A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
bornofakone #353637 Bocs, nem jól fejeztem ki magam, maga a játék, az alapelgondolás (tank vs tank) tetszik, imádom, gyerekkorom óta rajongok a tankokért, kis szarosként makettoztam, tankokat rajzoltam (főleg tigrist és t34/85-t és m60-t), majd felnőve megláttam ezt a játékot...hmn :D
Szval alapelgondolás, tetszik, viszont a megvalósítással már igencsak gondok vannak, artyk, medek, td-k, heavy-k, light-k. Mondhatni mindennel van 1 kis problémám, de ahogy csak lehet alkalmazkodom, 1 ideje rá álltam hogy mindig az ügyeletes op classokkal játszok, heavy-vel kezdtem, utána td-k, most medek, de már hajlok át light-ba elég erősen. Lassan el kell hogy kezdjek artyzni...bakker :D
Na de lényeg: próbálok vmi idevágó példát felhozni hogy mégis miért játszok ezzel ha közbe szarozom. Imádod a szép, dekoratív nőket, történetesen van 1 jó nőd (amire már régóta vágysz) külsőleg top1, de belülről...hát.... agyilag, felfogásilag kukába való, de attól még meg fogod őt dugni, ameddig csak lehet nem? Persze van 1 határ amikor eléred azt hogy na a belső szarságai ellenére se éri már meg megdugni őt. (kb. ez nekem akkor lesz mikor normális gépem lesz és open lesz az AW). Na és ne mond h nem panaszkodsz arra h jaj az asszony olyan ostoba, de olyan az ágyban hogy ihajj, vagy vmi hasonló.
Na szóval ültesd át ezt a gondolat menetet wot-ba is, ha lenne sokkal jobb jelölt, szívesen játszanék azzal ha a rendelkezésre álló forrásaim is olyanok lennének. De mivel mindennel hadilábon állok, így marad a WOT. De alapvetően nem sírok vele kapcsolatban, vsizont azért le szarozhatom ha akarom ugye? :D
Jaj és igen, számomra jelen pillanatban nincs nagyon más játék, a gépem öreg, régi, (88gt-vel huszárkodok még, amit már 1x be kellett h tegyek a sütőbe), 1 időben nagy fps lan huszár voltam, de cs:go-n kívül nem jött ki kompetitív játék, ahol tudnék lanozni és komolyabban taktikolni....
Utoljára szerkesztette: bornofakone, 2015.05.11. 14:37:02