banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• yossarianHUN
    +1

Számomra a játék pont azért játék, mert az élettel ellentétben itt megengedhető a vakmerő kísérletezés, és az, hogy olykor feláldozz egy-egy győzelmet a kísérletezőkedv oltárán. Ha flankelni próbálok és leszednek, na bumm, ez van, de ha bejön, mennyivel nagyobb élmény, mintha golddal szedtem volna szét az ellenfelet. De persze, le lehet darálni mindent szemből golddal, és lehet örülni, hogy 60% WR meg lila stat meg istenkirályság, csak nekem a játék nem az ilyen mérvű teljesítményorientáltságról szól. Valamilyen szinten persze, de nem ennyire visszásan szélsőségesen, mert ez a saját szórakozásom rovására menne.

Épp elég, hogy a hétköznapokban gépiesen is a maximumot kell hozni a túlélés érdekében, aki kikapcsolódás címén is ezt teszi, az szerintem szomorú sorsú ember. Persze csak personal opinion:P
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.05.10. 21:10:21