banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• popey8
    A tier4-es light tankok többsége scout besorolású (a képeden látható T-50 és Lucks is) és így +/-3-ban mennek, mint a magasabb szintű lightok. Van egy pár kivétel pl. az AMX40.

Besti: Köszi szépen megnéztem és ugyanazokat írtam át én is. Mondom van egy kis időm szopatom már magam ezzel a hülye configolással, hátha összejön:D Aztán nézegettem az újat meg a régimet, gondolkoztam, aztán rájöttem miket kell átírni, h a régi formában jelenjenek meg a számok. Próbáltam a tooltipet is implementálni és sikerült. Mutatja most már nekem is. Egyedül ezt (defaultBoughtForCredits) a funkciót nem tudtam még kipróbálni, h működik-e, mert még nem vettem új tankot. A beállítást/sort beleraktam a megfelelő xc-be, szal működnie kéne. Most jut eszembe a T1-ek ingyen vannak, kipróbálom azokkal:)

Szerk: Működik:)
    Utoljára szerkesztette: popey8, 2015.05.04. 10:42:56