banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Petko
    hát szerintem meg az arty sokkal élvezetesebb, de hál istennek különbözünk és ettől változatos a játék
    az elején a lichttraktorral próbálgattam a játékot, számomra geciszar volt, hogy nem kell hozzá célzáshoz ügyesség csak jobb klikk és magától céloz. már lassan egy évtizede játszok tankos játékokkal de mindegyikben megszoktam, hogy szépen elé kell célozni, és ha ebben jobb vagyok mint a másik akkor simán kinyírom... itt egyáltalán nem látom hogy bármi befolyásom is lenne arra mikor találom el, csak a szerencsén meg a tank paraméterein múlik
    csak azzal lehet operálni, hogy hogy mozgok

az artynál legalább van valami célzási ügyesség, hogy ha mozog akkor elé kell célozni

meg szerintem nem is unbalanced, mert engem ezerszer leszednek a gyors könnyű tankokkal azok akik megkerülik a frontot és gyorsan hátravágtatnak, az ellen nem tud az artys semmit se tenni, csak az a megoldás hogy csapatjáték van és valaki védi őket