banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• vasasgabri
    Miért van az, hogy mostanában kv1-el 10-ből 4-szer 8-as tankok közé rak?
    Csak egyedüli 5-ös vagyok. Bármire lövök lepattan, nagyon idegesítő. Normál esetben még 7-es tankot is sebez de itt nem. 6-os tankok meg nincsennek.
    A másik ami érdekes, ha párbajozok egy kisebb tankal biztos hogy 5-ször kilövi az ágyúmat vagy a tornyot. Meg volt olyan hogy 50 méterről lőttem egy tank hátulját az egeret nem mozgattam és csak minden 3-ik lövés talált.
    Így nem igazán lehet wn8-at javítani. Szerintem mostanában nehezebb szinteket lépni mint két évvel ezelőtt. Tudom van sok béna tomátó de nem mindig az ő hülyeségük miatt kapnak ki a csapatok, hanem az ilyen szituációk miatt is. Láttam már unicumot is 0 sebzéssel igaz még csak egyszer. Ha őnekik nem jön össze néha akkor mit szóljanak a gyengébbek. Tényleg ki találhatnának valami megoldást hogy ne sorsoljanak össze tomátót unicummal mert az egyiknek sem jó. Max két szint külömbség lenne mint a tankoknál ami még teljesíthető lehetne, és talán a sok anyázás is kevesebb lenne, és nagyobb esélye lenne a tomátónak is elérni a citromsárga szintet. Egy pirosnak nem sok esélye van egy kék játékosokból álló csapat ellen. Ilyen csata csak felidegesíti, és nem ösztönzi őket. Ezalatt nem a madarakra lövöldözőket meg a tájban gyönyörködőket értem, hanem akik tényleg szeretnének tovább lépni.