A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Jogos, és igazad van. Hosszú távon idegörlő lehet (sőt, nekem is az volt, amíg érdekelt a WN8), és tudom, hogy nem mindenki tudja felvenni a "leszarom" pózt. :) Tarts pár single gamet, és vezesd le ott a feszkót, jobb nincs sajnos.
Ez kb. az a kategória, hogy nem minden pályán lehet artyzni, vagy spotolni, esetleg heavyvel érvényesülni. Ugyanígy nem minden módban lehet minden csatában érvényesülni, sajnos.
De ez a koncepció hibája, és nem a játékosoké, szerintem, egyszerűen csak kellene valami minimális skill MM, akár huszárvágással teszem azt pl. 5000 PRnél. Ugyanúgy, ahogy az IM PvP-be való bevezetése is hibás koncepció. AW jobban meg fogja oldani a PvE-vel, és talán ezek a lükék is váltanak majd. Kíváncsi vagyok, mi lesz az őszi durranás. :)
Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.05.05. 10:33:23