World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

voivod32
Ne legyél pöcs! Nem szidtam a másodaccountokat, csak a fickóra reagáltam. Ha titkolnám, hogy nekem is van akkor nem lenne itt a fórumon feltüntetve. egyébként a másodaccount nem nekem készült, hanem asszonynak, de érdeklődés hiányában átvettem.
Utoljára szerkesztette: voivod32, 2014.12.25. 14:15:22

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Erdekes, hogy mennyire szarozod a masodik accos playereket mikor neked is van uj accod tehat te is az vagy.
Vagy azt nem vagy kepes feldolgozni, hogy masok kepesek 2k wn8-at elerni az uj accjukon mig te csak 1360-at tudtal 20k csata tapasztalataval a hatad modott? Tolod itt a "szakkommentar" hsz-eket, de teljesitmeny az nincs mogotte.

"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"

voivod32
Kösz, ezt nem tudtam, de írtam is , csak poénból írtam, nem sértésből, abszólút nem néztem le soha a honvédeket, hiszen néluk voltak a nehéz cuccok, a mi dolgunk, csak a halogató harcok lefolytatása lett volna, míg a honvédség beérkezik, Elvileg.
Basszus, akkor tulajdonképpen én is "nyúl" voltam! 😄
Utoljára szerkesztette: voivod32, 2014.12.25. 14:09:07

"akkor már értem, miért hívták a honvédeket "nyulaknak""

Kis pontosítás: nem a honvédeket hívták így, hanem a lövész, gépesített lövész katonákat. Őket vitték a nyuszibuszokon (PSZH, BMP).
Jaj basszad már meg, nem láttad a Csillagkapu feketelyukas epizódját, hisztimiszti?<#banplz>
Nem bunkózni akartam. Szeretetről itt fölösleges beszélni, senki nem lát senkitaz online érában.

Újratelepítés kell, direct x 9-10-11 mindenfélét tegyél fel. nvidia vagy más drivereket keresd stb.
Egyszer nekem az egész pálya behalt. Talajtextúra helyett valami placeholdaer vagy mia szösz vörös kép borította a tájat. Utánna a Sturer Emilek modellje vírított cyberpunkosan mint a Far Cry Blood dragonban.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2014.12.25. 13:59:43

angelus1991ster.blogspot.hu

voivod32
Az lehet, de én Jackson TD-vel voltam.

ximix
Off
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Szerintem nem arra gondolt vagy azon csodálkozott el, hogy volt nyomjelzős lövedék hanem azon ahogy azt a filmben megjelenítették.
A nyomjelzős lövedék a nagy záridős éjszakai fényképeken egy hosszú vonal, de a valóságban nem.
A függ a fegyver tűzgyorsaságától és a nyomjelzős lövedékek számától a tárban, hevederben.
http://youtu.be/yiSJ8-3UeTQ?t=1m11s
Az hogy mi értelme egy tankot lőni vele, már más tészta a háborúban minden megtörténhet szokták volt mondani, de ha szituáció úgy jön ki, hogy segíteni tudnak a baráti csapatnak azzal, hogy az ellenséges tank optikáját veszik célba, amivel akadályozzák a pontos célzásban és a folyamatosan kopogó lőszerek hangja is negatívan hat a bent ülőkre.
Tier 8 között is életképes, de ha sok tier 9 közé tesz akkor inkább támogatónak jó.
Szintjén halálos, főleg az igen kiváló átütéssel.

Régebben főleg erős volt. Az első és utolsó Bilotte ( 7 killes ) medálom vele lett meg, de egyben a legrosszabb statisztikám van a Tigrissel.

De jó, hogy párosában járnak a férgek, és addig nem nyugszanak, amíg splash-el kiszedik az embert a folyamatosan pörgő-forgó, 40-nel repesztő medjéből. Mert persze két méterrel mellélő a kis buzerátor, de így is 600 HP-t szed le... Ez a két köcsög is egész meccs alatt csak engem lőtt, pedig folyamatosan mozogtam, nem is lassan. De a végére csak megoldották a nyomoroncok.
DasIsFuck
Valami durva anomália van a Tigrisnél nálam.
Szinte nem is vesztek vele csatát az utóbbi pár napba...

Egyébként az egyik legjobb erre a wz-111 misszióra.
Ha saját tieredbe kerülsz iszonyat mészárlást lehet vele végrehajtani.

Egyébként emiatt az egyik legjobb tank a játékba a tigris, jó tierbe van,nagyon jó ágyú,iszonyat tűzgyorsaság és a tank se döglassú.
Meccset ugyan nem képes egymagába direkt lehozni, mert páncélja nincs meg hozzá,annyira meg nem mobilis mint ami ehhez kellene.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

artyval menni nagyobb szégyen, mint a másodacc <#nyes>
DasIsFuck
de legalább nem a klasszikus stattpadd tankokkal nyomja.😄

Töröld a modokat, ha nem segít, próbáld a lehető legalacsonyabb grafikai beállításokra állítani, ha az sem segít, akkor a grafikus kártya drivert frissítsd, ha az se segít, próbáld újratelepíteni a játékot, ha az se segít, akkor hardver probléma. De ha azt mondod, hogy más játékban nem csinálja, akkor nem tudom, mi lehet a baj.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

voivod32
Mikor kilőttem, a fickó elhordott mindenféle clickernek, stb, én pedig mindenféle másodaccos statpaddernek, 1k csatája volt 2230 wn8-al. Mire ő meg akarta magyarázni, hogy ez az első accja, hihető... :

Nekem egy PSZH D-944 volt szerencsém mint irányzó de csak kétszer mentem vele amiből egyszer lőttünk is, mivel pont akkor volt a jugóknál a balhé és minden járművet levittek a határra katonai rendészetnek. Sajnos kettőt teljesen szét is lőttek. Elég gyenge páncéllal rendelkezett.
Utoljára szerkesztette: vasasgabri, 2014.12.25. 13:13:24
Én sorkatona ként 85 MM pc lövegen voltam irányzó. Majd szerződésesként Szinte mindent ami rendszeresítve van az MH-ban (vagy nincs ) ki tudtam próbálni.Némi külszolgálat és szerencse de azért látványos dolgok vannak. (Pl maljutka ).
https://www.youtube.com/watch?v=EKN_pQeeuME

Utoljára szerkesztette: uraloska, 2014.12.25. 12:59:46
Nem csak ennél a fulloptimalizált no1 játéknál. Amúgy gondolom téged sem a jóindulatod és a kedvességed mait szeretnek .
voivod32
Katyusa lövést szívesen megnéztem volna, de még valódi tankot sem láttam közelről a seregben, csak később tatán, mert a főúton keresztül jártak a gyakorlótérre. Igazi bokorugró voltam. 😄

Más játéknál is volt ez a vörös eltolódás?
Lehet hogy feketelyuk közelében vagy😄 egy újrateepítés nem árt.

Üdv van már megoldás a "vörös" képernyőre ? Alig tudtam 3 ellenfelet-t kilőni mert szinte a saját vasamat sem láttam. 😊 Meg ma már a replay-t sem játssza vissza lehet meghülyült a gépem ??
Hát én egész sokat voltam lövészeten mert vittek ki a kopaszok mellé biztosítani többször is és hát persze meg kellett mutatni hogy mit csináljanak mert némelyik kb.200 wn8-as volt agyilag.Volt olyan hogy elszámolták a gránátokat és maradt vagy 300-400 darab.Mivel vissza nem lehetett vinni el kellett dobálni.2-3 fejet egymásra csavartunk úgy dobáltuk őket,a végén már azt se tudtam melyik fülem cseng.
Voltam légvédelmi rakéta lövészeten is ahol egy katyusa rakétát fellőttek ívben és azt kellett eltalálni kézi illetve járműre telepített Sztrela rakétával.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

voivod32
9 db?! akkor már értem, miért hívták a honvédeket "nyulaknak"! 😄 (Poén! legtöbb cimborám honvéd volt) Én határvadász voltam, -igaz, már csak egy évet- és minden hónapban volt valamilyen lövészet. 3 hónapos ciklusok voltak, az elsőben mindig volt egy normál lövészet AK-val (Ammsz magyar verzióval, és eredeti AK-val)-30db lőszer. Második hónapban egy éjszakai lövészet -AK- 30 darab lőszer , ebből 10db fényjelzős(ha jól emlékszem, fehér magnéziumhegyű volt), a harmadik hónapban pedig volt egy rajlövészet, ahol mindenki a rajfegyverével lőtt. Én RPG-s voltam, ezért én azzal lőttem. 5 lövés. Abból egy gipszfejes rakétahajtású "gránát, a többi pus7-es acélmagvas "grámátszimulátorral" (AK-lőszert tüzelt). Éles gránátot, csak az alapkiképzésen használtunk hozzá. Ugyanazon a lövészeten még volt egy ún. "lőkészségfejlesztő, amikor 10db lőszerrel, menetből kellett felbukkanó célokra lőni, valamint ekkor volt a gránátdobás is.Géppuskával, csak az alapkiképzésen lőttem, egy rakaszt, (100db gpu lőszer), utána RPG-re osztottak. A fényjelző lövedék, tényleg ilyen, ha sorozatban lövik, tudom, mert volt olyan szakasztársam, aki egymás után tárazta őket, pedig minden harmadiknak kellett volna.

Akkor ugorjak át mindent a D-25T-ig?
107mm szerintem, az elég jó.

WoT: Nishizumi77

KV-3-ra amíg nincs meg a D-25T ágyú melyiket érdemes felrakni?D-2-5T?Vagy a 100mm-s?
Savaran
Az utolsót leszámítva a csatajelenetek jők

Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)

Érdekes, eddig vagy olyat hallottam, hogy eszméletlen jó, vagy olyat, hogy eszméletlen szar. Egyelőre még nem tudtam rávenni magam, valahogy annyira nem mozgat meg huszadszorra ez az amerikai hősködős téma, hogy egy fránya Sherman sem húzza ki számomra az érdektelenség mocsarából.
Savaran
amúgy 9 db tényleg, és ha hozzáveszed hogy acélmagvas volt akkor ez már gold ammó lehetett azért adtak keveset 😊

Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)

Aztán eztt meg honnan veszed..?

Lehet, hogy többet táraztam mint te..

Ha már ott ülsz a gép előtt, keress rá egyrészt a tracer round colors kifejezésre... Az első találat kidobja, hogy zöldet a ruszkik használtak ( nem magnéziumos, hanem bárium ).

Ne hosszú záridővel készült képeket nézz, hanem videot.

A komolyabb II. VH ról szóló filmekhez képest ( Ryan közlegény, Pacific, Band of brothers stb ) a Fury egy ZS kategóriás szar. Majd ha megnézed ezeket, te is rájössz.

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

bedy68
9-re emlékszem 3 db 1-es céltáblára majd bukó alakra 6 db löszert kaptunk. Őlyan rég volt lehet rosszul emlékszem. AMD 65/5T fegyvert használtunk. Papiron kiválót löttem, de szerintem semmit nem találtam el. Random isten velem volt <#ravasz1>

Gördülő kövön nem nő moha

Savaran
A honvédségnél 6db lőszerrel lőnek lőgyakorlaton mit vársz? 😊

bedy68
Voltam katona , de egyszer se láttam nyomjelző lövedéket használni. Biztos be voltam baszva <#pias>

Gördülő kövön nem nő moha

Savaran

Utoljára szerkesztette: Savaran, 2014.12.25. 06:45:13

Savaran
Viszont éjszaka abban az időben mikor nem volt gps meg éjjellátó ugye az uhu a háború végén is csak csekély számban a németeknél volt, tehát éjszakai harcban két dolog lehetett: 1 vagy normál lőszerrel senkit se találtak el viszont a torkolattűz ugyanúgy felfedte, vagy minden ötödik nyomjelző és el is találnak valakit, bár még jobban felfedik magukat, akkoriban még ez volt 😊

Ma is mivel kezdődik a nap? Az első csata első percében Cromwellből menet, és KANYARODÁS közben full hp-ról oneshotol a buzeráns állat piros hummel! Akkora profi a gyerek, hogy IS-8-val van neki 800 átlagsebzése, de a műholdnézetes szardarabban ülve hirtelen ő lesz az élet császára...
De gyűlölöm ezeket a mocskos élősködő genny artikat!

Persze ez nagyon szép és jó de a nyomjelző nagyon könnyen felfedi a pozíciódat ezért aztán orrba-szájba használni nem egy életbiztosítás.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Erdekes , latszik hogy nem voltal soha katona (pedig radferne ).....
es nem lattal soha nyomjelzovel loni senkit
a youtube a baratod
II. vh felvetel

a google is

egy kis webirodalom

esetleg kepet is talalhatsz ha akarsz

de a keresgelesnel mindig sokkal 1xubb fikazni mert az trendi

maga a film eleg szar ez igaz ,de pont a csata jelenetek azok amik viszonylag jol neznek ki.

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

ez a Fury című film egy selejt... Ezt dicsérték orrba szájba..?? Se sztori, se látvány ( a lézerharcon felsírtam ) unalmas vontatott szar.. 10/0

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Mnemomic
ez az ajándék tank elég gyenge még tier 2-ben is 😊 mindegy azért megtartom.

patchaou
Az nem túl sok nekik? CoD-ban menniük kell és többnyire szemtől szemben kiállni az enemyvel, ráadásul a reflexekre is zükség van, a wasd-ról már nem is beszélek. A lego-hoz pedig kreativitás szükségeltetik..

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Ja, az artysták most el vannak foglalva a karácsonyra kapott CoD-dal meg Legóval.
Maala
Én ma azt kaptam a WG-től ajándékba, hogy kb minden második csatám artymentes volt. 😊

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

hahahaha <#zavart1>
Neked is😊 Na igen, így pulykával, egy rakás desszerttel és sörrel a pociban egész élvezhető a dolog.
Én az utóbbi hónapokban szerintem naponta 5 csatánál nem nagyon mentem többet. Ennyi után szokott eldurranni az agyam a csapattársaknak csúfolt degenerált majmoktól, meg a nyüzsgő artystáktól.
ez attól függ, hogy Neked mi a tűréshatárod 😊
nekem sajnos az életem miatt (család, meló, anyagiak) ez a 150 kill nemzetenként csekélynek tűnnek....
az már más kérdés, hogy van-e rá időm, és, hogy most ezt az időt másra is tudnám tölteni....
ez komoly kérdés, akár mennyire hülyén is hangzik
nem tudom, vagy nem emlékszem Te hány éves vagy, de ha felnőtt vagy akkor tudod miről beszélek 😊
Maala
Szedj vérnyomáscsökkentőt/pálinkát/csomó karácsonyi kaját, aztán menni fog. 😊

Boldog Karácsonyt!
Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.12.24. 22:07:48

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Én már rég beletörődtem, hogy ezek a T8 prémes küldetések nem nekem vannak kitalálva. Ezekhez sokkal többet kell játszani, mint ami nálam a tűréshatárba belefér.
DasIsFuck
23mm-el még hátulról sem ütöd át pl😊
az a 46mm is elég határ eset.

DasIsFuck
szerintem megéri pz2 d-be goldot tölteni, ha legénység fejlesztésre akarod, elég jól hozza az xp-t.