banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    A mai nap mindenki kiszabadult a felügyelet alól. Kv5 szakasz full arannyal, de nem rejtik el az R2D2-t. Utána lövöm az artyt, aki az eget bámulja, 6,91 sec a töltés az SP-n, az arty észbe kap, rám néz lassan és nulla célzás nélkül 340-350m-ről telibe kap. Előtte is ugye rámegyek az ellenfélre, elmegyek mellette úgy lövöm ki, nem állok meg és az arty becéloz és meglő ennyi idő alatt, sőt még a mozgás pályám szerint előre is lő. Fasza, komolyan mondom.

Megint megpróbáltam az LT-7-t spotolj 3 artyt stb küldetést, ami kezd már rohadtul idegesíteni, mert valami mindig közbejön. Most megint egy mocskos rohadt bot-ba futottam bele egy t34-85. Ez tényleg bot volt, meg sem mozdult, de autoaim-el lőtt, amikor rám látott. Nem volt nehéz kiszedni miután a 2 artyval végeztem, de ugye riasztotta a harmadikat és így a küldetés nem sikerült, hogy rohadna meg az ilyen. Megnéztem csata után és mivel 2x belém lőtt, 6. volt az xp listán, király.

Tényleg egy kérdés, mind a 3 artyba bele kell lőjek vagy elég 1-be, 2-be?
    Utoljára szerkesztette: András77, 2015.05.04. 23:05:42