World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nos, a filet megtaláltam, mit írjak át?
Abban valaki tudna segíteni hogyan írom át , hogy az ellenség ne kéken , hanem a megszokott módon pirosan jelölje HP , játékos név , tank név . Képen látható miről írok . Éppen abban a csatában az xvm nem működött , de az nem számít . Köszi a segítséget .

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Figyi, ezt múlt héten tanultan angolon: It's greek to me!

Skype vagy ts? 😄
Sunsetjoy
A playerspanel.xc-ben van az a rész, amit keresel.

Az a helyzet, hogy a defaultban mintha nem is lenne ott, tehát gubancos lehet. Keress egy másik csomagot, másold ki belőle a playerspanel.xc fájlt, talán jó lesz.
A Jacktor-féle packban csak a NEM felderítettre rak egy szürke csillagot, a jimbo féle xvm-ben van neverSeen.png, lost.png, revealed.png, tehát ott mindhárom más grafika.

pl. lásd itt:
// Enemy spotted status marker at right side panel.
// This feature depends on enabled XVM minimap mod
// Маркер статуса засвета в правой боковой панели списка игроков.
// Фича зависит от включенного XVM мода миникарты
"enemySpottedMarker": {
// false - Disable.
// false - отключить.
"enabled": true,
// Offset relative to level icon (by X, Y).
// Смещение относительно иконки уровня танка (по X, Y).
"Xoffset": -40,
"Yoffset": -8,
// Формат.
"format": {
// Never seen this enemy.
// Этот враг никогда не светился.
"neverSeen": "<textformat tabstops='<6>'><font face='$FieldFont' size='24' color='#DEDEDE'>\t*</font></textformat>",

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Oks, majd csak lesz valami.
patchaou
Sajna ezeket még nem buheráltam soha, így nem tudom hol és hogyan lehetne megpiszkálni.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Mydgard
Egyertelmu, sajnos az ilyen meccstipusban szerzett Kolobanov csokkenti a medal presztizset. Nem is azert raktam be, hogy mekkora hero vagyok, hanem mert vicces az egesz csata, en nagyot kacagtam az egeszen. 😄 Ha megfigyeled (most mar nem tudod az uj patch miatt), a nyomorek IS-3-nak egy csomo ideje lett volna likvidalni, de ad1 mellem lovoldozott, ad2 baszott ertem jonni kiloni. :-)

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

A sima Pershingről van szó, nem a Super Pershingről.
Teljesen megfordult. Eddig amellett volt jel, ami még nem volt spotolva. Most kétféle jel van, egy halvány, amelyik spotolva volt de jelenleg nincs felderítve, és egy világosabb, amelyik meg jelenleg is felderítve van. Ami meg még nem volt spotolva amellett nincs jel. Hát én ehhez már öreg vagyok és nem bírom a változásokat. Jól bevált jelzésrendszer lett megbuherálva. A másik, a színes csetüzenetek, ezzel se tudok mit kezdeni.
Mnemomic
Nálam olyan grafikai hiba van- modok nélkül is- hogy pl az is7, t54, centurion egy-két alkatrésze hiányzik. Az is7-nek pl a komplett teste. Más nem tapasztalt ilyet?

Csak az az érdekes hogy míg nem volt az SP event itt azt olvastam hogy mindenki szarta,ilyen szar olyan szar.Amúgy pedig nehéz ellenfél annak aki hülye de hála istennek nekem nem okoz problémát elintézni.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

patchaou
Aslain mod installerrel raktam össze a modokat, abban nem csillagok hanem ilyen kis szem szerű izék vannak. De ha így rendesen működik akkor mi a gond vele?

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

nem addiktív, de örülök neki nagyon h nem 180 pennel kell szórakoznom e100 is-7, jpz és e3 és egyéb monstrumok ellen, mikor nincs lehetőségem flankelni őket. Amúgy is qrva sokszor kell t10-be menni, ráadásul masszív t10-be, szval jó az h van 1-2 lőszer amit ellőhetek, és még prém nélkül is ki tudom azért hozni jó párszor egálba a költségeket, de ha veszteséges is leszarom, van még 33 milla kreditem...😄 Többre tartom a lövegpajzsát amúgy mint magát a gold lőszerét, sok mindent megfog, múltkor röhögtem mikor szánalom fvtd telibe verte és benyelte a goldját 😄DD De azért örülök neki hogy szorult helyzetekben igenis tudok mihez nyúlni úgymond a gold lőszer miatt 😄 Számomra a perzsa 1 féreg med, nagyon aljas, de imádom 😄
De hát full fogyatékos volt az ellenség,azok ellen az AMX a legjobb tank.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

patchaou
A változtatás óta tényleg játszható.

bornofakone - "tízből több mint kilncszer" az volt, hogy bement oda a csapat fő ereje, ki ugyan nem láttak a bokroktól, viszont egy-két arra cikázó spotter miatt őken vígan lőtték szét az erdőn kívülről, míg a másik oldalon az enemy fő ereje büntetlenün haladt át, aztán már minden oldalról lőtték az erdőbe szorult gyökereket.

Tud valaki ebben segíteni? Vagy nektek is ilyen?
mondom hogy addiktív abba az aranylőszer 😄 Meg az se mind1, hogy APCR és nem fos HEAT
Én pont ez miatt imádtam, több lehetőség volt benne, mint mostani verzióba. Akárki akármit mond, meddel oda tudtam menni (úgymond spottolni és támadni), light-al ugyan ez, TD-vel jó volt onnan védekezni (bár ritkán mentem oda, A1-s sarok jobban bejött, de t95-el vagy tortoise-al ami lassabb kevés más lehetőség volt arty dömping miatt), erre természetesen azt is elbaszták. Alapvetően én magát az átvariált mapot nagyon utálom már, nem találom magam 1 tankkal se, artyval viszont még mindig jó 😄D Szerintem jó volt anno az a varázs erdő, sokan fókuszáltak rá én meg tudtam mással, másokkal foglalkozni, most meg olyan mérgezett egér feeling van az egész mapon, mindenfele játékosok, én is csak kolbászolok mert még mindig nem találom a helyem, ahonnan érdemleges dolgot lehetne úgy tenni hogy nem szedi szét a seggem az arty.

R3nton #338602

Lakevillen az tud felidegesíteni mikor encounter van, és a heavyk mennek a mocsaras/völgyes (ki hogy hívja, láttam már swamp-nek és valley-nek is). részre, persze város meg le van szarva...😄 Swamps map meg úgy ahogy van 1 kalap...még mindig 😄 Annak örülök hogy dragons ridge-t kivették 😄 Kedvencem viszont Siegfried line assault-ba, mióta perzsám van, assault mód is enabled lett, imádom azt a tankot és nagyon jó megdolgozni a kis dombokat, forogni meg kihasználni a jó gun depression-t, meg ha t10-be vagyok akk a 268 pen-s gold lőszert 😄D
érkezett a kövi kör 😄

Én soha nem tettem be oda a lábam tudtam hogy nem érdemes,csak a változtatás óta járok oda.
A sok barom meg szarrálövette magát ott.

patchaou
Ja, oda is bemegy minden majom, csak épp azok nem akik oda valók :/

lakevillen mocsar? nem a swampra gondolsz?
én lakevillen vagyok így a mocsárral
Savaran
Csak jó kezekben jó tank, sajna nekem még nincs meg 😊 de majd egyszer

Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)

Tényleg szar az 50-100 😄 Ez 2 egymást követő kör. Master badge 10-esben 😛

patchaou
Azt az erdőt úgy falaztam volna körbe hogy még véletlenül se mehessen be oda a sok agyatlan szar.

Ez azért kicsit beteges <#idiota> R.I.P. varázserdő <#rinya>

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Régen volt egy megoldás arra, hogy a 32x zoomot lehessen variálni, hogy mennyire nagy léptékben közelítsen, távolítson. Nem tudom, hogy a Jacktor packban mi van, de ezt úgy lehetett orvosolni, hogy a res_mods\0.9.5\scripts\client\mods\PMOD mappában megnyitod a scrollSensitivity-t szövegszerkesztővel, és az ott talált 15ös értéket átírod 5-re.
patchaou
Tpicon belüli keresés nincs már? Előző patch után kaptam egy választ és ismét az lenne a kérdésem, mert elfelejtettem 😊

Szóval merre találom xvm-ben azt a cuccot, ami az aktuális wn8-at és egyebeket mutatja? Az előző xvm configom sikeresen felülírtam...
szerk... ok nem xvm-ben van XD

Utoljára szerkesztette: patchaou, 2014.12.22. 14:42:13

Az nem számít, köcsög wg tas tas tas

Azt hiszem ma nem akarja a Laggaming hogy tankozzam......

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Nyilván csak te vagy annyira értelmes, hogy megértsd 😊
szellemes riposzt... 10/10.....az e baj csak hogy nem hiszem hogy érteni fogja.....
Maala
Mivel le volt írva, hogy jan 15-től lesznek...

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Szerintem a normális M4A2 hull majd fejleszthető lesz később ha bejön a fejleszthető hull sok sok idő múlva. Késői M4A2 hullal top toronnyal és 76mmessel legalább egy M4A2(76)w sherman lenne.
Gondolom így lesz a Fireflynál is, megkaptuk a legritkább cast hull verziót, a leggyakoribb M4A4 vázas verzió meg majd fejleszthető lesz, legalábbis melegen ajánlom hogy ne hagyják ki.

WoT: Nishizumi77

Zegi Norbi HUN
Eddig nem találtam meg, hogy hol lehetne 😞 Elég idegesítő...

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

Használjátok a promod csomagot, ajánlom , nekem nincs vele gondom, minden megy szépen. link
siman szerintem nem, de ha veszel ra torzios rugot akkor igen.
frankenstein
Mit ne mondjak, elég bizarr ez az angol Sherman korai M4 testtel, T23 toronnyal és a 6 pd Mk. V-el.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Rosszabb a páncélja.És lassabb.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.12.22. 12:37:29

kabel15
Sziasztok! Isu152 nel mi a fejlesztesi sorrend? Ra lehet aggatni a bl10 es agyut az alap lanctalpra?

BattleTag: kabel15#2672

penzlehuzasnak.
Forolto
akkor dugják fel maguknak a panter 88-ast,full ugyanaz mint a PII és rosszabb mint az fcm akkor ez minek????

Tudna valaki egy működő XVM-hez linket adni? A wotinfo-ra felrakott xvm nálam nem akar rendesen működni. Előre is köszönöm.
Sunsetjoy
Nekem ez úgy volt eddig, hogy lámpával mutatta hogy melyik van spottolva, a csillag pedig a nemspottoltakat. Valaha volt spottoltakat nem jelölte külön. Biztos van valami beállítása...

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

igen, azert is valasztottam en is azt az agyut, de azert ebbol a csatabol is latszott h a 75os sebzessel nem lesz egy gyilkologep 😊
inkább kilövök pár narancssárga meg vörös pénzeszsákot 😛 😄
6 fontos ágyúval vicces lehet, 170mm gold átütés.

WoT: Nishizumi77