banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Ja, pontosan, saját spot kell legyen. Tulajdonképpen eddig kb 10-15 olyan esetem volt kb 70-80 csatából, amikor meg lehetett volna, nagyobb szerencsével, úgy értem, hogy 1-2 artyt spotoltam, 1-2-t lőttem, az első arty kiszedett autoaim-el stb és ebből kb 5 olyan esetem volt, amikor másodpercen múlt vagy nagyon kevésen, mondjuk mellé ment egy lövés. Szóval meg lehet ezt csinálni nyilván, de elég sok mindennek pontosan úgy kell történnie, ahogy, ne legyenek felspotolva hamarabb, ne legyen sok báziskemper agyhalott, ne szedjen ki az első arty autoaim-el, ne érjen oda csapattárs előbb, ne lőjek mellé. Borzalmas szerencse függő küldetés ez is.

Én tényleg azon csodálkozom, hogy másnak ez a küldetés nem jelentett problémát. Szerintem nehezebb, mint a 6k spot. Ahhoz megkapom a pályát és ha nem teljesen hülye a csapat, akkor kész. Főleg, ha 9.8-ban változtatják és a saját sebzés is beleszámít. Egy bulldoggal, jó körben 2-3k sebzésre lehet számítani, ehhez már "csak" 3-4k spot kell, ami nem kevés persze, de annyira nem is nehéz szerintem.