banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Oddball29
    Vagy azért, mert nem hajlandó ebben a goldfosásban részt venni, mert szerinte árt a játékmenetnek. Az szerintem nem nagy elvárás, hogy anélkül is lehessen legalább a weakpsotoknál mérhető eséllyel sebezni a heviket, ha éppen nem tudod őket megkerülni, vagy csak úgy, hogy közben valami nevető harmadik szétlő. Márpedig többnyire ez a jellemző. És azt ne próbáld bemagyarázni, hogy a 230-240 apcr pen arra elég lesz, mert kurvára nem lesz. Csakis optimális körülmények között, és megbízhatóság nélkül. És még mindig weakspot-célzásról beszélünk álló cél ellen, közel nem egész tankról

Szerinted eddig leálltam egy hevivel párbajozni szemből, ha éppen jobb pozíciót is felvehettem? Ilyen szemellenzős demagógiát azért nem kéne nyomatni, ha már hevizni t10-ben nem tudsz rendesen. Magasan heviben van a legjobb szóló WR-em és túlélési arányom az összes tízesem közül. Milyen hátrányban voltak eddig? Leginkább semmilyenben.
    Utoljára szerkesztette: Oddball29, 2015.05.13. 18:12:08