banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• voivod32
    M103 heavyvel , top tankként ,beálltam a domb mögé tornyozni, szedtem a Löwét, T34-et, (ki is lőttem), erre a kék VK3002-nk belém lő. Az volt a baja, hogy nem futottam előre. De ennek a tanknak a tornya erős, ezt statpadder köcsögként illene tudnia... Nem lőttem vissza, mert már így is kék vagyok két köcsög Amx 1375 miatt, akik azzal szórakoztak lakevillen, hogy a meccs elején, a városba menet, nem engedtek áthaladni a mezőn és az ellenség folyamatosan lőtt. Megpróbáltam megkerülni őket, de nem engedték.Amikor a fél HP-m elfogyott, belebasztam egyet az előttem állóba, de ő akkor sem engedett , még egyet erre megdöglött, a másik meg elkezdte lőni a seggemet, kigyújtott , én meg megpusztultam. Ez IS-8-as 5-szöröző meccs volt, amit aztán megnyertünk, én 0 sebzéssel....