A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #353685 Emberek, megtaláltam a jó beszólást ezeknek a debil arany spammer idiótáknak. Egyébként egy Bromwell-el volt és nem tudom, mikor a tankot veszik, kapnak egy javaslatot, hogy arannyal javasolt használni? Mert mondhatom nyugodtan, hogy az összes f.ssa az aranyat, mintha muszáj volna, mindegy milyen tank ellen.
Na szóval, megjegyeztem neki, mikor jött a nagy szöveggel, hogy ne sírjak, hogy igazából sajnálom, mert nehéz élete lehet, ezzel az aggyal
Nem tetszett neki. IS-el voltam, szóval totál értelmetlen arra aranyat f.sni, adtam is neki egy szép válasz puszit, amit nem köszönt meg, ráadásul nyertünk is. Amikor belelőttem, megírtam neki, hogy így kell sebezni arany nélkül, erre elkezdett ugatni a chat-ben és a csata után tudtam csak megírni neki a véleményem.
(10:16:26) I sorry you
(10:16:32) vas te faire *******
(10:16:33) your life would be hard with this brain