418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Tarathiel2
    Igen, addig kell a többieknek kilőniük amíg le van láncolva. Szakasz nélkül elég necces, de 9.8-ban kiveszik és lesz helyette 5 modulsebzés.
  • Solten

Utoljára szerkesztette: Solten, 2015.05.21. 23:26:41
  • Lorder
    Az egyéni küldetéseknél a T28 Conc.-nál SPG-5ös küldinél azt írja hogy le kell lőni 2 ellenség lánctalpát "Beleszámít ha ...blabla" gondolom ez azt jelenti hogy ki kell lőnie a csapatnak az általam leláncolt tankot. Szerintem az előbb sikerült megcsinálni de nem adta meg, mi a titka vagy mi a franc valójában a küldetés? Gondolom az is láncolásnak számít ha kap egy 500as sebzés + láncot.
  • Maala
    Dell P2414H a legjobb egy 5-öst rádobva, vagy P2314H.

Vagy próbálkozhatsz LG-kkel, amiknek a képével nincs semmi baj, csak a körítés egy kalap kaka.
  • TiborTamas
    Egyébként május 7 óta nincs egyetlen replay-em sem... Ha most nem szólsz, ki tudja meddig, észre sem vettem volna, hogy ki van kapcsolva. :D
  • walert
    Konkrétan ebben a magyar küldetésben teljesen rosszul írták ki, mert egyértelműen napinak volt kiírva a hivatalos oldalon és a küldetés mezőben is ez volt, aztán meg egyszeri alkalomlett belőle. Nem tudom, hogy a Rudysat pontatlanul írták vagy ők sem tudták, hogy ez napi vagy egyszeri és az egyik így tudta a másik úgy ? Nem tudom, de jót nem tesz a cégnek sajna, ez valóban pitiánerkedés

Most mi az a +15% XP három órán át? Meg mi az az 5XP, amikor azt csak a legyénységre tudod használni Rudiban ? Ágat nem húzol vele, hisz nem tudsz a legénységnek meg mi az a párszor 5XP? Kb semmiségek ezek, csak arra jók, hogy csalódon az ember aztán emlékezzen erre, ha venni akar valakit.
  • TiborTamas
    Szívesen prezentálnám, csak éppen egyik mai meccsemről sem készült. Tesómnak szokása kikapcsolni a felvételt, mikor játszik, hogy ne nézhessem vissza, mit bénázott. :D De visszakapcsolni már nincs esze, én meg nem néztem.

Esetleg, ha letöltöd Simula visszajátszását (érdemes), akkor kb. ugyanazt csináltam. Az elején elmentem a kanyarba, már ott kiosztottam majdnem 4k sebzést, csak aztán én visszafelé indultam a házak között, mert 2 medjük befutott a bázisunkhoz, de leölték őket, szóval megindultam középnek. Én nem a vízből mentem fel, hanem a füvön, ahol megöltem egy ~300 hp-s T-44-et + egy ~1100 hp-s T32-t. Aztán megindultam a bázisuk felé, ahol volt még 2 arty + egy majdnem full hp-s JT, de pár med leelőzött és mire odaértem, már csak 1 arty maradt, amit egy mákos, kb. 300 méteres snapshot-tal sikerült még magamévá tenni. :)
  • András77
    Én azt tudom, hogy a Rudy-t mikor megvettem, valamiért szentül meg voltam győződve arról, hogy naponta lehet 5db 5x xp-t szerezni vele május 19-ig, ezért is vettem meg az első nap.

Aztán megcsináltam 5x az 5x XP és mission completed, másnap meg semmi és akkor néztem és tényleg nem volt benne a kiírásban, de nagyon félreérthető az egész.

Amúgy én sem értem ezt a pitiánerkedést, komolyan mondom, most ezek nem akkor dolgok, pláne egyszeri akció, miért nem lehet egy kicsit gálánsabb. Na jó talán nem akarnak precedenst egy jó ajánlattal (bár ez az sms dolog még így is karcos kicsit, pláne, hogy le volt durván árazva a 3 meg 7 nap prémium), de az tuti, hogy így erősen csökkentik a fizetési hajlandóságot, akár ki volt írva, akár nem, de azt sugallták, hogy naponta van, mert szerintem mindenki félreértette, legalábbis aki írt erről bármelyik fórumban, mindenki úgy tudta, hogy naponta lesz.
  • walert
    Tényleg jó lenne screenshot, de egyrészt Jacktor így írta ki, ez bizonyít valamit. A forum hozzászólók is így írták le anno. Másrészt pedig már ez egy új hírként szerepel, pedig ez új hír volt korábban is, tehát új tartalommal bővűlt és ez pont az, hogy a dailyt átjavították.
  • Sunsetjoy
    Eredetileg nem így volt írva, utólag javították és rakták bele. Amúgy elég gyakran nyakatekertnek tűnik a nyelvezet, ezen a nagytalálmány ikonrendszerük se sokat dobott :)
    Rendes helyeken a content kirakásáért vagy a részlegek közötti kommunikációért felelőst minimum megdádáznák, a rosszul jártakat meg kárpótolnák. Ez megtévesztés, lötyi mosóporgyártókat csesznek meg millió forintokra, mert "nemviszi ki a kakaót, ahogy a reklámban volt."
    Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2015.05.21. 22:16:03
  • András77
    Szerintem ők is félre értették, én is egyébként, meg sokan gondolom. Jó lenne egy screenshot az eredeti kiírásról, hogy tényleg benne volt-e a daily szó, szerintem nem, sima félreértés, de lehet, hogy szándékosan ilyen nyakatekert a nyelvezet, hogy félre is lehessen érteni.
  • walert
    Eredetileg napi missziónak volt írva. Ez a wotinfos oldalon is a hozzászólásokban benne van és Jactor is így írta ki, megnézheted. Viszont pár napra rá, amikor megvették sokan, már visszaírták és nem kapták meg minden nap
  • András77
    Ez mekkora átb.szás akkor magyarul. Ha megveszed, akkor egyszer jár a 3 óra +15%, ha újra akarod, akkor venned kell újra sms-ért.

Én is úgy értettem, hogy minden nap, bár tény, hogy ez így nincs leírva, mondjuk ez a mondat gyanús lehet, bár nekem sem tűnt fel akkoriban: "Please note that the mobile bundle can be purchased multiple times, and each purchase unlocks the missions." Tehát, hogy többször is megveheted, mert ha minden nap járna, akkor mégis minek vennéd meg többször a csomagot.

Még jó, hogy nem vettem, helyette inkább 2x7 prémiumot vettem a nagy leárazásban, az sokkal jobban megérte, nem kellett sokkal többet kifizetni érte és ez mégis +14nap prém.

Mondjuk én már tanultam a Rudy küldetésből, azt hittem, hogy minden nap megadják az 5x xp-t a május 19-ig tartó akcióban, szóval lett volna értelme minél hamarabb megvenni, de a francokat. 5x adták meg és kész.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2015.05.21. 22:04:08
  • técs
    Replayt tudsz prezentálni?
  • walert
    A WG meghírdette, hogy a 700 goldsos SMS mellé egész hónapon át tartó napi 2 misszió is tartozik, így a naponta Nagy szerszám készletet nyerő és az azt következendő 3 órában történő +15% XP. Síma Xp, nem crew Xp, erre vettek olyan és nem működött csak egyetlen egyszer és most a WG visszavonta és beírta, hogy vásrálásonként csak egyetlen egyszer kapsz küldetést. EPIC fail ! Wehehe.

http://www.wotinfo.hu/index.php/item/2120-majusi-mobil-fizetos-csomag-a-magyar-jatekosoknak-5-18-6-1 http://worldoftanks.eu/en/news/pc-browser/premium/premshop-mobile-bundles-end-may/ http://kepkezelo.com/images/pdy9qetkkqkq4t31mhts.jpg

EPIC FAIR ! Wehehee.
  • TiborTamas
    A közelharc az nekem is végig megvolt. Sajnos csak 3 tier 9-es volt mindkét oldalon, abból csak 1-el sikerült találkozni, mert 2 hegyet mászott és ott halt el. Lőttem volna én többe is, ha elém jön, de ezt ugye nem tudom befolyásolni... :)

Nem nagyon szeretek heavy-zni, nekem ez is lassú volt, mellé elég papír is, úgyhogy nem kell. A 10-est én is majd csak akciósan veszem meg egyszer.
  • Simulacrum
    Grat! Megnézve a te és én statisztikámat, annyi különbséget látok az én plusz spotsebzésemen kívül, hogy én 4db kilences tankba sebeztem, te meg csak egybe. Úgy tűnik ez ennyit jelent, bár én magam is meglepődtem a saját 1500 fölötti alap xp-re. T10-ben se közelítettem ezt meg sose. Talán még a végig közelharc játszhatott be.

Én megtartom, nekem alapból a 9-es volt a cél, nem kell több tízes. Szerintem saját szintjén jól el lehet vele játszani. Ettől függetlenül teszten mentem a tízessel és az is nagyon jó.
  • barret
    Most mentem 1 kört,kikaptunk,és az utolsó 6 nálunk nulla találatos:P
    335 sebzéssel harmadik lettem... 48%-ot jósolt az XVM,egyet sem lőttünk ki,15:0 .
    Vannak olyan napok,hogy inkább kilépek,mert felesleges kinlódni.
  • TiborTamas
    Rosszul gondolod.
  • TiborTamas
    Grat hozzá. Nekem rontás van ezen a tankon ilyen szempontból, úgy látszik. :D
  • barret
    Voltam olyan csatában,hogy a 6 utolsó player pontosan nulla találattal büszkélkedett...
    De a 2-3 nulla találatos,az szinte rendszeres:D Gondolom a fizetős oldalon ez nem így van.
  • mordawn
    Nekem ma lett meg vele az Ace. 3 kill, 5269 sebzés és 826 spotra adta be, 1336 base xp-vel.
  • TiborTamas
    Még 1 dupla kellett a Conqueror-ral az FV-hez. Berakott ugyanerre a mapra, ugyanerre az oldalra. Na mondom eljátszom ugyanazt, mint te és meg lesz nekem is az ász. Jól is ment a dolog, bár amiket sikerült láncolnom, azokat nem sebezték, csak miután már feltették a láncot természetesen... -.- Mindegy mondom csak megadja már 5400 dmg-re + 5 killre (artykill-en kívül végig közelharcban) és így utolsó körrel két legyet ütök egy csapásra. Hát hogyne, ezt kaptam:

Ez van, nem érdekel. De legalább:
    Researched:FV215b researched.
    Undistributed experience spent: 210000 
    Free Experience spent: 0 

Adom el a francba... :D
    Utoljára szerkesztette: TiborTamas, 2015.05.21. 18:25:00
  • FosTalicskaa
    A cégnél ahol dolgozom, van csocsóasztal, szóval edzésben van a kezem... :P
  • patchaou
    És tökéletes ha szeretnél egy ínhüvelygyulladást :)
    Wotban amúgy nálam nincs a maximumon, nem jó az célzásnál ha a legapróbb mozdulat eltérít a gyenge pontról :)
  • FosTalicskaa
    Pedig egy rossz dpi-s egér még testmozásnak is jó :D
  • patchaou
    Persze. Az nem gond ha állítható, sőt Én is állítgatom az enyém. A lényeg, hogy ha nem akarod kilométereket mozgatni az egered akkor az eldobható kategóriába tartozó egér nem elég nagy felbontáshoz :)
  • Userx2
    Esetleg állítható DPI. A4Tech XL-750BK
  • Userx2
    Off monitor
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    dell_u2311hRégebben ezt a dellt ajánlották nekem. Évek óta jól szuperál. Persze nem tudom most mi a favorit, nem figyelem.

Utoljára szerkesztette: Userx2, 2015.05.21. 16:49:38
  • TuskoMobile
    "10-ből kb 1 találja el az ellent" Mikor milyen napja van xD lehet vkinek megy az többször is egy nap
  • popey8
    Nem tudom, h működik, de nekem 10-ből 8x bejön. Én gyakran élek ezzel, ritkán célzom be teljesen az ellent (snipeolást kivéve). Így sokszor nyerek "párbajt" is :)
  • okosszöszi26
    ennek a kapáslövésnek az intézményét valaki magyarázza el nekem legyen szíves, aki tudója a dolgoknak

én is szoktam kapáslövéssel operálni, így pontosan tudom, hogy 10-ből kb 1 találja el az ellent

namármost, engem viszont 10-ből 8-szor eltalálnak kapáslövéssel

na ez hogy van?

RNG-vel ezt nem lehet magyarázni, csak azzal, hogy a WG szopató algoritmust rakott a játékba
  • András77
    Ilyenkor nem őszinte a mosolyom, bár legalább ász lett, igaz hogy bukta. Pont mondta valaki, hogy nem lehet megvédeni Kareliát, de sajnos itt a példa, hogy lehet. Támadtunk, de valami kiba elcseszett módon. Könyörögtem nekik, hogy engedjék fel az ellenséget először a hegytetőre, ahova nem látnak rá lentről és szétszedjük őket, nem, azért sem. A végén azért feljött az ellenség a jobb oldali hegytetőre miután kinyírtak szinte mindenkit ezen az oldalon és adtam nekik, de a másik szárny meg teljesen elbukott, úgyhogy ezt a csatát semmi nem mentette volna meg.

Hogy honnan szedi ezt a rengeteg haszontalan nulla teljesítményű alakot a wg, rejtély. Ha ezek IRL is ennyire ostobák, nemtörődömek, igénytelenek, akkor nagy bajban van az emberiség

Defeat
    Battle: Karelia
    Vehicle: T28 Prototype
    Experience received: 2 011
    Credits received: 64 890
    Battle achievements: High Caliber, Tank Sniper, Spartan, Mastery Badge: "Ace Tanker"
    Utoljára szerkesztette: András77, 2015.05.21. 15:26:00
  • Tarathiel2
    Ej de messze van még a Béla... de ezzel is lehet néha alkotni, ha nem tudják hol kell áthugyozni: (replay)
  • FosTalicskaa
    Egyébként szerintetek ez mennyire jó?
    http://ipon.hu/webshop/product/dell_e2414h/501950
  • ilovearty
    nvidia gforce 8400 gs kenyszerhuteses videokartyaval nyomom a wotot 3eve. Hahaha....
  • FosTalicskaa
    3 éven 8k-ért vettem valami olcsóbb gamer egeret, nem ugrik be a neve, de néha duplán kattint, a görgő nem működik, csak le fel rángatózik a scrollozható terület, szóval az is aktuális lenne már. :D

Hihetetlen, hogy csak egy monitor lenne a célkitűzés, de már én is ott tartok, hogy jó lenne egy videókártya, normális egér, lehet egy ütősebb proci, több memória és akkor már lehetne élvezni a jó képet a nagymonitoron. :D
  • patchaou
    *1920X1080 :) Ja és még valami. Ekkora monitorhoz már nem árt ha az egered érzékenysége nem csak 800dpi. Egy olyat rángathatsz amíg a képernyő másik felére húzol valamit :) Szóval nemtom milyen egered van, de ha kis kézmozdulatokkal szeretnél operálni akkor kell legalább 1500-2000 dpi.
    Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.05.21. 14:47:38
  • patchaou
    Mellényúlni azért lehet :) Válaszidő legfeljebb 5ms legyen. Nameg ugye ugyanaz a felbontás kisebb méretben élesebb képet ad. Találtam 27 colos-t is 1980x1020-ban de a 21,5/22 colos méreten értelem szerűen élesebb a kép :) Csatlakozóra figyelj még oda, bár a videókáryák többségéhez alapból adnak átalakítót, de ha nem az csak pár százas.
    Én is 1280x1024-ben toltam most pár hónapig és minden játékban rosszul voltam tőle, a wot is elég bénán nézett ki, ráadásul mindig külön konfigolni kellett a modok helyét hogy valamit lássak a játékból is :) Most már szerencsére nincs ilyen gond, pillanatok alatt megszoktam viszont betelni még nem tudtam vele :)
    Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.05.21. 14:35:36
  • Sunsetjoy
    Ahogy most állnak a dolgok, a legolcsóbb, ajánlás szerint nem gagyi 1920x1080-as IPS paneles 35 körül van, LG 22MP55HQ-P típusú, ennél olcsóbban csak 2-4 ezerrel van VA paneles, BENQ GW2255 (asszem), vagy mondjuk 5-6 ezerrel TN panelesek többféle...ugye a betekintési szög, pl^^
    Szóval olyan tájékon nincs értelme 29-re lemenni a gagyibbért, ha 36 körül jót kapsz.
    50-80 körül/felett már az van kb. amit írtak is. Felette elvileg megint kinyílik a választék :)