A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
yossarianHUN #353555 "éppen sietek, hogy minél hamarabb duplázzak"
Látod, pont erről beszélek. Kötelező feladatnak tudod be a játékot, kvázi munkaként kezeled, mert "le kell dupláznom", "meg kell nyernem", stb. Nekem soha nem volt olyan, hogy kényszerből dupláztam volna le a tankjaimat ha nem volt kedvem játszani. Majd leduplázom másnap, vagy hétvégén. Ha épp nem megy jól a játék, nem játszom. Az a baj, hogy sokan nem tudják szétválasztani a szórakozást a mindennapi küzdelmektől, és a játékban is ezt a "vérre megy" mentalitást nyomják, ennek az eredménye meg látható nap mint nap a sok, fórumon habzó szájjal kurvaanyázó idegbeteg képében. Jó dolog a versenyszellem, én sem áltatom magam azzal, hogy nem érdekel hogy nyerek vagy vesztek, én is szeretek jó teljesítményt hozni a játékban, de nem annyira, hogy ilyen demagóg módon rágörcsöljek, mint itt egyesek. Mert ezzel pont a játék része szűnik meg a játéknak.