418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
#354447 Tegyul fel hogy az user full HD felbontasban jatszik High/Maximum beallitasokkal (elsimi is be van kapcsolva): kell a jatekhoz min. egy min. 3 GHz Core i3 (optimalisabb i5) es egy HD 7870 / GTX 660 videokari. Ha kakaora rakunk minden latvanyt, nem art ezeknel erosebb videokari es min. egy i5. -
#354446 Vga IS és proci IS kell a játéknak. Nagyon sokáig elég gyenge konfigon toltam E2200, HD4670, 2Gb ddr2 (800) igaz ez nem most volt de ezzel fejlesztett grafon közepes beállításokkal 1440-es felbontáson játszható volt. Aztán bekakilt a vga és visszakerült a HD2400pro ezzel már csak alap graf ment low beállításokkal és örültem 1024-ben a 30 fps-nek, 15-öt többet láttam (a csatáim jó részét így toltam). Majd összejött az új masina: A10-5800k proci 4mag 4,2Ghz-en és az integrált APU, 2x2 Gbddr3 (1600) alap graffal alig esett néha 60 fps alá, fejlesztetten viszont sokszor zuhant le 20-ra úgy, hogy közben meghalt a monitor és csak 1280x1024 volt a felbontás. Aztán beújítottam egy HD7790-et (sajnos csak 1 gigás, de ez más játékoknál gond, itt nem igazán) és most ficcent be egy új monitor is, így fullHD főleg magas (effektek és árnyékok alacsony, víz max) beállításokkal fejlesztetten nem igazán esik 30 alá, viszont a vicc, hogy full lowon sincs meg a fix 60. Szóval a tököm se érti :)
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.05.20. 11:07:59 -
lexlutor #354445 akkor a warthunderben, ha jolertem csatazajoknak kellene lennie, az armoredwarfare-be, meg a kozepkori panceloslovogok is belefernek, ugye? -
FosTalicskaa #354444 Southparkban van egy jó rész a freemium játékokról. Ott elég szépen elmondják, hogy működnek ezek a fajta játékok. Bár ezzel szerintem a wot veteránok jó része már tisztában van. :)
freemium -
Userx2 #354443 Nebassz. Fejlődést segíti? Xp, kredit stb?
Sempike kérdezted, miért nem jutalmazza a WG a jó teljesítményt. (kivéve hősies védekezést) Azé, hogy többet ülj a gép előtt, hogy elérd a topgunt, motort, használhatóbb köv tankot stb. Buknod kell, hogy fele Xp-d legyen. Frusztráltságodban esetleg költesz. Irányelveivel (lóvé) ütközik, hogy díjazza kiemelkedő teljesítményt, pl. nagy kalibert. Asszem csak award van rá, szóljatok, ha tévedek. 2 hónap kimaradt.
marfy érdemes procira költeni, ha megteheti az ember. Álom simán megy a game 60 FPS-re korlátozva (105 helyett), tripla bufferelést bekapcsolva. És még mindig egy sokéves 7870-et hajtok. Ez videokari a mostaniak teljesítményének csak töredékét tudja csak. -
#354442 Azt hittem mar semmi nem tud meglepni erre EGY tank ellen negy degeneraltunk sikeresen lehozta dontetlenre a meccset :D -
#354441 a régi gépben pont, egy p4 3ghz-el próbáltam, asszem 3,4ghz-re húzva, volt mellette egy HD 3850. 15-18 fps minden minimumon. Tuti nem a videókártya volt a gyenge, mert a laptop (intel x9100 és ati 4650m) most is viszi 45 fps átlagban -
#354440 Én is pont erre a videóra gondoltam, ez a feature már hiányzott, mint egy falat kenyér, am az xbox verzióba már régóta benne van. Remélem jön a mod is a patchel, ami kikapcsolja -
#354439 4,4 ghzre huzott procival fix 60 fps, csak a növényzet van minimumon. alaporajelen neha lement 40re. Ja, es az összes eroforrasigenyes moddal egyutt. allitolag havernak i5el nemtom hany ghzn sima igpvel megy 60 fpsen, gondolom min. beallitason. -
#354438 Kozben kiderult milyen fejlesztessel fognak minket a monitorhoz szogezni...: link
Utoljára szerkesztette: Solten, 2015.05.20. 09:26:56 -
#354437 VGA felbontashoz eleg :D
Utoljára szerkesztette: Solten, 2015.05.20. 09:23:39 -
TuskoMobile #354436 Tesómnál nincs semmi pobléma és szinte minden maxon van vga OC-s procija is azért húzva van mondtam
lehet csak neked is kicsit fel kell tolni az e8400-et.
De ha nagyon belemelegedünk van egy porosodó gtx-em és megnézem mit tud xD mert nekem is E8400 van bár ezt is feltoltam kicsit 3.6GHz-n van
Utoljára szerkesztette: TuskoMobile, 2015.05.20. 09:14:36 -
bornofakone #354435 M46
"- DPM buffed from 2624 to 2711
- reload time buffed from 8,918 to 8,63
- ROF buffed from 6,728 to 6,952
- accuracy buffed from 0,384 to 0,374
- aimtime buffed from 2,21 to 1,92"
Az köszi :D De jó hogy már 1 ideje megakarom venni :DDD (bár a perzsa is nagyon jó, szeretek vele menni pár karikát :D)
Viszont az új obj777 mi az a fos dpm? (1835,4) Még a süti is röhögve jobb dpm-el rohangál....sőt...bármelyik t9 heavy :D -
yossarianHUN #354434 "Játéknak bőven elég egy p4 3ghz-es proci kicsit húzva és egy hd4850-es vga 1GB megnéztam rajta jól megy"
Elég mire? Low grafikára biztos. Az én gépemben E8400 és egy GTX 260 van, és egyedül a textúrák vannak magasra állítva, a többi lowon, mert néha már így is karcolgatja a játszhatóság határát az FPS. -
TuskoMobile #354433 Tegnap én is megpróbáltam újra hátha így sikerül ahogy írta de semmi
Gondolom pályákon nézte ahol nagyon változó mert ott még a cpu is az szóval képtelenség pontos adatot nézni
Legegyszerűbb garázsban megnézni.
Amúgy a 2magos gépet se képes kihasználni pályánként változó van ahol az egyiket csak 40-50%-on hajtja. A max hogy mind2 megy 80%-on.
Játéknak bőven elég egy p4 3ghz-es proci kicsit húzva és egy hd4850-es vga 1GB megnéztam rajta jól megy
Utoljára szerkesztette: TuskoMobile, 2015.05.20. 07:59:09 -
#354432 Wz-111-el csináltam meg a t28 pattintósat. -
#354431 Hiába adsz neki több processzort, a játék motorja továbbra sem támogatja a több magot.
Lehet régebbi gépeken számit valamicskét, de én kipróbáltam I5-ön és semmi sem változik. Max csak ilyen placebo hatás.
Ugyan ilyen a Stalker is, ott is szórakoztunk ezekkel az affinitásokkal, de nem nagyon volt változás, jó mondjuk a Stalker 2007-es...
"Hamar elszáll a lelkesedés és egy kis mézesmadzagra már tódul is vissza a nép."
Míg ilyen elb@szott az MM én biztos hogy nem fogok vele újra játszani, alcsonyabb szinten szopóálarc az egész, ebben nincs semmi szórakozás... Stock PZ4 D Full IS ellen, esélyes, köszi MM...Irány a halastó, aztán vissza a garázsba.
A WoW-ról meg annyit, hogy bármit is csinálnak vészesen fogy az előfizetők számra, jelenleg "csak" 7 misi, ami fénykorában 14 millió volt.
Lassan csak a kivénhedt függők maradnak, mint pl. én is, akik már lassan csak megszokásból lépnek be.
A fiatalabb nemzedéket sehogy nem tudják megragadni maguknak. Pedig ha úgy nézzük az ingame gold játékidő fizetéssel ingyenes lett a játék.
Hozzáteszem nincs olyan játék (lehet nem is lesz), amiben ennyi tartalom lenne. OFF vége :). -
Angelus1991ster #354430 Éjjeli nemtudomit üzentek, mert mertem rhm-el topsebző lenni: people like you are cancer to this game
-
Userx2 #354429 Oksa. uff -
#354428 13 90-el 3 skulom maradt a tarban, es 3 azaz HAROM nullasat lottem az ellen 13 90-ebe. Mert hogy ketszazvalahany HP-n volt es nehogyma' megdogoljon; ha nem igy lett volna felborul az univerzum rendje, ter-ido kontiinum magaba szippant mindent es mind elpusztulunk.
Mindegy, igy is a masodik legtobb xp-t kaptam a sok tier 10 pancser kozt egy gagyi varosi palyan -
Angelus1991ster #354427 Habár szerintem a wg-hez megjött az évenként egyszer jövő szakember, és itt ott programozgatott egy kicsit: új csatamódok stb.
De majd a wg egy-két hónap múlva az az egy dolgozó ember munkáját is elcseszi. -
Kryon #354426 A legtöbb játékos lusta ahhoz, hogy akár több évnyi grindet újrakezdjen, engem is egyedül ez tart vissza AW-tól. Mire már kezdem elérni végre a megcélzott tankokat kezdjem elölről? Hát kösz nem. :)
Hamar elszáll a lelkesedés és egy kis mézesmadzagra már tódul is vissza a nép.
Ha mondjuk felgyorsítanák a fejlődést és AW-ben egy ág 2 hét lenne, akkor mennék, de az meg nem érné meg nekik hosszú távon.
Utoljára szerkesztette: Kryon, 2015.05.20. 01:11:47 -
Angelus1991ster #354425 Tankágnak van értelme, hiszen World of TANKS a neve a játéknak. Nem world of 400 tank. De a játékvilág szalacsijának nem nagy nehézség lenni, wg ezt sikeresen hozza.
Már eleve az kínos, hogy az egész wot játék szinte a stratégiai játékok fps változata. -
#354424 pont ilyen sorrendbe
patchek óta SEMMI nem jött, semmi említésre méltó
-
#354423 Maximalis textura beallitasnal nalam szep sima minden (1080p).
Utoljára szerkesztette: Solten, 2015.05.20. 01:03:16 -
#354422 Mit fejleszt, megint valami gagyi mapot dobnak be, vagy ujabb gagyi premium tankot? Netan ujabb tankagat amivel cumizhatsz es grindelhetsz mint a bajnok? Harmincnyolcadik szovjet tervrajztankot? Valami uj idetlen jatekmodot? -
Angelus1991ster #354421 Csak meszes gödröt érdemelnek, többet nem. Az aw-el csak a modern tankok miatt fogok játszani, persze borítékolható hogy azok is gödörbe való módon viselkednek,(bár remélem nem fosnak ki magukból AW: battleships-et és repülőset, na meg emmirekkellő kártyás baromságot.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mit csinálsz a pedofillal? ha gyereket molesztál? Kivégzed annak rendje módja szerint.Ezt kell tenni a szargamingosokkal. -
Kryon #354420 Van egy olyan érzésem, hogy a WoT lesz a tankos játékok WoW-ja. Gyakorlatilag mindegy mit csinál a konkurencia, WG fejleszt egy kicsit a játékon és már jön is vissza a nép a régi jól megszokottba. Szerintem is az lesz, jönnek tier 11-12 a modern tankok, meg valami kis könnyítés a fejlődésben és már rögtön nem is lesz annyira vonzó nulláról kezdeni a grindet AW-ban. -
#354419 Csillagrombolóm nincs, a többivel - artyval főleg - meg elég unalmas a játék, kivéve talán a Foch. Biztos majd a tetves artyk miatt nem fogok játszani a kedvenc tankjaimmal -
TuskoMobile #354418 jah most néztem érdekes -
TuskoMobile #354417 rendszergazdaként kell futtatni meg felhasználói fiókodnak is lennie aszem vagy alaul pipa az összes felhasználói folyamatnak -
yossarianHUN #354416 Hiába próbálod kívülről erőltetni, nincs értelme. -
TuskoMobile #354415 Elvileg kéne legyen 2x 4x 8x 16x stb.. ne a lancher.exe-t próbáld hanem a wot.exe-t /programbeállítások
-
pecaboy #354414 Szívesen, de a képet nem én készítettem, csak loptam a netről :) -
TiborTamas #354413 Ha már statokkal akarsz dobálózni, akkor vedd a fáradságot és nézd meg rendesen, miről beszélsz. Ne csak azt lásd meg, amit szeretnél és amitől helyreáll a lelki békéd... :)
"Arty, arty, csillagromboló, Foch155, Jagd E100, Ojject 268. Csak olyanokkal, amiket általában a 10. percben spotolnak fel. Véletlenül se med, havy, amik elég könnyen fel spotolodnak."
Tier X-ben keveset játszom, mert jelenleg nincs prémiumom. TD-kkel kemény 358 meccset mentem eddig, arty-val 1158-at, med-del 1175-öt, heavy-vel 1168-at (tehát TD-ken kívül mindennel ugyanannyit). Attól, hogy tegnap éppen elvittem az általad felsorolt járműveket 1-1 duplázó körre, hátha sikerül a 6k dmg TD-vel, esetleg a 3 láncolós küldetés arty-val, még nem csak azokkal játszom... Mostanában általában csak a napi duplákra van időm a húzott tankokkal, esetleg egy kis mission hunt.
"Meg is értem, hogy neki nincs baja az artykkal."
Ha meglőnek, ugyanúgy szitkozódom, mintha bármely más tank lőne meg, csak én nem nyavalygok állandóan nyilvánosan miatta bármiféle értelem nélkül.
"Nincs ezzel baj, statisztika jó legyen az is fontos a wotban, kinek jobban, kinek kevésbé."
Eleinte fontos volt, de azóta nem érdekel, hogy el akartam adni az account-om (több mint 1 éve), ettől még továbbra is próbálom magamból kihozni a maximumot. Én bizonyítottam magamnak eleget, amíg a HUNS-ban játszottam, illetve rendszeresen ESL-eztem. Legnagyobb elismerés volt számomra, hogy egyszer Szakesz is át akart csábítani az Underdogs-ba (de visszautasítottam, mert szerettem a csapatommal játszani és nem vágytam többre annál, hogy megszerezzem a havi prémiumra szükséges aranyam minden hónapban).
Na de a lényeg: arty-val r.hadtul nem lehet jó statot csinálni (mondjuk relatív, kinek mi a jó), főleg 10-essel. 2000 wn8-at is nehéz tartani velük (legalábbis nekem). Az összes arty-t kihúztam és csak néhány olyan van közöttük, amikkel a jelenlegi 2446-os wn8-amnál jobbat tudtam elérni (megsúgom: egyik sem 10-es), a többi mind-mind csak rontja a statisztikáimat. Több mint 8k meccset mentem velük, ha ezeket levenném, szerintem simán meg lenne a global 3000 wn8 is. Szóval, ha statb.zi lennék, akkor nem arty-ztam volna ennyit, viszont te lehet tudnál velük statot javítani. ;)
"Belém szuper repeszpáncéllal 450-600-akat vernek."
Belém is, oszt'?
"Valaki kérdezte artyztam-e. Igen amcsi francia ágon 2 hónapja. Gusztustalan BA-val nyomtam, de nem kattantam rá a szerre."
Azért azt a 119 meccset low tier arty-kkal nem nevezném releváns tapasztalatnak, de ha megnézed neked is egyedül csak az AMX 13 F3 AM-el sikerült éppen tartani az 1100-as global wn8-ad, a többivel mind 200-600 wn8. A Battle Assistant meg semmit nem ér, én gyengébb köröket mentem vele, mint nélküle, ezért 1 héten belül le is töröltem a francba. -
Angelus1991ster #354412 Köszönöm szépen az elkészített képet. Ez az opció a priorítás szöveg alatt nálam nincs.
Win 7 Proffesional SP1-et használok.
Mindegy is. De mégegyszer köszönöm szépen. -
pecaboy #354411 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Win7-nél valószínűleg simán a folyamatokból érhető el:
-
pecaboy #354410 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Win7 és 8 oprendszernél van (másokon nem néztem), a "részletek" fülön. Jobb gomb a programon/folyamaton, és ott kell hogy legyen az "affinitás beállítása", a "prioritás beállítása" alatt.
-
bornofakone #354409 Hát ezt nem hiszem el komolyan....:D
5 csatája folyamatosan nincs arty a csatákban....(3 artyt kell kinyírnom), tegnap a gyújts fel 2 enemyt 1 körben v 1-t 2x....természetesen nem lett meg 10-20 csata alatt se.... Most 3 tankot gyújtottam fel 1 csatában.....ofc, fml srsly.....
Miért nem lehet azt megoldani hogy ha teljesítem a mission követelményeket 1 random csatában bejelölés nélkül, akkor csak kipipálódik...:D -
Angelus1991ster #354408 Affinitás beállítást a task managerben a folyamatoknál ( részletest is néztem) nem tudom beállítani. Nincs ott olyan opció.