A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
yossarianHUN #353346 Megelőző karbantartás és biztonságos elhelyezés is van rajta, de halottnak a csók. Az oldala bár nincs annyira ammóval kitömve mint a Conqueror/Caernarvon párosnak, de 5-ből 2 bekapott lövés így is sárgítja a lőszert, ami sidescrape-nél nem kell ecsetelnem mekkora öröm. Tegnap mikor megvettem, 5 meccset gurultam vele, ebből 3-ban gyújtottak ki, az egyikben kétszer.
Popeye: Én sem vagyok 300 méterre a fronttól, pont azt írtam, hogy nem is lehet (csak kéne). A sebzés meg többé-kevésbé nekem is meg szokott lenni, mert a DPM-je elmebeteg, de ez nem változtat a tényen, hogy a csata alatt végig HP-ból kell megélni, ami számomra egy tízes heavynél elfogadhatatlan, és az endgame 1v1, 1v2 szituációkban 10-ből 9-szer végzetes. Arról nem is beszélve, hogy ha mondjuk 2 heavyvel állsz szemben, habozás nélkül rádmásznak, mert tudják hogy simán átlőnek, és a 400-as alfának nincs sok megállítóereje. RoF-fal meg ilyenkor nem mész sokra, mire a harmadikat lőnéd úgyis kifiléznek.