A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
pecaboy #353384 Üdv!
Milyen előnyökkel jár, ha utólag teljesítem az egyes küldik másodlagos feltételét? Megkapom érte a másodlagos jutalmat? Csak mert egyet megcsináltam, ki is írta (szerk: a meccs végén a teljesített feladatoknál, a "Győzelem" felirat, kapott kredit, xp stb. alatt), de se a kiírást (szerk: a külön ablakot a küldi teljesítéséről), se a plusz kreditet nem láttam sehol. Mondjuk lehet, h megkaptam, csak nem írta ki... (?)
Inkább csináljam meg elejétől a végéig mindegyik küldi elsődleges követelményét, hogy meglegyen a négy tank, vagy érdemes először minden sorozat minden másodlagosát is megcsinálni? (utóbbi esetben tehát először a StuG4 másodlagosait is, és csak utána lépek a következő, T28 sorozatra)
Utoljára szerkesztette: pecaboy, 2015.05.10. 01:02:07