banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Én csak azon gondolkodom, hogy engem pl a medálért kapott plusz xp meg kredit valahogy nem vigasztal meg. Lehet, hogy kéne, csak én már hozzászoktam nem tudom. Lehet viszont bármilyen sz.r is a csata, ha sikerül egy IM, akkor jobban érzem magam. Ezért gondoltam, hogy ne (csak) plusz kreditet vagy xp-t kéne adniuk ilyenkor, hanem valamiféle küldetésbe csomagolni, hogy kis ajándékot adnának, de 10,100,1000,10000 stb ilyen csata után mindig valami komolyabbat. Ha nem gagyi szinten húznák meg a határt, akkor nem lenne rossz egy ilyen rendszer szerintem.

Elkezdem én is azt a rendszert, ha arty mocsok RNG-vel szed ki, akkor riportolom. Értem, hogy az RNG a "hibás", de az RNG-t nincs hol feljelenteni, marad az arty. Westfield-en a házaknál spotoltak egy lövés után, megyek le a dombon teljes sebességgel, erre egy bishop! rámfordul és kilő. A bishopnak elég gyenge az arc-a, úgyhogy fordulnia kellett, biztos, hogy oda nem fókuszált, mert máshol voltak a tankjaink, sunnyogtam a házak között és nem spotoltak előbb. Ez mocsok nagy RNG, hát riportolom Ha egy helyben állok sokáig és úgy szed ki, akkor azt elfogadom, de ilyeneket nem, instant riport lesz innentől.