banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• popey8
    Van itt még vkinek Conway-e? Másnál is szórja össze-vissza a lövedéket és pontatlan, mint a szar? Kemény 62%-os hit ratem (és a pen rate sem lehet sokkal jobb, mivel nem odamegy a lövedék, ahova célzok) van eddig vele. Mekkora fostos egy játék omg, ilyen szintű belenyúlást GG WG. Az FV heavy-n ez a löveg a légy szeme közzé is belő, a Conway-en meg megy mindenhova csak középre nem. Érdekes módon a Charioteer-en is ugyanezt csinálta az elvben halálpontos 105-ös Centurion löveg. De a vicc az, h papíron a Conway-en pontosabb a löveg, mint az FV heavy-n, mégis az utóbbival van 81%-os hit ratem. Manipulált fos game. Ha át lehetne vinni a fejlesztést vagy nem öltem volna bele ennyi időt, itt hagynám a faszba és mennék az AW-be.
    Utoljára szerkesztette: popey8, 2015.05.12. 11:39:30