418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
pecaboy #354407 Ha már több mag...
Az mekkora poén már, hogy az előző konfigommal (core2duo) játék indítása után mindig végre kellett hajtanom egy rituálét +5-10 fps-ért cserébe, hogy meglegyen a 30-35 :)
- alt-ctrl-del
- feladatkezelő
- részletek
- wot exe fájlja kiválaszt
- jobb gomb
- affinitás beállítása
- mindkét mag elől pipa kiszed
- mindkét maghoz pipa visszarak
- feladatkezelő bezár
- vissza a játékba
És ez nem vicc, tényleg gyorsabban ment tőle a játék! De hogy mi benne a logika... -
yossarianHUN #354406 Még mindig nem értem miért hiszed, hogy a WG egyáltalán a közelébe fog menni a modern tankoknak. Ha az AW sikeres lesz, akkor a WG egyetlen fegyverténye az lesz, hogy másik érából származnak a tankjai. Ha az AW sikeres lesz, akkor az azt jelenti, hogy kijavította a WoT hibáinak nagy részét, ergo a WoT hülye lesz majd rápróbálni a modern tankokra, és a saját pályáján megverni azt az AW-t, épp azután, hogy az a saját pályáján verte meg őt. -
Angelus1991ster #354405 Ezt a tajgetoszmenekültet de rühelem. Mr. Belterjesnek hívom. -
Angelus1991ster #354404 És még hány meg hány konkurenciának kell megjellenie, hogy a nagyszerű World of Tanks-ot a wg fejlessze is, mert méltatlanul háttérben van.
Ha az AW nagy siker lesz ( mert a WT is már 50-80 ezer játékosnál tart), akkor a wg kidobja a picsába az eu ágat és behozza a modern tankokat.
(wg-s módszer szerint azt tippelem: ha van egy t10-es medet akkor fejleszthetsz magasabb szintű medet, ha artyd - akkor a magasabb tierű artyk fejlesztésének blokkolása oldódik fel-- meg ilyenek) -
#354403 -
pecaboy #354402 Mmgen, én is hasonlóra jutottam a neten utánanyomozva. Alap grafikamódban van élsimítás, fejlesztettben meg csak az FXAA. Olvastam olyanokról is, akik csak az élsimítás miatt veszik vissza alapra.
Eddig én is alapon+élsimítással játszottam gyenge konfiggal, csak most fejlesztettem a gépet, ezért szeretném a maxot kihozni, de ha nincs, akkor nincs.
Láttam valami progit is, amivel vagy működne, vagy nem, de sokan írták rá, hogy sokszor fagy tőle a játék, szóval szerintem felejtős. -
yossarianHUN #354401 Én is valami ilyesmire számítok -
Angelus1991ster #354400 Majd amikor az AW kijön, akkor akár minipatch formájában is kiadják azt a többmag opciót. -
yossarianHUN #354399 Nincs normális élsimítás a WoT-ban. Majdnem olyan arcpirító, mint a több mag kihasználás hiánya, de ez van. Egyszer kérdezték Q&A-ban hogy lesz-e valaha, az volt a válasz, hogy "it's done when it's done". -
pecaboy #354398 Próbáltam a vezérlőpultban, de hiába állítom át, nincs élsimítás. -
#354397 nem megy nekem se -
#354396 én is csak a t28ig mentem el, a legénység miatt, most meg be van kapcsolva de nem is tudom általában mi a küldi -
TuskoMobile #354395 Teszt szerverrel mi a helyzet most? Működik?
Mert nekem fail to connect server.... ír ki :(
Utoljára szerkesztette: TuskoMobile, 2015.05.19. 21:39:17 -
yossarianHUN #354394 Object 777
Várhatólag CW reward. -
Na ez is meg van ...
-
#354392 Nekem is biztos meglenne pár kör alatt vele - amilyen OP a páncélja - de a béla még 195k xp sajnos. Az E100-nak túl sok hp-ja van, Maus nincs (de amúgy is túl sok a hp-ja), IS-4 könnyebben átlőhető és túl sok a hp-ja, szal marad az IS-7.
Na de közben meg is lett a küldi, az összes létező istennek legyen hála. Már annyira idegesített ez a szar, h a berendezés kezdte megsínyleni a dolgot és már az agyvérzés határán voltam, de tényleg.
Ensken beálltam oda ahova az IS-7-ek CW-n szoktak, tudod északról az ablakba. Ott csak a torony látszik ki és reménykedtem, h páran rám lőnek, de erre konkrétan nem számítottam, mivel az ellennél a top tierek nem voltak rossz játékosok. Szerencsére "belebotlottam" egy narancssárga borsig professzorba, ő egyedül a túloldalról csinált nekem kb. 3k lepattanót. A maradékot meg egy T57 2 lövése szintén toronyba, egy IS-7 2 vagy 3 nullása a láncba és a végén egy T92 AP lepattanása!!!!!!! hozta össze. Persze a másodlagos még véletlenül sem lett meg, szokásosan a retard csapat miatt. De már tényleg nem is érdekel, végre csinálhatom a 15. küldit, ami sokkal könnyebb ennél és lesz legénységem az AMX30-ba. Mondjuk most ez nekem jó volt, de az ilyen borsig féle playerek tényleg nem fogják fel, h hiába lő az IS-7 tornyára akárhányszor, az életben nem fogja átütni még golddal sem?
Én asszem a 3 kislány után be is fejeztem a küldiket, mert engem annyira frusztrál és stresszes/ideges leszek tőle, ha max. 10-20 csatán belül nem sikerül egy-egy mission, h az már kb. az egészségemnek is megárt. Obj 260 (CW/SH miatt is) lett volna a cél vagy T55, de ennyi szenvedést nekem nem ér meg egyik sem. Teljesen felborítja a normál játékomat, ebből kifolyólag hamarabb kilőnek vagy csinálok olyat, amit sosem szoktam. Ez pedig sosem vezet jóra, egy pozitív visszacsatolás gyakorlatilag, aminek még több bosszankodás csak a vége. Nem mellesleg teljesen szétcseszi a statomat. Ezután is be lesznek aktiválva a küldik, de a csatában nem törekszek kifejezetten arra, h teljesítsem. Ha sikerül jó, ha nem, akkor nem. Egyébként is a küldik nagyobb része - a "random", csapatok, mapok stb. miatt - elég irreális és én nem vagyok hajlandó kötelezően olyan tankokkal menni, amivel éppen nincs kedvem és a külditől függően 10,20,30 vagy még több kört.
-
TuskoMobile #354391 ha eltalál jobban jársz mert védhet a páncél ha vastagabb részt kap el xD vicces nem? -
TuskoMobile #354390 nvidia control panel már ha nv-s karid van vagy talán cataliston is van -
Userx2 #354389 Nézd meg mivel játszik TiborTamas T10-ben és kövesd a példáját. Arty, arty, csillagromboló, Foch155, Jagd E100, Ojject 268. Csak olyanokkal, amiket általában a 10. percben spotolnak fel. Véletlenül se med, havy, amik elég könnyen fel spotolodnak. Meg is értem, hogy neki nincs baja az artykkal. Nincs ezzel baj, statisztika jó legyen az is fontos a wotban, kinek jobban, kinek kevésbé. Belém szuper repeszpáncéllal 450-600-akat vernek. Valaki kérdezte artyztam-e. Igen amcsi francia ágon 2 hónapja. Gusztustalan BA-val nyomtam, de nem kattantam rá a szerre. Szeretek T10-ben játszani, mert nincs +2 tier, de nem fogok fröcsögni a témán. Csak néha úgy felböffen. :-) -
pecaboy #354388 Üdv!
Érdeklődnék, hogy lehet-e valami normális élsimítást használni a játékban "fejlesztett" grafikán. Az FXAA ugyanis szerintem egy túró, sok mindent elken, az éleket meg majdnem úgy hagyja, ahogy volt.
Az "alap" grafmódban van normális antialiasing, viszont ott értelemszerűen sok más grafikai elem hiányzik.
Eddig a legjobb megoldásnak azt találtam, hogy játékon kívülről beállítom a kártyához az FXAA-t, a játékban meg kiveszem, de így se az igazi.
Van valami trükk, amivel (esetemben nvidiás kártyához) be lehetne állítani multi- vagy supersamplinget? -
András77 #354387 Ezek nem prém tankok, pontosabban legénység képzésre jók csak, de nincs emelt kredit hozamuk, szóval az is6 szintje bőven jó lenne ezeknek is, szerintem.
Én ebben a történetben is a szok(p)ásos WG féle csököt érzem, mint a type59 történetben, hogy márpedig aztán soha nem lesz újra eladó (de a pz ii J az persze jöhetett, no more comment). Eleve a type59 egy jó tank, de egyáltalán nem OP a mostani tank felhozatalban és aranyesőben, gondoljunk csak arra, hogy egy bulldog a seggébe kerül, mi történik vagy egy t49 seggbe durrantja közelről? Amikor bejött a type, még lehet, hogy op volt, de mára elkopott az előnye.
Ha attól f.snak, hogy túl sok lenne belőle hirtelen, akkor meg ilyen bajnokok csomagjában kéne bedobni, a szok(p)ásos 99 eur áron.
Ez a WG féle csök azért megjelenik, márpedig nem lesz, mert csak, mert mi azt mondjuk. Mondjuk akárhogy is, nekem pénzem tutira nem lenne egy type-ra, szóval csak mint elvet írom le, de nem lennék érintett. A Rudy-t is kb 4-5 havi "játék" pénzemből vette, előrehozva a vásárlást, de már ez is nagyon karcolta a lehetőségeim határát. -
Simulacrum #354386 Nekem is furcsa ez. Sose jártam CW-n, nem tudom milyen, de gondolom full arannyal megy. Lehet ehhez kell némi zsé az ott játszóknak, bár gondolom egy kisebb klán is keres annyi aranyat, hogy abból tudjanak a tagok prémium fiókot fenntartani.
Az biztos, hogy ilyen tankokat, amiket ott meg lehet szerezni nem egyszer láttam már sárga játékosnál, sőt olyan sárgánál is, akinek a WN8-a még 1000 se volt. Ebből arra következtetek, hogy szinte hozzávágják a CW-n indulókhoz.
Nekem csak az M60 kellene az eddig kapottakból, de összességében egyiket se irigylem tőlük. -
Angelus1991ster #354385 Amúgy is szinte megszerezhetetlenek, IS-6-nál 7 nemzet * 100xp volt.
T10-es prémnél lehetne 150k xp *7.
Object 907 - 22.500 arany
VK7201K - 22.500 arany
M60 - 22.500 arany -
András77 #354384 Ezt én se értem, mi ebben a jó a WG-nek, tehát úgy értem, nekik több bevételük lesz azáltal, hogy több embert csábítanak a CW-re ezekkel a tankokkal? Szemben mondjuk azzal, hogy bedobná egy jó kis xp grindbe, ahol tömegével vennék a vérpisták a prémium előfizetést, mert még azzal is nehéz nekik összehozni az elvárt xp mennyiséget, vagy a szok(p)ásos token rendszer.
A grind és a bevételük közötti egyenes arányosságot értem . A CW erőltetésének a fontosságát ellenben nem. Ezzel nem azt mondom, hogy ne kapjanak spéci tankokat, legyen, de 1-1,5-2 év után simán be lehetne ezeket dobni egy sima grindbe is, addig már beleunt mindenki ezekbe és azt sem hiszem, hogy bárki is azt mondaná, hogy nem megyek CW-re mert 1-1,5-2 év múlva majd kigrindelem a tankot.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.05.19. 19:34:45 -
Angelus1991ster #354383 Wg logika, amit sosem értünk meg.
Csak egy kicsit felcseszett, hogy itt a morfológiailag különleges tank ( másoknak 113 klón , de nekem nem) és cw tank ahelyett hogy IS-8-ból kifejleszthető lenne.
Akkor már legyen a cseh ág cw köteles, hogy jobban csesszék fel az agyam. -
Oddball29 #354382 Aranyért csak érdemes CW-zni, csak ha top 10 klánban vagy. A többinél az csak zsebpénz. -
Oddball29 #354381 Amit eddig adtak, azok közül az Obj 907, ami nem hangárkirálynő. -
András77 #354380 Én azt a részét nem értem, hogy szerintem akik aktívak a CW-n, azok általában elég jól kapnak aranyat a rendszerből és tényleg csak sejtés, de szerintem ezek b.sznak fizetni, ellentétben a sok mezítlábassal, akiknek nem jön az arany máshonnan, csak ha megveszik.
Szóval én se értem ezt a részét, bár bízom benne, hogy nem síkhülye ehhez a WG és pontosabban látja ezt a dolgot, de szerintem a CW játékosokból minimális bevétele van, összehasonlítva a nem CW tömeggel.
Innentől meg én sem értem, hogy miért kell elzárni a fizető tömeget bizonyos tankoktól, nem mintha annyira kéne bármelyik is, de ha lenne valamiféle grind, akkor persze van olyan, ami érdekelne, de a WG hozza a szokásos formáját és nem lesz, csak így lesz, csak ez lesz meg az lesz stb.
Ilyen régi CW tankokat, mint m60, vk72 simán be lehetne dobni szerintem, mint grind, alig látni belőlük csatában, akkor meg mégis kit érdekelne, hogy ők "kemény" CW-n szerezték meg, a kis vérpista meg kigrindelte, esetleg megkaphatnák a teljes árát kreditben azok, akiknek megvan. -
#354379 cw-n sokkal könnyebb volt megszerezni, mint maratonossal -
Angelus1991ster #354378 Nem az érdekel.
Az , hogy csak úgy fossák ezeket a tankokat a cw-seknek. T23E3, VK7201H, Obj 907, M60, IS-5.....121B és Obj.277. T23E3-at marathonos missziót igazán csinálhatnának belőle. -
Kryon #354377 Ennyire nem CW-znek az emberek? Rövid időn belül ez már a 2. tank amit bejelentenek nekik. -
Oddball29 #354376 Attól a dpm-től és a 3 fokos gun depressiontől azért nem sivalkodnék így. -
Angelus1991ster #354375 WG magyon akarja, hogy az AW-nak nagyobb játékosbázisa legyen?
Miért nem adnakki egy komplett ágat csak CW-seknek, meg kurva időmilliosomosoknak. -
Angelus1991ster #354374 Szargaming rohadj meg.
http://ritastatusreport.blogspot.hu/2015/05/object-777-on-supertest.html -
#354373 VK-val asszem 1 v 2.ra összejött az a küldi -
lexlutor #354372 mellolem egy fv csillagrombolvan jatszottak el ugyanezt. egy lovesre elparolgott az osszes 2k hpja.
orult neki!
szoval meg eleg jol megusztad :)
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.05.19. 17:46:30 -
#354371 Még nincs VK-m. -
#354370 Az úgy aucs. VK-val biztosabb. -
#354369 Tegnapi első meccsem harmadik perce:
Utoljára szerkesztette: McFrost, 2015.05.19. 17:05:06 -
#354368 260-t szarom le, 170 kellett volna (T28 küldi).