banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• bornofakone
    én is sokat szenvedtem vele, de végül 1 másik küldetés miatt visszavettem a sherman-t (vmi ölj meg 1 nagyobb tierű heavy-t v ilyesmi), de léyneg h utána vele csináltam meg ezt a nagyobb tierű kigyújtós mission-t is.
    Az említett kv85-t, t150-t keresd vele, illetve jpz4. Jpz4 szemből oldalról, de legfőképp hátulról gyullad elég könnyen, és ég ahogy csak tud, de a legbiztosabb mikor a motort úgy találod el h a tank leáll, és nekem vmiért olyankor mindenképp gyulladt, ha nem elsőre, másodsorra mindenképp égett már szegény jpz4.
    T34-85m-el nem tudom mekkora az esély h összefuss 1 bulldog-al, de igen, ahogy már említették a bulldog ég mint ha muszáj volna, 1 időben szerettem vele úgy beállni a bokrokba h seggel betolattam, ezért ha futni kellett, nem kellett tolatgatni és forgolódni csak press w és kész.
    Na most erről letettem, mert minden (tényleg minden) segglövés után égtem....1 időben prémium tűzöltót és simát is vittem magammal, csak mert hamarabb égtem és többször mint hogy kilőtték volna a lövészem v a driver-t v egyéb crew tagot.