banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Simulacrum
    Igen, még ismerkedem a géppel, most először fordult elő, hogy elfogyott az alaplőszer. Egyedül az egyéni küldetések alatt használtam el pár goldot, mióta megvan a T55A nem és később se fogok. Véleményem szerint minden szituáció megoldható gold nélkül, illetve alap fiók mellett nem szánok rá plusz kreditet. A HE a WTE100-ra és kistestvérére van ennyi. De jogos, ebből csökkenteni fogok az alaplőszer javára.

TiborTamas: Ez rettentő zavaró, én eddig azt hittem, hogy ez csak a butított grafika miatt van. Én nem fejlesztettet használok és minden a minimumon van. Gondolom fejlesztett, fullos grafika mellett nincs ilyen, hogy már nem látom a hegyet, de mégis belelövök. Vagy van ott is?