418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
#354608 Sajnos nem
De nekem most jól jött,egy ideje már szívtam ezzel,de végre
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Tudom tudomvéletlenül tenyereltem rá a 2es gombra
-
Tarathiel2 #354607 Bárhogy is, jól működik mert kevesled, a WG jutányos áron tud prémiumot biztosítani *hint hint* :)
Utoljára szerkesztette: Tarathiel2, 2015.05.22. 16:29:29 -
András77 #354606 Ez bullsh.t, mert az e100-t karcolni tudtam csak a 175 penes alap ágyúval és assist sebzésem sem volt rajta, illetve az 1,9k sebzés közvetlen közelre volt, nincs benne spotos megosztós trükk sem és a kv5 meg a tiger 2 (amibe majdnem 1,2k lőttem) mióta tier7?
A F.sTalicska írja, esetleg a csapat xp magyarázhatja, de még így is meredek nekem és akkor is nagyon kevés szerintem ez, legalábbis ezt most q.vára keveselltem, ráadásul ez sem az a eszetlen rohanós foglalós csata volt, hanem szépen hullámzott, visszamentem bázist is védeni satöbbi, szóval nem úgy, mint erlenberg csata módban, hogy hárman berohantak és befoglaltak, akkor megérteném a kapott xp-t. -
Kronos79 #354605 Használok szerver oldali célkeresztet és ott figyeltem fel egy igen furcsa jelenségre. Ha te viszed a célkeresztet a célra, a szerver oldali célzás mindig le van maradva. Viszont ha autoaimet nyomsz, a szerver oldali célkereszt megelőzi az általad látott célkeresztet. Ezért lehetnek jók a kapáslövések. -
Tarathiel2 #354604 Ennyit számít, hogy E-100-at lő, vagy tier 7-eseket. Nem túl bonyolult. Az a 400 sebzés egy +2 tieresbe már önmagában vagy 100 xp volt legalább.
Utoljára szerkesztette: Tarathiel2, 2015.05.22. 16:12:23 -
FosTalicskaa #354603 Sokat levon tőled a játék, ha nem te spotoltad ki a célpontot magadnak, hanem csak lőtted a valaki által mutatott célt. Valamint van egy elég masszív shared xp amit a csapat kap. Tier 10-ben a több lebontható hp több szétosztott xp-t jelenthet csapatszinten. Ilyenek. -
TuskoMobile #354602 nincs xvm nincs sírás -
#354601 Pl ilyen csatát bukni, és ezután 600xp-vel duplázni?:D
-
#354600 május 15.ig, bár én 13án vettem a tankot aztán volt a hétvégi dupla crew xp-s dolog és akkor már tuti nem adta, vártam is hogy x5 x2 :D de csak x2
Utoljára szerkesztette: Pales27, 2015.05.22. 16:05:57 -
lammaer #354599 Igazad van, igy összerakva tényleg nem tudok rá ésszerű magyarázatot kitalálni :(
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.05.22. 16:02:33 -
András77 #354598 Jobbat is tudok, mivel csinálom a másod accomon a napi 30 aranyat, mentem még egyet azóta, de közben fórumoztam és elfelejtettem, hogy a csata elkezdődött. Mire odaértem már csak 800 sebzést tudtam kiosztani és 585 alap xp lett. 1,9k sebzésre meg 474, q.va érdekesen tud számolni a program. Mindegyik győzelem.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.05.22. 15:44:13 -
#354597 nemtom mi történt, 4 csatában egymás után egy darab arti nem volt!
csak nem törölték őket a játékból? :) -
lammaer #354596 Tégy be egy screenshotot a personal score fülről is...
Amúgy első blikkre én is többet várnék de ugye valóban ha halomra lőttél pár T6ost, akkor ne várj nagy XPt :) -
Tarathiel2 #354595 Innen nem látjuk kiket lőttél, kistankok levágásáért pl. nem jár túl sok. -
Tarathiel2 #354594 Ja, ebben a konteóban én is hiszek. Jellemző szokása a játéknak hogy ha sokezer sebzést osztasz, akkor csak azért sem fogsz nyerni mert még mindig marad 10 000 összHP az ellenségnél amikor elhullottak a társak, vagy nem érsz vissza a lassú tankoddal a bázisra, vagy visszaérsz de akkor meg a támadó sereg hullik el nélküled és megint csak egyedül maradsz, stb. Aztán berak egy +2 tieres, 3 perc alatt bedarálós meccsre, ahol jó ha összelősz 500-at és nesze paraszt 2x300 XP. -
András77 #354593 Szerintetek itt nincs valami nagyon kicsit elqrva? 1,9k sebzésre közvetlen közelről ad 474 alap xp-t????? wtf? ráadásul ez duplázó csatám volt, azért idegel a dolog, nekem ez nagyon furcsa, nagyon kevés.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.05.22. 15:20:11 -
#354592 konteó mi? :)
AMX 13-90-el 12 csatát nyomtam le ma, ebből 11-ben küzdöttem, mint a fogatlan oroszlán, sebeztem néha elég sokat, néha kevesebbet, derítettem is elég sokat, minden csatára el lehetett mondani, hogy egész jó voltam, magamhoz képest
mind bukta volt
kivéve az utsót, amikor telefonon kerestek, nem tudtam odafigyelni a játékra, 0 sebzés,0 derítés és persze nyertünk :) -
András77 #354591 Naponta 5x kaptál 5x xp-t a rudy/cromwell b/is2 tankokkal május 19-ig? Kétlem, de ha igen, akkor rendszerhuba lehetett csak. Összesen 5x lehetett 5x xp-t szerezni és kész, mission completed, többet ebben a küldetésben nem lehetett. Én is azt hittem hogy naponta 5x lehet 5x xp-t szerezni május 19-ig, de nem, sajnos. Szerintem kevered a napi egyszeri 5x lehetőséggel, ami minden tanknak volt, ha jól emlékszem.
Igazi pitiánerkedés WG módra, de most ez az új divat. -
FosTalicskaa #354590 A te artid 11 lövés 11 sebzés okozás (ebből 9 közvetlen találat), a másik oldalon 7 lövés 8 sebzés okozás. ja és mind2 oldalon top sebzők. Nem pontosak az artik, á dehogy... :D -
Simulacrum #354589 Ajánlom ezt a visszajátszást minden xvm sírósnak. Azoknak, akik meglátják a másik oldalon a lila színt vagy a győzelmi arányt és máris sírás megy.
Ha nem a sírással törődtök, hanem a játékkal, akkor normális csapattal le lehet hozni bármilyen meccset. Akinek van ilyen free camera módja azt megnézhetné, hogy az IS-4-nek vajon, hogyan sikerült belefulladnia a vízbe.
Conqueror Malinovka -
#354588 ez nem konteó
mindenki tapasztalta már, hogy némely napokon bármit tesz sokkal többet cumizik, míg más napokon olyanok is bejönnek, amire csak rácsodálkozik az ember
ma cumizós napom van
T54E1 seggéről pattani Fossal?
meg csupa hasonló
jaja peeeeeeersze.. -
FosTalicskaa #354587 Vigyázz ha valaki kellően sok időt tölt a wot sötét oldalán, akkor azok hajlamosak belépni a konteó egyházába... -
#354586 jólvan, visszaszívom a nyafogást, mert megvan a magyarázat
ma egyszerűen ellenem dolgozik az RNG, ugyanis az összes tankkal TD-vel bármivel csak szopok, mint a torkosboci
minden mellé, ami véletlenül nem, az lepattan, 10 lövésből 2 üt át páncélt
azt meg már leírtam, hogy engem persze mindenki eltalál, keresztülhuggyoz
majd legközelebb, ha az RNG isten velem lesz, akkor jobb lesz
Utoljára szerkesztette: okosszöszi26, 2015.05.22. 14:30:38 -
#354585 változott az arány tegnap óta, most már minden egyes kapáslövéssel eltalálnak
ezt én qrvára nem értem
biztosan nem talál el mindenkit minden kapáslövés, de akkor lennie kell olyan mázlistáknak, akiket szinte sosem találnak el így
az tuti, hogy engem ma még akkor is eltaláltak célzás nélkül, mikor összevissza kacsáztam amx13-90-el
látom, hogy még rám sem fordult a tank tornya, és már kapom a találatot
Utoljára szerkesztette: okosszöszi26, 2015.05.22. 14:17:32 -
Kryon #354584 Jó lenne, de úgy látszik most valamiért a CW-seket szeretik nagyon, pedig ezt sokan megvennék, ha shopba menne. Remélem kevés lesz belőle, mert akkor kevésbé bosszant, hogy nekem nem lehet ilyenem. Nem vagyok időmilliomos, hogy CW-re járjak..., kapja be a WG.
Az autoloaderes IS3 remélem nem CW szutyok lesz.
Utoljára szerkesztette: Kryon, 2015.05.22. 14:07:31 -
TuskoMobile #354583 azért ezt megnéztük és látjuk nagyon tudsz ennyire ügyesen kiszedtél egy tigrist meg egy T30-at ez bámulatos nehéz dolgod volt vele elismerem főleg az e75 lehetett a legnehezebb eltalálni bámulatos harci teljesítmény -
Gyuszopapa #354582 Azon a pályán csak egy hülye nem talál el lassú nehéztankokat arty-val.Plusz goldnoskill és még büszke is vagy. -
Ilyen is régen volt ...
-
FosTalicskaa #354580 Nem semmi. A wt olyan mintha valami régi fotót nézne az ember... -
yossarianHUN #354579 WT vs WoT vizuális emberkedés -
#354578 hát nekem egész héten ment az 5x -
#354577 jó kis tank lesz ez -
András77 #354576 Ráadásul azt írják, hogy ez igazi prémium tank lesz, azaz növelt kredit hozammal, nem úgy, mint sok (összes?) korábbi cw jutalom tank. Mindegy, jó lenne, de nekem ilyen nem lesz. -
#354575 Elég közel járhatunk az eventhez, ha már ilyeneket raknak ki az IS-5ról ázsiában. -
#354574 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ezek már nem TN monitorok, hanem IPS-ek. Válaszidő alatt TN esetében a G2G-t értik ma már főként (gray to gray, vagyis egy pixel átvált szürkéből fehérbe és vissza szürkébe, ez TNeknél ma már 1ms), míg IPS-eknél inkább az input lagot szokás megadni válaszidőként (amíg a pixel a jelet végrehajtja, ez IPS-eknél 8ms). Nyilván az input lagot a G2G és egyéb tényezők határozzák még meg.
Szóval no para, ma általános felhasználásra bőven jó egy olcsó IPS, és a game mellett a filmek is szépek lesznek rajtuk.
Nekem P2414H-van, azt bizton állíthatom, hogy "fapfapfap" kategória. Én innen vettem az utolsó demot. :), kalibrációval.
Ez is jó még esetleg, bár én nem vennék DisplayPort nélküli monitort már (ha van DP-képes videókártyád).
Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.05.22. 01:27:25 -
FosTalicskaa #354573 Pest. De 8 ms válaszidő az nem sok ebben az árkategóriában? A legtöbb monitornál ilyen 5 ms van kiírva... úgy érzem ezeknek utána kell majd nézni, mert így az árat is nehéz belőni, hogy mi éri meg és mi nem.
Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2015.05.22. 01:09:16 -
Kubukli #354572
Utoljára szerkesztette: Kubukli, 2015.05.22. 01:07:33 -
Lorder #354571 http://www.kephost.com/image/Fz3k
http://www.kephost.com/image/Fz32
Ez szerint sikerülne kellett volna és felülről nézve is úgy láttam szóval nem értem :\
Utoljára szerkesztette: Lorder, 2015.05.22. 00:15:02 -
András77 #354570 Kellett beszélni erről a karelia védés módról. Védekezek a wtaufpziv-el, még stock szegényem, de jó ez az ágyú, szabad xp-t nem pazarlok erre a tankra, így is nagyon jó. Elmegyek balra a szikla mögé, mert 3 arty van és jobb oldalt be tudják lőni.
2 tank jön erre az oldalra, mindenki a másikra, mondom f.sza kis csata lesz ez megint. Ahogy kell el is pusztul mindkét társam pillanatok alatt, vicces jelenet, mikor elkezdik lőni az amx50120-t, ahelyett, hogy gyorsan fedezékbe jönne előre rohan , hogy minek? Csak ő tudhatja.
Mondom qrva nagy gáz van most, jön vagy 5-6 ellenséges tank, na mindegy, beálltam orral befelé a szikla bázis felőli széléhez, talán az egyetlen hely, ahol valamit lehet kezdeni ilyenkor és rimánkodtam a társaknak, hogy segítsenek. Na most jött ugyan segítség, de nagyon későn és lassan, alig maradt hp-m, de utána a szok(p)ásos jelenet, egy tank, ebben esetben a papír wt feltartja az egész ellenséges hullámot, mert a társaim remekül tudják az ellent lőni, hacsak megmoccannak.
Győzelem, de üröm az örömben, hogy volt 3k spotom, amit a hajamra kenhetek, mert se xp, se kredit nem jön vele annyira, mintha magam sebeztem volna és így csak 1,8k sebzésig jutottam.
Hogy ez miért van vajon, ha van fedezete akkor 1 tank is megakaszt egy nagy hullámot, pedig csak 1 ellenfélnek kéne, hogy bátorsága legyen, lehet, hogy belepusztul, de simán ki tudott volna szedni, helyette megy a sunnyogás és így is úgyis elvesztik a hp-t csak apránként és a csatát is el bukták így.
Hogy ne csak mese legyen, a csata maga, de sok minden tényleg nem történik, kuksolok a szikla mögött a csata jó részében, mert moccanni se mertem, mikor nincs hp-m és ágyúcsövek merednek rám várva, hogy kidugjak a tankból 1mm-t.
Tényleg ez a másik érthetetlen dolog a számomra, mikor alacsony hp-s tank kidugja magát az ágyúcsövek elé, mert mégis miben hisz, hogy lepattintja őket vagy miért? Számtalanszor látni, hogy nincs már hp a tankok, de ugyanúgy kiugrál vele a sarkon és pusztul el. Ilyenkor szerintem maradjon a seggén, mindegy az is, ha a csapattársak esetleg ugatnak érte, de nem szabad kitolni a tankot, mert kilövik szinte tutira. -
#354569 Máshol 40k-ért jobbat lehet kapni, azért még a plusz garanciával sem éri meg ennyit fizetni.
Bár jó lenne tudni, Fostalicskaaa helyileg hol illetékes. :)