banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• sempike
    Nagyon szarul adat a WOT ma. A lövések zöme el sem találta az ellent, a többi meg pattant. Az első tucat meccsemet úgy vesztettem el, hogy a piros csapatból max 1-2 tank hullott el. Erre jön egy ilyen meccs, és ez az amiért nem lehet abba hagyni ezt a játékot még akkor is ha tudjuk hogy szar az engine, szar a spot rendszer és egyre gyakrabban találkozunk ghost shellekkel:

Az első percben csapattársak megindultak libasorban középen, még spotolni sem tudtak mire kivégezték őket.
    Szóval kb. a harmadik perce 3-an maradtunk a teljes piros csapat ellen (3 vs. 15 az álmos könyv szerint nem jelent jót).
    Nyertünk :)
    Az utolsó percben egyedül maradtam 2HP-val egy full HP-s BDRGB ellen akinek a foglalása 96%-nál járt. Majd összexartam magam az idegtől, de végül kiszedtem :D

A képen látszik, hogy csak 14-tankot szedtünk ki egy összezúzta magát a nagy igyekezetben

Utoljára szerkesztette: sempike, 2015.05.07. 22:06:54