banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Simulacrum
    Bár a Leo1 továbbra is a kedvenc tankom, most van egy trónkövetelő (ha jön a pennerf lehet át is veszi a top1 tankom helyét). Mondjuk már a húzásakor biztos voltam benne, hogy nehéz lesz letennem. Érdekes, hogy itt alig olvasok róla. Ha valami OP a játékban, akkor az a T49. Több sírás jön a csetben, ha lövök vele valakit, mint ha arty lőné őket. Jön egy Batchat bátran, hihetetlen, hogy nem ismeri, könnyű prédának néz, aztán már csak a füstölgő roncsot szemléli pislogva, hogy akkor mi is volt ez. Azt is szeretem benne, hogy kiáll a T110E3 pattan róla minden csapattárs, odasózok neki, persze csak 200-300 sebzés, de már megy is vissza és sajátjaink tudnak menni előre. Ez persze sehol nem jelenik meg a csatajelentésben, de mégis egy ilyen dolog dönthet el egy csatát. Brutális gép.
    26 és fél ezer csatánál járok és még nem volt Orlik medálom, amit szégyelltem is, mivel nagyon szeretem a lightokat. Erre ezzel a bestiával könnyedén jött, van egy olyan érzésem, hogy nem ez lesz vele az utolsó.