banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Ezért gondolom azt, hogy fel lehetne javítani a játék koncepcióját. Nehéz pontosan megfogalmazni, de valamiféle másodlagos küldetéseket kellene minden csatához rendelni.

Arra gondolok konkrétan, hogy van ugye az IM és ha megcsinál az ember egy IM küldetést, akkor még a lexarabb csata sem frusztrál annyira, mert legalább valamit elértem.

Mondjuk lehet, hogy pont elég az IM, nem tudom, de valami hasonlót bevezethetnének minden csatára, hogy pl ha kilősz három ellenfelet, akkor kapsz egy szép képernyőt, hogy ügyes vagy és kapsz 1 kis javítót mondjuk. Ha belelősz legalább 1x a foglaló ellenfélbe, akkor is kapnál valami dícséretet. Nem totálisan pitiáner dolgokra gondolok, szóval nem úgy kell elképzelni, hogy felgyorsítasz a maximum sebességre és akkor járna a jutalom, hanem valami szintet meghúzni, és ha pl sebzés, frag, foglalás, spot, assist eléri ezt a szintet, akkor valami külön jutalom. Ha ilyen jutalmakat összegyűjtesz, akkor meg mondjuk 10 után kapnál egy nagy javítót, ilyesmi. 100 vagy 1000 után meg komolyabb valamik.

Szerintem a frusztráció onnan indul, hogy van egy qrva szar csata, kiharcoltad a beled és semmi, még mondjuk medál sem. A WG-nek meg gyakorlatilag szinte semmibe nem kerülne egy ilyen rendszer, sőt a csökkent frusztráció jótékony a bizniccre is. Egy a lényeg, hogy ne legyen azért túl gagyi, tehát valami kihívás, de azért jobb játékkel elérhető szintet belőni. Ez a kis jutalmak rendszere, de ha sokat összegyűjtesz valami komolyabbat kaphatsz. Használják motivációra ezt illetve ehhez hasonló rendszert sok helyen.

A nap hülyéje, megtámad egy t67-el egy 1000+ hp-s tog-ot. Persze hátulról jött, de ráb.szott, mert kilőttem a matildát és rá fordultam.
    GyurmAti (11:13:20) idiota noooob a rákos anyádat
    mrkts (11:13:42) debil idióta
    mrkts (11:13:51) megtámadsz egy majdnem full hp-s tog-ot
    mrkts (11:13:56) aztán csodálkozol
    mrkts (11:14:01) tanulj idióta
    mrkts (11:14:06) vagy hülye maradsz
    GyurmAti (11:14:36) gyere megmutatom milyen a játék
    GyurmAti (11:15:50) kis tanult nyomorék
    GyurmAti (11:18:08) na mi van beszartál buzika :)
    GyurmAti (11:18:35) bazd szájba anyádat nyomi ;)
    mrkts (11:25:10) tehetsz egy szívességet