az a hulye aki evvel probalkozik. nem az aki az sp-ben ul.
  • Gyuszopapa
    Löjjél ki 175-200-as átütéssel 300-400 méterről egy SP-t úgy hogy holt hülye vagy a játékhoz.Mert ezek a csapattársaim.
    Ma is 10 csatából 9-ben 23-44-ig volt a nyerési esély.Szerinted hányan érték el az 500 wn8-at a 15-ből.
  • Master91
    majd amelyik ennyire bugos lesz , az !
  • TuskoMobile
    jogos kérdés azért én is így vélem
    T8-ban azért über jó páncélja van
  • lexlutor
    300-500as win8asat nem tudjak kilone egy rohadtlassu sp-bol a csapattarasaid es rendszeresen halomrameszarolja oket, akkor erre most komolyan valaszt varsz?
  • Gyuszopapa
    Továbbra sincs válasz arra hogy melyik 8-as bírna ki ennyit mint az SP a videón?
  • Gyuszopapa
    Hátha a 300-500 wn8 nem fogyaték akkor mi az.
  • lexlutor
    hat ha t8ban egy sp ekkora problema, akkor nem biztos h az sp-s a fogyatek, ha halomrameszarolja oket...
  • yossarianHUN
    Tehát az a tank, amit a paradicsomok nem lőnek csuklóból rommá, az OP? Mert ilyen alapon a tankok 60%-át nerfelni kéne.
  • TuskoMobile
    Testen kipróbálhatja még aszem
    én is sok tankot megnéztem inkább az rng ami legdurvább
    bár ez a tank megérne egy misét
  • Gyuszopapa
    Nekem nincs.De ellenfélként sokat találkoztam vele nekem nem igazán gond az elintézése igaz 258-as átütéssel is szarakodni kell ami röhejes.
    De a csapattársaimat nem egyszer lemészárolta egy ilyen szar persze még akkor is ha fogyaték ült benne.Vakok között a félszemű is király.
    Egy hülye játékost is el tud vinni a hátán ez a tank.
    Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2015.05.25. 19:43:59
  • Gyuszopapa
    Még nem válaszoltatok a kérdésre.
  • yossarianHUN
    Neked megvan? Mert ennek eléggé olyan szaga van mint mikor R3nton kijelenti, hogy a JP E-100 a játék legópébb gépe.
  • vasasgabri
    Az lehet mert 4 meccsel előtte ment könnyű tankal, majd meg nézem.
  • lexlutor
    azonkivul van szembol egy csupa weakspotos frontja, lassu mint az allat, es 175penje van, pontosan mi benne az op???
  • Sunsetjoy
    Mivel nem azzal csinálta meg. Csak amikor visszatért a KV-3-al a garázsba, akkor látta meg a kiírást. Látszana a bal alsó sarokban, hogy LT-2 teljesítve. Ami viszont lehetetlen- nincs ott semmi.
  • Master91
    valszeg tényleg egy bugos szar a spaced armor miatt

mellesleg ha ez op akkor tényleg abba hagyhatom a játékot
  • Gyuszopapa
    Melyik másik 8-as tank bírna ki ennyit,semelyik és nem OP.Á nem.
  • Schundi
    Üdv,

Keresnék egy olyan klánt, ahol a magamfajta alapvetően casual gémer is befér, de azért időnként megy a század meg a szakasz. Tier VI - VIII - X meg TS akad, a 18+ is megvan jócskán. Ingame is ez a nevem.
  • Nazarov77
    Miiii????? Már egy ideje szenvedek a TD-4es küldivel ahol 3 kill kell úgy hogy ne spottoljanak, mert valami mindig közbejött ami miatt nem sikerült. Erre most megyek egy kört T28 conceptel, beYOLOzok konkrétan a város közepére, lövök akit csak érek és sikerült megcsinálni? xD
    Erre számítottam volna a legkevésbé
  • vasasgabri
    A fiamnak (8éves) sikerült Kv3-al küldit csinálni. Hogy?
    KV 3-al Lt küldi
  • vasasgabri
    Rendben.