banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lammaer
    Magánvélemény, de én is úgy vagyok vele hogy buziság, ezen nem változtat az a tény hogy a WOT meg a WT is ezt csinálta. Meg a star cititen meg az összes többi :)

Persze ez abból fakad, hogy én lehúzásnak tartom ha félkész termékért pénzt kérnek - kb olyan a szememben, mintha az autószalonban azt mondanák, hogy itt van a félkész toyotám, egy kis felárért mehetek vele pár kört, igaz, ülés nincs benne és még az ajtók is hiányoznak. :)

Félreértés ne essék, tudom hogy ez a trend, és megértem hogy mások azért hajlandóak fizetni mert nagyon ki akarják próbálni a cuccost - a cég meg hülye lenne nem realizálni ebből a bevételt.

Ettől függetlenül az én szememben is buziság :D

Persze mivel engem nem tudnak ilyen módon megfejni, ezért nem zavar ha másnak megéri....
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.05.11. 16:17:44