World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: voivod32, 2014.12.25. 14:15:22
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Vagy azt nem vagy kepes feldolgozni, hogy masok kepesek 2k wn8-at elerni az uj accjukon mig te csak 1360-at tudtal 20k csata tapasztalataval a hatad modott? Tolod itt a "szakkommentar" hsz-eket, de teljesitmeny az nincs mogotte.
"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"
Basszus, akkor tulajdonképpen én is "nyúl" voltam! 😄
Utoljára szerkesztette: voivod32, 2014.12.25. 14:09:07
Kis pontosítás: nem a honvédeket hívták így, hanem a lövész, gépesített lövész katonákat. Őket vitték a nyuszibuszokon (PSZH, BMP).
Nem bunkózni akartam. Szeretetről itt fölösleges beszélni, senki nem lát senkitaz online érában.
Újratelepítés kell, direct x 9-10-11 mindenfélét tegyél fel. nvidia vagy más drivereket keresd stb.
Egyszer nekem az egész pálya behalt. Talajtextúra helyett valami placeholdaer vagy mia szösz vörös kép borította a tájat. Utánna a Sturer Emilek modellje vírított cyberpunkosan mint a Far Cry Blood dragonban.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2014.12.25. 13:59:43
angelus1991ster.blogspot.hu
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szerintem nem arra gondolt vagy azon csodálkozott el, hogy volt nyomjelzős lövedék hanem azon ahogy azt a filmben megjelenítették.
A nyomjelzős lövedék a nagy záridős éjszakai fényképeken egy hosszú vonal, de a valóságban nem.
A függ a fegyver tűzgyorsaságától és a nyomjelzős lövedékek számától a tárban, hevederben.
http://youtu.be/yiSJ8-3UeTQ?t=1m11s
Az hogy mi értelme egy tankot lőni vele, már más tészta a háborúban minden megtörténhet szokták volt mondani, de ha szituáció úgy jön ki, hogy segíteni tudnak a baráti csapatnak azzal, hogy az ellenséges tank optikáját veszik célba, amivel akadályozzák a pontos célzásban és a folyamatosan kopogó lőszerek hangja is negatívan hat a bent ülőkre.
Szintjén halálos, főleg az igen kiváló átütéssel.
Régebben főleg erős volt. Az első és utolsó Bilotte ( 7 killes ) medálom vele lett meg, de egyben a legrosszabb statisztikám van a Tigrissel.
Szinte nem is vesztek vele csatát az utóbbi pár napba...
Egyébként az egyik legjobb erre a wz-111 misszióra.
Ha saját tieredbe kerülsz iszonyat mészárlást lehet vele végrehajtani.
Egyébként emiatt az egyik legjobb tank a játékba a tigris, jó tierbe van,nagyon jó ágyú,iszonyat tűzgyorsaság és a tank se döglassú.
Meccset ugyan nem képes egymagába direkt lehozni, mert páncélja nincs meg hozzá,annyira meg nem mobilis mint ami ehhez kellene.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Utoljára szerkesztette: vasasgabri, 2014.12.25. 13:13:24
https://www.youtube.com/watch?v=EKN_pQeeuME
Utoljára szerkesztette: uraloska, 2014.12.25. 12:59:46
Voltam légvédelmi rakéta lövészeten is ahol egy katyusa rakétát fellőttek ívben és azt kellett eltalálni kézi illetve járműre telepített Sztrela rakétával.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
WoT: Nishizumi77
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
Lehet, hogy többet táraztam mint te..
Ha már ott ülsz a gép előtt, keress rá egyrészt a tracer round colors kifejezésre... Az első találat kidobja, hogy zöldet a ruszkik használtak ( nem magnéziumos, hanem bárium ).
Ne hosszú záridővel készült képeket nézz, hanem videot.
A komolyabb II. VH ról szóló filmekhez képest ( Ryan közlegény, Pacific, Band of brothers stb ) a Fury egy ZS kategóriás szar. Majd ha megnézed ezeket, te is rájössz.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Gördülő kövön nem nő moha
Gördülő kövön nem nő moha
Utoljára szerkesztette: Savaran, 2014.12.25. 06:45:13
De gyűlölöm ezeket a mocskos élősködő genny artikat!
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
es nem lattal soha nyomjelzovel loni senkit
a youtube a baratod
II. vh felvetel
a google is
egy kis webirodalom
esetleg kepet is talalhatsz ha akarsz
de a keresgelesnel mindig sokkal 1xubb fikazni mert az trendi
maga a film eleg szar ez igaz ,de pont a csata jelenetek azok amik viszonylag jol neznek ki.
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
nekem sajnos az életem miatt (család, meló, anyagiak) ez a 150 kill nemzetenként csekélynek tűnnek....
az már más kérdés, hogy van-e rá időm, és, hogy most ezt az időt másra is tudnám tölteni....
ez komoly kérdés, akár mennyire hülyén is hangzik
nem tudom, vagy nem emlékszem Te hány éves vagy, de ha felnőtt vagy akkor tudod miről beszélek 😊
Boldog Karácsonyt!
Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.12.24. 22:07:48
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
az a 46mm is elég határ eset.