A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Ezt most komolyan nézzétek meg,mert már nem akarom elhinni,hogy az ilyen retardáltak mindig megtalálnak, Atkas hazánkfia beköszön: szeretem az Unicumokat, itt még én kis naiv azt hittem örül neki,hogy egy jó játékos van vele, hát a nagy L*f*szt , megyek bacsával, erre belém lő E4-el,, szerencsére az ügyessége megegyezik az agyi képességeivel,így lepattant rólam, itt megjegyeztem neki,hogy még ez sem megy , aztán nem hiszitek el jött utánam és belém lőtt megint , itt azért már feltettem a kérdést,hogy mégis miért lövöldöz rám?
Ilyet szól mert egy *fa**opó klánban vagyok, megkérdeztem,hogy akkor azért lősz rám,mert korábban valaki beszólt neked?
Erre azt mondja ya , még mondtam neki h a commanderének megmutatom a replayt, mire mondta,hogy egészen bátran, utólag kiderül csókosa a srác, aztán csata vége felé, még beírta,hogy Bot vagyok, és statpadder , mire csapattársaim reagáltak,hogy igaza van, hát én kiégtem:D
Csata után úgy gondolta nem volt elég,és elkezdett anyázni.
De nézzétek meg a replayt,mert ilyet nem minden nap látni, legalább is remélem,bár úgy néz ki én hetente kapok belőle.
Replay
Utoljára szerkesztette: GabeE3e, 2015.05.11. 01:13:23