banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• yossarianHUN
    És milyen jó is lesz, hogy nem fog mindenki mindenkit áthugyozni T10-ben, abban a tierben, ahol elméletileg a legpáncélozottabb csúcsragadozók vannak. Nézd meg mennyi lepattanó van T7-ben, és mennyi T10-ben. Olyan lesz, mint amilyen a béta idején volt, és amit nagyságrendekkel jobban szerettem. Mert nekem egy tankos játékban igenis legyen szerepe a páncélnak, még akkor is, ha ez azt jelenti, hogy én is időnként pattanni fogok az ellenfélről. Elvégre tankokról van szó, nem kartondobozokról.
    Ha meg a prémiumos full golddal szétlő, akkor csókolom a kezét, az eddig is szétlőtt, fizesse csak a súlyos tízezreket, én meg majd jókat röhögök, mikor a spaced armorban meg a láncban elakad a lövése. Bizony értelmezem az új számokat, és sikitófrász helyett visszagondolok a bétára, mikor még nem voltak elmebeteg átütésű medek és TD-k, és bizony örülök. Ja, hogy akkor még nem volt kredites gold ammó? És akkor mi van, az első egy-két hónapban masszív goldozás lesz, aztán a full gold és a T10 elviszi paradicsom lajcsikáék kreditjét, és mehetnek vissza T5-be farmolni. Azok meg, akik elég jók ahhoz, hogy eltartsák a goldozást, azok eddig is azt fosták (mint látható), úgyhogy tőlük szintén nem fogok a szívemhez kapni.