A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #352972 Sikerült az m103-al a sebezz 3k-t nehéz tankba küldetése, de természetesen leloptak 2 frag-et is, úgyhogy csak 3-al zártam, a mellék küldetés nincs meg. Kb 30-40 csata óta próbálom megcsinálni, volt már 5,8k sebzésem E100-al, de nem volt meg nehéz tankos 3k, hanem mindenféle tankba. Jobban örültem volna, ha mellék küldetés is megvan, most viszont kéne a kredit, úgyhogy mehetek majd vissza javítani. Abban bízom, hogy kb 1 hónap és lesz t57heavy, azzal meg nem gond 3k sebzést kiosztani, főleg ugye ha elkapok egy nehéz tankot, akkor kitárazok bele, jobban lehet válogatni a célpontok között.
Egy kérdés, a foglalós küldetést szeretném következőnek, adjatok már pár tippet, kinek hogyan sikerült és milyen tankkal, mert ez eléggé kihívás, főleg, hogy 3k sebzés is legyen. Maximum azt tudom elképzelni, hogy letolok egy oldalt mondjuk az E100-al és megpróbálok foglalni, de már most látom, hogy ez nagyon durva lesz megint.
A másik meg a 3x pattintós, ami nincs meg. Lesz bélám, de csak kb 1 hónap múlva, lesz viszont t150-em pár napon belül. A t150-el van esély rá? A gond itt is inkább a 2k sebzés, mert még a pattintást talán össze tudom hozni, de hogy mellé ennyit sebezzek... nehéz lesz.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.05.04. 13:35:38