banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• DasIsFuck
    Kiváncsi vagyok mik lesznek helyette.
    Mert t7-ből már kivették az e-25-öt és azt tudjuk, hogy nem az a wt a 8.8-as ágyúval lesz helyette, kivették a m/10 párducot és most kiveszik a pz4 s-t is.
    jt8.8 is ki fog kerülni, de azért nem kár, sőt annál rosszabb prémet nem is lehet szerintem jelenleg venni.

Szóval lehet lesznek fun német prémium gépek...
    p 8.8 elég király meg fun, de azért az mégis csak egy párduc t8-ban és ez is jól mutatja, hogy hogy is állnaka német oldalhoz, hogy amíg az amcsik egy t9-es szintű nehéztank frontal elátott pershinget kapnak a szovjetek egy t-54-et addig a németek egy párducot t8-ra...
    Legnagyobb vicc az egészbe, hogy a prémium párduc jobb mint a Párduc 2.
    Akkor a Párduc 2-vel nem akarnak valamit kezdeni?
    Azt is kivehetnék, mert történelmietlen meg szar is és ráadásul a prémium lealázza a simát.

Simán jöhetne oda az e 50 a 120-as frontpáncéllal, történelmileg is tervezett top ágyúval, P2 meg mehetne t7-be történelmileg pontos ágyúval és így a Párduc is mehetne t6-ba a történelmi tornyával és ágyújával.

Ferdivel is az a baj, hogy kamu az egész az ágyúja maitt és még így is gyengébb mint a JP2 ami legalább csak ilyen terv szintig jutott.
    Itt sem értem miért nem a JT-t hozzák le történelmi beálítással,fegyverzettel a ferdi helyére ami meg mehetne t7-re a tiger p mellé a történelmi fegyverzettel, igaz úgy sem lenne sok értelme, mert a jp jobb lenne tőle mindenképp, de így sincs.
    Jt helyére meg mehetne vmi e 75 alapra épített td, az sem lenne nagyobb elrugaszkodás mint a JP2 pl.

Egyedül a KT az ami korrekt ebben a formában t8-on, a VK45a helyett sajnos előbb utóbb jönni fog a mamut ami páncélzatban egy fokkal nem lesz jobb a vk45a-tól csak lassú lesz mint a maus(pedig ez lehetne a német kv4, de itt nagyon fognak ragaszkodni majd a történelmi hitelességhez meg a fos páncélzathoz).