A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #353717 Sok a rigger szerintem, úgy egyszerűbb. Ha nem tudok aludni, néha lenyomok pár kört, de általában annyira későn (korán?) nem szoktam játszani. Hát mit mondjak, láttam egy klánból két szakaszt egymás ellen többet is, de nagyjából l.szarom, hogyan csalnak, úgyhogy nem töltöttem az időt soha azzal, hogy ezeket figyeljem. Szerintem tuti valami okosságra mentek.
Érted, dupla gyújtás például, bejönnek automata tűzoltóval, engedik, hogy seggbe lője őket a haver, ha egyszer gyullad, akkor azonnal eloltja és utána még könnyebben gyullad ki. Szerintem ilyen rigger a dupla gyújtós küldetést 1-3 csata alatt megcsinálja, más meg sz.pik vele nagyon hosszú ideig. Pattintás, nem is kell sorolnom, a legkeményebbek küldetéseket egy éjszaka alatt megcsinálja a kis rigger és utána a többit már valahogy összehozza.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.05.12. 18:48:05