World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Oszt van e a játékban agy nélküli SS zászlóalj aki körbe körbe rohangál a furyd körül amíg legéppuskázod őket? 😊

eddig ez a legjobb az advennaptárban szerintem:

Fury+slot+full legények+5 barakkhely+4200 gold = 30€

be is figyelt a garázsba<#finom>
Utoljára szerkesztette: 99lufi, 2014.12.20. 11:42:25

"a hülyék a másik oldalon vannak"

voivod32
A helyzet fokozódik. Természetesen. Mert szabadnapos vagyok, és lenne időm játszani. Amikor 5 körre van időm, akkor ötösével jön a kill...

Csaták: 6 (10) (60.0%)
XP: 6 730 (673)
Szabad XP: 329

Ölések: 2 (0.2)

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Gyengébb gépre való texturapackkal vagy más FPs növelő varázslással meg tud dobni vki?

voivod32
Csaták: 4 (7) (57.1%)
XP: 4 896 (699)
Szabad XP: 240

Ölések: 2 (0.3)

Tévedtem. Nem lehet megcsinálni ezt az eventet.

mijki
Eléggé kivettem a részem a csatából...
REPLAY

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Jó na, költői érzékeltetés volt😊
Persze, hatan kéne ledarálnunk három tankot, de közben a bagázs másik fele befoglal. Arcpálma. Az artyk persze itt is vízbe ölik, meg kilövik magukat, ha szorul a hurok. De hogy egyáltalán minek artyznak a büdös görények... Itt lenne az alkalom, hogy következmények nélkül, a képességeiknek megfelelő ellenfelekkel játszhassanak normális tankkal. Még a goldot is spammelhetik orrba-szájba. De nem. Nekik tízes arty kell. Azt megértem, hogy ha öt kör erejéig ki akarja próbálni Béla, hogy melyik tízes bokorbaszót vegye majd meg CW-zni, de nem, minden körben van legalább 4, de inkább 5 arty oldalanként. Még a végtelen lehetőségek szerverén sem tudnak kiszakadni a 8 bites kis műholdvilágukból.
Sunsetjoy
Ez a baj, hogy élesen sem ragadnak meg T3-ban, nemhogy tesztszerón 😄😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

patchaou
Azt bírom a legjobban, amikor teszten befoglalják a bázist... meg nooboznak össze vissza mintha számítana bármit is a végeredmény 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

nyugi, a chirivel sem fog sokat valtozni a dolog 😊
Persze. EU-ról sincsenek sokan, amcsit meg csak mutatóba látni néha, még éjjel is, amikor indokolt lenne. Egyébként eszméletlen retardparádé, aki azt hiszi éles szerveren sok a hülye, az menjen fel tesztelni egy félórára. Élmény. Persze nem meglepő, elvégre minden T3-ban megragadt Lajcsika beszabadul a T10-ek világába, hogy aztán hármas szakaszban, két másik Betcset artyval csapkodja ki nyáladzva az embert a Masuból.
voivod32
Ez a Chi -To , überszopató! Egyszerűen, nem emlékszem olyan csatára, amiben minimum egy tierrel feljebb ne rakott volna, de leginkább Tier 8 ba. Topként, még nyomokban sem.

Ahogy látom teli van a szerver oroszokkal. 😄

★★★★★

Azért minden teszten levonom a következtetést, hogy nem nagyon van olyan tízes med, amivel ne lehetne szinte minden meccsen durván aprítani. Mondjuk az FV-t még nem mertem megpróbálni, meg nincs is már ingyégold a legénységre.
Sunsetjoy
A gyűjtőktől várják a bevételt, az van .D

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Pz III ausf K ( 7,5 cm-s ágyúval ) és M4 kiegészítő páncélzattal, és most jön még egy tier 5-ös prémium.
Mi van itt kérem szépen? Prémium tankok csak úgy önlenek az elmúlt hónapokban.

angelus1991ster.blogspot.hu

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

popey8
<#vigyor2>

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Egy vérbeli artista nem adja, fel, ha veszve látja a helyzetet akkor sem. Az tévhit, hogy vízbe vetik magukat vagy kilövik saját magukat 😊

Érdekes figurával akadtam ma össze.
Kép
Jelentették botnak, ehhez képest elég kellemesen eltársalgott mindenkivel. 😊
Kitartásának meg is vannak T10-es gyümölcsei (44k csata, 262 wn8. Type59-cel 8.6k csata 499 avg dmg.).

Milyen megfontolásból játszik valaki teszt szerveren stock tankkal?
Silent nerfelték az accuracyt előre vagy mi fene? Mindenhova mennek a lövedékek csak középre nem.
Raktam már a mutáns M6ra egy feliratot, azt hiszem remekül illik hozzá a szöveg jelentése 😄

WoT: Nishizumi77

Azért pofátlanul OP ez a T57. Gyakorlatilag ha az ember az egész meccsen végig hülyéskedik meg komolytalankodik, akkor is simán összejön vele 3-4000 sebzés.
Most nézek egy orosz stream-et, a srácnak 89000 aranya van. <#guluszem1>
agyfasz ami most megy.. tier9-10ben csupa csupa 800 effes hulladek..
oneal1
<#eljen>

!Forza Ferrari!

McFrost
Minden első csatának ilyennek kellene lennie 😄
Nashorn

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Nem hiszem, legalább is a Feladatkezelőben nem látok futni semmi furcsát és indításnál se indul el semmi aminek nem kell.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Sunsetjoy
Jaja, ismerős gépére múltkor egy bitcoinminer került fel, "tetszett" a játékoknak, meg a gépnek... csak azt tűnt fel, hogy folyton összezuhant a dwm.exe.

patchaou
Nem települt fel valami cucc a gépre ami a háttérben "dolgozik" ?

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Ráemelek, nekem egyik napról a másikra eltűnt 10 fps a játékból. Eddig 35-40 volt, most 25-30. Bár néha leesik 25 alá is. Élmény így játszani.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

patchaou
Nálam full képernyőn nem hajlandó futni... ablakban pedig fejlesztett graffal a sniper nézet (csak az) olyan volt mintha füstüvegen keresztül néznék, normállal viszont semmi gond nem volt. A legutóbbi driver frissítésnél pedig ez megszűnt. Viszont még most sem tudom full képernyőn futtatni.

Kamionosjoe - azért mert kellet a hely 3 olyan mapnak ami már eddig is bent volt más skinnel 😊
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2014.12.19. 17:56:13

"it was mentioned they’d focus on AOE DPS instead of RNG oneshots"

Szóval nem a műholdnézeten akarnak variálni, hanem az arti mechanikáján. Majd szépen az lesz hogy nagy rof mellett kapod messziről a néhány százas pofonokat aztán előbb utóbb majd csak elfogy a hp-d. Ez az arti... Ha már ennyire másolják a WoT-ot miért másolják le vele együtt a hibákat is? Balfaszok... Kipróbálom, ha ott is ugyanaz lesz mint itt ebben a játékban akkor nem fogom erőltetni a témát. Eleget tankoztam már a wotban, hogy ne ájuljak el valamitől ami végül is már modern korban zajlik és egyébként a pve, meg fejleszthető zsoldossereg koncepció miatt kifejezetten érdekesnek tűnik...

Mnemomic
Grat kb ilyen teljesítmény kell egy győzelemhez..látom nálad is elég sokan alig sebeztek valamit op tankokban.

Mnemomic
Na 18 meccsből 7 győztes a mai nap...2273 wn8 mellett. Totál idióták leginkább az én csapatomban de az ellenfél se sokkal jobb, mindig az számít hol van több értelmes játékos. A csapat fele általában 0 sebzéssel elhullik, hogy mit csinálnak fogalmam sincs. Ha meg totál bénák mindkét oldalon akkor az arty kicsinál, mert rám utazik, aztán a többi idióta eldönti hogy mi lesz. Hameg tudnék sebezni mert nincs arty akkor mindenről pattanok.

Ez az rng tuti a meccsek befolyásolása miatt van csak a játékban. Szerintem lagok is azért vannak mert azon is dolgozik a szerver közben. Tudom, lehet ez hülyeség én se hittem de időnkét hajlok erre.

Solten
Mert a seggukkel gondolkodnak.
Utoljára szerkesztette: Solten, 2014.12.19. 16:56:49

Saor Alba

Solten
Nezd meg hogy vsync-el is csinalja.

Saor Alba

A Port nevű mapot nem tudja valaki miért vették ki a játékból? Nekem egyik kedvenc pályám volt régen. :/

★★★★★

Szép szép, de tuti csaltál! 😄
GabeE3e
Egyik legjobb köröm vele:
(így gyorsan halad a wz mission)😊

ReplayOBJ140 9k+dmg
Utoljára szerkesztette: GabeE3e, 2014.12.19. 16:43:55

There is but one rule: Hunt or be hunted.

kabel15
Hearthstone al próbáltam, de az tableten is elmegy, azzal nincs semmi gond. Az az érdekes ha átrakom Normálra a képi beállításokat, fejlesztett helyett akkor nem vibrál, de akkor mindent levesz a minimumra kb. HD filmeket is viszi youtube is rendben van, esetleg megpróbálom rákötni a tévét HDMI-n hátha nem csinálja.

BattleTag: kabel15#2672

patchaou
Vagy csak megint a wg baszott el valamit 😊

kabel15 - nem akarom az ördögöt a falra festeni, de az hogy valami új, még nem jelenti azt hogy hibátlan is 😊 Fordult már velem is elő hogy teljesen új cuccról derült ki hogy hibás. Más játéknál nem csinálja? Próbáltad a monitoron a hertzet állítani esetleg?

Nekem azt csinálja, hogy csata alatt vízszintes csíkok jelennek meg, amik azután eltűnnek. Lehet ua. az jelenség, mint a tied. Nekem AMD 7870-em van, azaz úgy tűnik nem a VGA tipusától függ. Lehet valami beállítási/megjelenítési hiba.

Zegi Norbi HUN
Én azért még reménykedem 😊 Béta óta sok idő telt el, de még mindig tetszik 😊 Csak a WG erőltetné már meg magát kicsit 😄
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2014.12.19. 15:51:28

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

ha jol remlik az heavy kuldetes.
joe662
Visszavettem a Jge100-t,már emlékszem miért is adtam el anno <#wilting>
Viszont aZ iM hez lehet jo lesz,menyi felfogott sebzés kell?Td-vel is ér?

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

kabel15
Tegnap került bele egy Asus GTX 750TI. Nem hiszem hogy rögtön baja lenne, Elvileg a legfrissebb driver van fent, azon gondolkodok lehet ekfelejtettem direct x et felrakni, újra rakom hátha ez volt a baja, nagyon remélem.

BattleTag: kabel15#2672

szerintem kezdj el gondolkozni, milyen videokartyat vegyel majd ehelyett..
..de elso korben egy driver frissites?
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2014.12.19. 14:41:55