A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #353017 Igen, de nekem is kell spotolni, tényleg kezd idegesíteni. Az előbb felrohanok mines dombra, 2 artyt spotoltam, 1-t kilőttem a másikba belelőttem és úgy szedték ki. Megint ugye ment a f.szolás, a báziskemperek miatt nem tudtam megindulni. A harmadik arty egy fv304 volt, sejtettem, hogy a kő mögött lapít. Erre, amikor megnyílt a pálya a csapattársam, egy t71 előrerohan, mint állat és kb 1 sec-el előttem spotolta az fv-t. Az fv-t is kilőttem, de nem adta meg a küldetést, úgyhogy sajnos kell a spot is mindhármon, nem elég sebezni.
A faxom kivan ettől a küldetéstől, a rengeteg fogyatékos báziskemper meg az autoaim-es artyk miatt mindig, de mindig közbejön valami és a harmadik artyt vagy nem én spotolom vagy nem tudok belelőni, ami szintén kell ezek szerint. Az a dühítő, hogy már vagy 5. olyan eset, amikor tényleg másodperceken múlik a dolog, mert ha leküzdöm a bázis kempereket és az arty sem szed ki autoaim-el, akkor még mindig versenyt futok a saját csapatom rengeteg light tankjával is.
A mumus küldetéseket szeretem letudni az elején és ez tűnt egy g.cinek, be is jött. A 6k spotot már kb 3x megcsináltam közben, de ezzel nem haladok.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.05.04. 23:55:21