World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
today’s advent offer for EU server includes:
- BT-SV + slot
- 27500 gold
- 30 days of premium
Price: 122,70 USD (99,99 EUR)
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
★★★★★
"Shit Happens", ez van. 😊
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
És mit látok ! <#conf>#conf> Egyedül vagyok . Eltűntek ők is ! <#csodalk>#csodalk>
<#help>#help>
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
A Wargaming vezetősége
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

" Nem voltak új események a küldetésben "

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Vagy biztos jó,amikor a táras WT beléd pumpál pár ezrest.
Igen, valószínűleg az arty csupán egy mesebeli tank, semmilyen valóságalapja nincs, sem a világháborúban, sem napjainkban nem használtak/használnak ilyen eszközt."
Először is van néhány óriási különbség az arty és a TD (+az összes többi tank) között: az artyval ellentétben utóbbinak korlátozott látótávja van és közvetlenül kell lőnie az ellenség gyenge pontjaira, tehát ellene van esélyed harcolni és visszalőni, továbbá nem tud belőni a fedezék mögé és ha ellövi magát, akkor számolnia kell a felspottolódással...
Másodszor pedig igen, az arty egész mechanizmusa (a szatellit nézettől kezdve az egylövésezésen keresztül az új csíter modig) mesebeli kitaláció, jelenlegi formájában semmi valóságalapja nincs.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"Az élet egyik legkegyetlenebb leckéje, hogy alkalmanként rá kell jönnöd, hogy a bolondoknak is lehet igazuk." - Winston Churchill Youtube csatorna: https://www.youtube.com/scheffTV
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Csak egy kérdés: mi a f@sz volt ez? 😄

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Nem hiszem, hogy az ilyen fajta megnyilvánulások illenek egy játék nyilvános fórumára.
Valamint ahogy nézem nemcsak leoltják, "jutalmazzák" is érte. Nagyon helyesen.
Mivel ez nyilvános fórum, mindenkinek jogában tetszése szerint véleményt nyilvánítani 😉
Akinek ez nem tetszik az lépjen túl rajta, számoljon el 10-ig vagy 1000-ig és olvasson tovább.
Én továbbra is azt vallom, hogy inkább 3 arty, mint 3 td (főleg tier 9-10-ben). 😊
Ja és szép kör volt, grat!
Igen, használtak önjáró tüzérséget, csak épp arra kurvára nem, amire a játékban szolgálnak. Nevezetesen tankokat kilövöldözni műholdnézetből, egy, esetleg két lövéssel.
Én azt hiszem, nem ilyen hangnemben beszéltem hozzád, szóval viszont is ezt várom.
Biztosan örül a kis szívecskéd, amikor kapsz egy T95-től vagy egy Borsigtól 800-900 sebzést úgy, hogy 100 méterről nem tudod felspottolni.
Vagy biztos jó,amikor a táras WT beléd pumpál pár ezrest.
Igen, valószínűleg az arty csupán egy mesebeli tank, semmilyen valóságalapja nincs, sem a világháborúban, sem napjainkban nem használtak/használnak ilyen eszközt.
Még egyszer leírom: én sem szeretem őket. DE! A játék neve: World of Tanks. És ebben a csúnya világban az arty-k bizony tanknak számítanak.
Utoljára szerkesztette: kisbesi, 2014.12.20. 22:16:39
Az arty nézet egyik megoldása lehetne a World of Warships kameranézete.
angelus1991ster.blogspot.hu
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
majd ha mesz meg 10k kort, majd te sem leszel ennyire boldog tolerans kisfiu.
amugy
kuravaegyszeru.. ha mar jatszik vele, tartsa meg maganak az eredmenyt. pont nincs belole rage. es akkor meg peticiot sem kell irni..
ha meg ezt ennyire nehez felfogni, akkor majd lesz kurvaanyazas.de akkor tessek majd szepen csendbenmaradni. ennyi.
amugy pont leszarna mindenki, es mar lepett is volna tovabb, de a kis lepke lekledet ez megvislete es tartod meg ezeket a habcsok eloadasokat.
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2014.12.20. 21:39:25
Ha nevetni akartok, ajánlom a ZSkategória blogot.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2014.12.20. 21:10:47
angelus1991ster.blogspot.hu
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Greetings Tankers!
We are happy to announce the release of the 9.5 update for World of Tanks.
The World of Tanks servers will be unavailable on 22/12/2014 from 03:00 to 09:30 UTC due to this update.
Thank you for your understanding and patience.
Roll out!
Your Customer Service Team
Received : 482 925
Spent : 30
Ünnepelek...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
cyka blyat
bár a SU-14-2 mégjobb 😄 gyorsabban tölt.... epic ez a 203mm
múltkor E-50-et kaptam ki egylövéssel 😊 valahol a motortető körül csapódott be a lövedék 😄
gold ammoval meg már egyenesen OP az arty 😄 mellélősz 5 méterrel és akkor is bead 4-500 sebzést....
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Ok, nyújtsatok be petíciót a WG-nek, hogy ti itt a Sg fórumon fel vagytok háborodva, minden nap megy az anyázás stb. és vegyék ki a tüzéreket a játékból.
Biztosan ki fogják venni... Sok szerencsét<#wave>#wave>
(Részemről befejeztem)
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"