418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• técs
    Hát visszanézve a replayt, menet közben lőttem meg az is7 az álló Conq 2x egymás után, amivel Redshire térképen igyekeztem csak tornyot kidugni, a harmadik lövése pedig célzás nélküli lövés volt, ami szintén talált. Nem hiszem hogy az ilyen lövések csak vakszerencse kérdése.
  • técs
    Minő meglepő redshire redshire néven fut..
  • técs
    Keresem a replayt, rémlik hogy redshire térképen lőtt meg egy is7 így 3x, de még nem találom.
  • técs
    Redshire milyen néven van mentve a replay mappában?
  • TiborTamas
    Az ellenfélnél csata elején folyamatosan sírtak, hogy 15% esélyük van az XVM szerint. Én mondtam nekik, hogy semmit nem jelent, de nem akarták elhinni... :D

• András77
    Ha spotolva vagy, akkor rád tudják tenni az autoaim-et épület mögött is és amikor kijön szinte azonnal tud lőni. Az gond viszont, hogy az autoaim az ellenfélre közepére céloz, szemből az UFP, ami a legerősebb szokott lenni a tankokon vagy még jobb, autobounce terület. Persze ilyenkor betölti a bajnok az aranyat, amivel már bevihető az UFP is.

Azért jobb, mint kézzel célozni, mert nem ugrik szét annyira a célzókör, sőt ha felszereléssel meg skillel (függőleges stabi, EGLD, venti, bia, pillanatkép, sima utazás) megtámogatod, akkor elég pontos tud lenni. Hátránya, hogy nem céloz gyenge pontot.

Utoljára szerkesztette: András77, 2015.05.22. 22:02:11
  • técs
    Nem cumizós napok miatt van, alapból sztem sokan használnak valami autoaim modot vagy hasonlót. Tegnapelőtt tul képp csak a Conq-al mentem, mert a 10. csata után még mindig hittem benne hogy csak le lehet duplázni valahogy. Rendre olyan csatákba kerültem ahol az Is7 meg is4-ek a szikla mögül kibújva, kapásból rámfordulva, stb bármikor átlőttek célzás nélkül a 3,4 meg 2,9 sec zoom time ágyújukkal, míg én a 1,9 seces ágyúmmal rájuk se tudtam szűkülni. Amikor ezt 3 egymás utáni csatában is megcsinálták kb 6 alkalommal , akkkor kezdett gyanús leni a dolog.
  • Simulacrum
    Konteó folytatása: ahogy megvan a kifejlesztett jármű és utána mész csatákat még az előd tankkal hihetetlen jó csatákat kapsz, úgy érzed muszáj lenne megtartani ezt a gépet.
  • Trentaro
    Arty-val három tankot sebezni 1 lövéssel. 1 hónapja szopok vele, pedig a kép alapján tök egyszerű... Nyitok egy sört. :)

• joe662
    Általában csak akkor használom,ha nagyon muszáj,és itt kezdődik a probléma,elfelejtem hogy vissza kellene váltani normákra
  • Gyuszopapa
    Szerintem nem sokan kíváncsiak rá hogy te mit buzulsz artyval.Nem jöttél még rá?A legskilltelenebb jármű a játékban talán ha egy med-el vagy HT-val csinálnál ilyen szépeket többeket érdekelne és megdicsérnének.
  • Gyuszopapa
    Te csak akkor vagy majom ha ellenem is azzal jössz addig nem.De azért szeretném megérteni hogy miért nem lehet alaplőszerrel lövöldözni,olyan nehéz azzal elérni valamit vagy valami fétis ez hogy bárkinél jobbak legyetek bármi áron.
  • Userx2
    Néztem egy kék egylövéses játékost 215b-vel. Szemből próbálta a 9-es francia artyt támadni. Esélye nem volt az 1,7 -es célzási idejével. Annak gen*ának meg 5,5 mp.
  • Kubukli
    Persze, hogy berakta T10-be... XVM szerint T11 MEGALOL...
  • patchaou
    Nekem is kiírja, bár a fő szempont nálam az hogy tudjam milyen láthatatlan fel-nem spottolt lőtt meg :) Csak kíváncsi voltam.
  • Nesuten

Ez is megvan még sincs karácsony

• joe662
    Nem van benne He-is
    Amugy az èves jövedelmemet rà mertem volna tenni,hogy hiba volt a vègösszeget nem kitakarni:-)
    Mindegy megèrte,sokminden voltam màr,majom mèg nem
  • Kubukli
    Konteo vagy nem 9 csata zsinórban T9 TD vel T9 ben.
    Van akinek semmi nem jó :)
    Most kikapcsolom a TD 12-t...
  • Tarathiel2
    Másik konteó avagy megerősítési torzítás: ha már kevesebb mint 10 000 XP kell a következő tankhoz, valahogy megszaporodnak a +2 tieres csaták. Már a nyolcadikat adja zsinórban.
  • Sunsetjoy
    Teszem azt, hárman lőttek rád, kettő AP, egy gold (hallani ugyebár, látni csak a lukat láthatod). Nem látsz csak mondjuk egy ellenfelet, és az nem azzal lőtt. Tudni akarod (valamilyen okból), hogy ki lő golddal (mondjuk a papírtankodra).

Nos ha tudni akarod ki volt az (valamilyen okból), ilyenkor mit teszel? :)
  • Master91
    az aranyat? de

lyuk méret / becsapódás hang
  • Kubukli
    Aki garantáltan nem akar T10 heavy tankokat látni high tier csatában az kapcsolja be a TD12 "Vadászat a nagyvadra" küldetést. Eddig 7 csata Wft Pz IV TD-vel.
    A qrva manipuláló anyjukat.
  • patchaou
    Mindenki ezzel a "látom" szöveggel jön. Ugye nem komoly hogy mod nélkül nem vennétek észre? :)
  • Gyuszopapa
    Azért jó ha látom hogy mivel lő a buzikám mert tudom hogy kire kell rászállnom és elbasznom a csatáját.Az se érdekel ilyenkor hogy hányan jönnek úgy érzem muszáj az ilyen majmokat leckéztetnem és elcsesznem a kedvét.Egyszer ST-I-vel voltam és jött egy ilyen ki vagyok mi vagyok kék majom WZ-111-el persze full gold-al.4-en másztak rám először persze ezt a majmot kaptam ki direkt csak úgy kedvességből majd még 2 másikat de a 4.-el már nem bírtam.De azért jól esett vele kibaszni.
    Ki nem állhatom az ilyen noskill majmokat.
  • András77
    Most ezen vagyunk kiakadva, hogy a cromwell b-k köpik az aranyat, pedig ezek még szerintem így is pluszban zárnak, de mi van a k.baszott kínai szerveren, azt jobb ha nem ismerjük meg közelről. Ott eleve úgy adják a prém tankokat, hogy adnak hozzá qrva sok arany lőszert is és nem nerfelték a 122-es átütést 250-re, maradt náluk 300, na az meg micsoda? Hülye gyerek vegyél prém tankot, aztán nyomathatod full arannyal és milyen jól szórakozol már????

Ilyenkor biodíszletnek érzem magam, ha f.ssák rám az aranyat, jobb is ha nem látom, hogy az, elég csak sejtenem, már az is felhúz.
  • Master91
    szórakozni meg arannyal legegyszerűbb

képzelem milyen szórakozás, jobb klikk tűz, mert hát van átütés
  • András77
    Mert kitermelik és valamiért nem kell nekik a kredit. Szerintem aki ilyen 9k huf nagyságrendet például a cromwell-ért, két csoport lehet. A nagyobb részük egyszerűen szórakozásból vette meg, neki nem számít a kredit. A kisebb része (mint pl én a rudyt) konkrét legénység képzési céllal. Mindkét csoportra igaz lehet, hogy nem ezzel akarják a kreditet termelni, szórakozni meg arannyal a legegyszerűbb.

A rudy-val pl múltkor 4k körüli sebzés nem volt elég a tank ászhoz, igaz sniperkedtem vele és nem használtam aranyat (azzal 4,5k is meglett volna), mert nekem kell a kredit is, nincs állandóan prém előfizetésem, de azért mégiscsak 4k egy tier6 med tanktól és ez is szépen mutatja, hogy mennyire erős az arany használat ezeknél a tankoknál. Egy k.baszott dicker max kilőtt full hp-ról ammorack-el, különben meglett volna szerintem és jellemző, hogy eddig ez volt az egyetlen ammorack / robbanásos bekapott lövésem vele.

Érdekes mondjuk, hogy a cromwell b-re mintha lényegesen könnyebb lenne ászt szerezni a masszív aranyozás mellett is, a rudyval 1250 alap xp még csak első osztály.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2015.05.22. 18:24:12
  • Master91
    Engem is mindig arannyal lőnek abból, és nem tudok rá jönni miért
    De még a haveromat is csak arannyal szórják, hihetetlen
  • rudii
    Csúzli mindenkinek! :D Indul a hétvége, indul a játék! ;)
    LIVE STREAM
  • Gyuszopapa
    A Cromwell B -ben csak aranylőszer van?
    Mert minden ilyen Cromwell majom csak azzal lő.
    De a kedvencen az volt amelyik kapott tőlem kettő sebző lövést mert véletlen pattintottam az aranyát és a csapattársam lerammolta a maradékot róla és még ő volt felháborodva.Persze az nem felháborító hogy arannyal spammel mert az természetes.A köcsög azt gondolta hogy mert ő full prémfiókkal játszik és majd szépen felsorakozunk neki hogy fragnek.Felháborító az ilyen paytowin elképzelésű majom senkiházi.
  • András77
    Ez a su-100m1 hamar megadta magát ászra, pedig még full stock, bár ennek a stock ágyúja nem sokkal gyengébb, mint a top, de a mozgékonysága még észrevehetően rosszabb. Valószínűleg kevesen játszanak vele, ha ilyen alacsonyan van a szint. Most 3k sebzésig jutottam, szerintem ezzel elképzelhető 5x lesebezni a hp-t, ami 4150-t jelent. Keresem az alkalmas TD-t erre a küldetésre ugyanis,bár még messze van, hogy azért a küldetésért menjek, de a su100/152/isu mellett jó lenne olyan tankot találnom, ami az obj263 fejlesztési irányban van és nem kellene legénységet oda-vissza képeznem.

Amiért igazából érdekes, megint egy elvi kérdés. Foglal az ember, nem jön a megmaradt utolsó arty, hanem lövi a foglalási területet. Ki mit tesz? Az ugye alap, hogy nyílt terepre áll az ember, semmiképpen sem közel tereptárgyhoz, kilőtt tankhoz. Én azt szoktam csinálni, ha lő az arty, ráállok pontosan arra a pontra, ahova becsapódott a lövedék. Eddig még soha nem lőtt arty pontosan ugyanarra a pontra, de a csapattársaim most lehülyéztek, pedig szerintem ez jó taktika.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Victory!
    Battle: Arctic Region
    Vehicle: SU-100M1
    Experience received: 3 788 (x2 for the first victory each day)
    Gold received: 10
    Credits received: 43 614
    Battle achievements: Tank Sniper, Invader, Master Gunner, Sharpshooter, Mastery Badge: "Ace Tanker"

Utoljára szerkesztette: András77, 2015.05.22. 17:53:29
  • Pityu0
    az király köszi
  • TiborTamas
    Nem, fejlesztési. Arra a tankra kapod meg, amelyikkel a 10. meccset játszod.
  • Master91
    Alul írja:

Important: Remember that the reward XP for the mission will be given only to the vehicle which completes the 10th battle. Therefore, we advise you to pay extra attention to the battle count in the Mission tab and make sure you roll out for the final battle in the right tank.

Arra a tankra kapod amivel a 10. köröddel teljesíted
    Utoljára szerkesztette: Master91, 2015.05.22. 17:34:04
  • Pityu0
    A hétvégi akcióba lévő 5000xp az milyen? Legénységi?
  • Kubukli
    Azért kösz, így már könnyebb volt megtalálni!Customized After Battle stats windows
  • Master91
    Mérjünk még sokszor egy csatából statisztikát légyszi légyszi légyszi
  • TiborTamas
    Hétvégi akció.
  • joe662
    Omc-ben van benne,a nevét nem tudom.
  • Kubukli
    Ez a szép státusz jelentés fejléc milyen mod?